THE IIconic Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Лека нощ! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Честит 8-ми март скъпи дами и швестерки 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 преди 54 минути, Kriminal каза: Честит 8-ми март скъпи дами и швестерки Ти ако се има за такъв, ние се нямаме😉 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 преди 11 часа , Willy каза: Нищо от дуета им, Азис пак се показа като лицемерка. Този дует не знам дали е заплануван за скоро. Аз лично се надявах на самостоятелно парче от ДС, нали уж с Хит Микс подготвяха много изненади... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 преди 1 минута, SG каза: Този дует не знам дали е заплануван за скоро. Аз лично се надявах на самостоятелно парче от ДС, нали уж с Хит Микс подготвяха много изненади... Те са били хранително вкусови ❤️ 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 преди 7 минути, WindWalkerMonk каза: Те са били хранително вкусови ❤️ Ами аз пак не виждам резултат. Лейди Гага си пусна свои бисквити Oreo. От Дес очаквам най-малкото нейна серия наденици Леки. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Азис наум: "Как съм на тоя кадър хихи" 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 преди 59 минути, SG каза: Нищо не стана от този ѝ проект, но искам да отбележа, че е много добре, че се е доверил на дизайнерката Антония Йорданова за стила си в този клип. Много е различна тук. И не знам дали самата Тони ѝ е повлияла тогава, но поведението ѝ във видеото е много по-разчупено от обикновено. Ето с такива хора трябва да работи, които да вадят по-смелата ѝ страна на показ и да я виждаме по-различна и раздвижена. Егати, очаквах, че за рождения си ден вчера ще ни пусне ново машъп-че със свои песни... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 преди 1 час , THE IIconic каза: Ти ако се има за такъв, ние се нямаме😉 Аз празника честитявам, ся който празнува - да се чувства поздравен, който не - свободен е да игнорира! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 преди 28 минути, FolkEmpire каза: Азис наум: "Как съм на тоя кадър хихи" Печка. 4 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 преди 49 минути, ice_hot_sm каза: Нищо не стана от този ѝ проект, но искам да отбележа, че е много добре, че се е доверил на дизайнерката Антония Йорданова за стила си в този клип. Много е различна тук. И не знам дали самата Тони ѝ е повлияла тогава, но поведението ѝ във видеото е много по-разчупено от обикновено. Ето с такива хора трябва да работи, които да вадят по-смелата ѝ страна на показ и да я виждаме по-различна и раздвижена. Егати, очаквах, че за рождения си ден вчера ще ни пусне ново машъп-че със свои песни... Десислава е показвала, че може добре да влиза в роля и да е разчупена. Сигурен съм, че и Започваме на чисто можеше да се забележи повече ако беше с друго видео. Още ми е трудно да си обясня дали нежеланието й да мачка с клипове през по-голямата част от времето си е нейно лично или някой пак й дава съвети в неправилна посока. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Това е разчупеност мили мои. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 И в палавата разчупеност сме си се разписвали неведнъж хаха. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Благодаря за това поредно признание! Обичам, когато вие ме избирате! И аз винаги ще избирам вас! 🤍🤍🤍 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 По приятелски 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 преди 59 минути, FikLena каза: Благодаря за това поредно признание! Обичам, когато вие ме избирате! И аз винаги ще избирам вас! 🤍🤍🤍 Забавно е, когато и самите изпълнители се кефят на класации, които Рамания отрича. Десислава без да е имала хитове за пореден път е в ТОП 3 заедно с Преслава и Галена. Харесваният си е харесван. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 добре де ,само на мен ли Емилия ми прилича на Пениуайз ? откакто е с Башур мн противна стана. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Тука на ЕЕЕЕЕ липсва ОПАА Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mira21 Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Някой знае ли какъв е случая с музикалната компания на Галин и колко е негова? Бях в Дубай преди седмица и там една от арабските музикални телевизии е с "тяхното" име и лого: 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 преди 35 минути, Mira21 каза: Някой знае ли какъв е случая с музикалната компания на Галин и колко е негова? Бях в Дубай преди седмица и там една от арабските музикални телевизии е с "тяхното" име и лого: Колко му е да е чопнал едно лого за по ефтино. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 А сега следва специален поздрав за всички форумни дами и всички, които се чувстват такива! Честит празник! Да сте ни живи и здрави! 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 преди 1 минута, Lelqtian каза: А сега следва специален поздрав за всички форумни дами и всички, които се чувстват такива! Честит празник! Да сте ни живи и здрави! Благодаря! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Звучи обещаващо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Аз черпя всички дами по една Честит празник и да ви е винаги сладко и захаросано! Да ви върви по мед, па може и без масло! 6 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 преди 1 час, BobiTo каза: Звучи обещаващо. Асенова боза 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари