WindWalkerMonk Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 преди 49 минути, чушка. каза: Повярвай ми, щяха да бъдат в пъти по-зле и на никого от тях нямаше да им пука за народа, дето няма пари за хляб.. Е то понеже на някоя от селските пръчки сега им пука. Те са хора от народа преди всичко, просто не го помните защото сега са във Версаче. Но ако ги погледнеш тук: Ще знаеш, че реално и те някога са събирали стотинки за дамски превръзки. @Lelqtian сега може да се опитват да минат за Бастион, но сам виждаш, че са си Некролорд и двете. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Съгласен съм да плащам още по-големи данъци на държата само за да получавам песни като “Бой, бой”!! 4 1 2 1 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Предлагам 10-процентно увеличение на всички данъци, ако се открие фонд за спонсориране кариерата на Ванчето разбирасе Великова! Не предлагам, моля се! 1 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Ай, стига сте са джафкали! Нá ви малко смех. 😀 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Гледахте ли Глория и Софи в дует от рождения ден на Бони вчера? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 преди 5 минути, Роско каза: Гледахте ли Глория и Софи в дует от рождения ден на Бони вчера? Не, кадя да видим? 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 От 6.03.2021 г. от 13:28, Kriminal каза: Хита на есен/зима 2020 @plambata Харесва ли ти тази песен? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Пускайте си сторитата на Лиди да видите какви купони прави новата кралица дори в механите.🤩 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 преди 12 часа , Danger. каза: Съгласен съм да плащам още по-големи данъци на държата само за да получавам песни като “Бой, бой”!! Ако обещаеш да си ги слушаш само на слушалки, аз нямам против. 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 преди 1 час, SG каза: Пускайте си сторитата на Лиди да видите какви купони прави новата кралица дори в механите.🤩 Вчера беше в тва до ТУ - София, известно като "При шопите". А ТУ София е по - известно като ВМЕИ ЛЕНИН. Великият Ленин е пуснал гювеч на България. Няколко приятели бяха, имало си е купон, секс, салфетки. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Песента на Цуци Янева излиза като реклама и в Тубата 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 От 10.03.2021 г. от 8:30, Гальо каза: все още нямам обяснение защо изглежда толкова смачкана в лице👀 Сори, но има вид на умствено изостанала. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 преди 3 минути, DarkChild каза: Сори, но има вид на умствено изостанала. И на някакво пиле. Със съответния мозък. 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Искам да ви кажа, че само от слушането на “Бой, бой” получавам личен и професионален просперитет, денят е чудесен, а и имам превод в сметката си, считам, че всичко хубаво се дължи на точно слушането на този хит. 2 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 11 Author Report Share Публикувано Март 11 Цура обаче как надживя Джена и Анелияи има хит и през 2021. Така е като си по-интересен артист, а другите две са забили или в собствен стил или бълват тъпи песнички. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 преди 30 минути, Willy каза: Цура обаче как надживя Джена и Анелияи има хит и през 2021. Така е като си по-интересен артист, а другите две са забили или в собствен стил или бълват тъпи песнички. Анелия има хитове да я рита от тук до Бургас и обратно. Само Преслава от новите има повече вечни песни от Ана. Другите с 300 да тичат няма да я стигнат. 3 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 11 Author Report Share Публикувано Март 11 преди 2 минути, WindWalkerMonk каза: Анелия има хитове да я рита от тук до Бургас и обратно. Само Преслава от новите има повече вечни песни от Ана. Другите с 300 да тичат няма да я стигнат. Ох пак същото. Кой й оспорва старите хитове?? Мога да кажа и че Малката сега има по-големи хитове от Ивана, което не означава че цялостно е над нея. Никой през 2021 не се вълнува от Анелия, примирете се с този факт. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 преди 17 часа , Роско каза: Гледахте ли Глория и Софи в дует от рождения ден на Бони вчера? Не е ли на Нелина юбилея? Иначе къде да го гледаме? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Анелия не е имала див соло комерс като този на Янева от 2019. А последният й такъв Гъзарка има почти 9 милиона и получи супер прием на концерта. Още не е за отписване Аня, просто през 2020 и тя като почти всички свали позициите покрай бума на новата генерация. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 преди 8 минути, DenFevgo каза: Не е ли на Нелина юбилея? Иначе къде да го гледаме? От рождения ден на Бони е било. Направо ми напълниха душата 😍 4 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Не ми отива да бъда тиха, да съм спокойна! ❤️ 😘 Не, никак, не ми отива, ма, пикло! ❤️ Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 преди 1 час, Willy каза: Цура обаче как надживя Джена и Анелияи има хит и през 2021. Така е като си по-интересен артист, а другите две са забили или в собствен стил или бълват тъпи песнички. Нищо не е надживяла. Цура няма кариера. Анелия е вечно в Топ 3. Джена е чаЛ наистина. Нито Джена, нито Цура някога са се доближавали до успеха на Гъзарката. Само Галя и Преса. 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mira21 Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 преди 12 минути, Роско каза: От рождения ден на Бони е било. Направо ми напълниха душата 😍 Много ми хареса! Не можем ли да намерим някъде цялото изпълнение? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Току що, Mira21 каза: Много ми хареса! Не можем ли да намерим някъде цялото изпълнение? Това ми пратиха само и реших да го кача 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 преди 39 минути, asylum каза: Цура няма кариера. А кариерата на куртизанка? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари