Willy Публикувано Март 12 Author Report Share Публикувано Март 12 преди 11 минути, pechenko каза: Само ефект за хубаво качество има. Мустака е 100% натурален. Аз, когато козметичката епилира мустака ми и пита: “Боли ли?”. Когато без да искам пусна front camera. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 2021 сме и нашата любима песен преживява трети живот и върви напред с актуалните хитове в момента. Най-силната солова песен за последните години. Пускат ремикса и по разни кафета и барчета вече: https://vm.tiktok.com/ZMekhjgSe/ 2 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 12 Author Report Share Публикувано Март 12 преди 2 минути, Danger. каза: 2021 сме и нашата любима песен преживява трети живот и върви напред с актуалните хитове в момента. Най-силната солова песен за последните години. Пускат ремикса и по разни кафета и барчета вече: https://vm.tiktok.com/ZMekhjgSe/ Никога не е спирала за сега да има трети живот. Най-якото е че успеха й е заради задържане, а не някакви 10М за 2 месеца и после да спре. Брутален хит!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 преди 7 минути, Willy каза: Най-якото е че успеха й е заради задържане, а не някакви 10М за 2 месеца и после да спре. Брутален хит!! Заслужава да стане един от златните хитове в жанра. Само дано си я налага достатъчно. Не че има концерти вече де, но все пак... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Ваня Великова разказва за музиката и големия финал на Miss Plus Size Свилен Георгиев - Сисо05 Мар | 14:13 Снимка: Ваня Великова / Instagram Днес казваме "здравей" на Ваня Великова, която е една от участничките в култoвото онлайн предаване Miss Plus Size България. Ваня ни направи впечатление още от старта на формата, както и самата продукция. Шоуто е цветно, забавно и ново като формат, но за него ще ни разкаже повече българската Клеопатра - Ваня, няколко дни след участието и в друг формат - "България търси талант". СИСО: Ваня, разкажи ни как минаха снимките на шоуто? ВАНЯ: В шоуто участвам не да се доказвам пред аудиторията. Аз нямам проблем с килограмите. Харесвам се такава каквато съм там, влязох само за забавление, сеир и кушия. Да се разтоваря. СИСО: В момента чакаме финалния епизод на шоуто, но какво можеш да ни кажеш да очакваме? ВАНЯ: Ами не е много, но участието ми в Мiss Plus Size ме направи още по-популярна. Пишат ми продуценти от различни продукции и това може само да ме радва! СИСО: Оставяме шоуто на една страна, как върви музикалната ти кариера, можем ли да очакваме нещо ново? ВАНЯ: От музикална гледна точка също се развивам. Преди две седмици излезе най-новото ми дуетно парче с MC Slav - "Срещнах теб". Сега подготвям нов турбо хит, който се очаква да надмине дори и лятното ми избухване с песента "Давай, мило". СИСО: Споменавала си преди, че Азис те е поздравил за музиката ти. Какво ще кажеш за това изживяване? ВАНЯ: Относно Азис аз много го харесвам! И ако пак ми се обади, пак ще ви се похваля. СИСО: И като за последно, как прекарва Ваня един свой ден по време на пандемия? ВАНЯ: По време на пандемия участията ми продължават в къщи за гости и частни партита, но значително намаляха заради ковид. СИСО: Благодаря, че се отзова на това интервю, желаем ти много успехи! https://out.bg/vana-velikova-razkazva-za-muzikata-i-golemia-final-na-miss-plus-size.html#parent=search 4 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Как сте куЦки муцки ? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Торино и Пашата заедно с Алисия през април. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 О скоро в капките някой ще му се падне да имитира Камелия? 2 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Женя Фолкмаратонката: Ани, колко хита направи миналата година? Анелия: 8 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 преди 1 минута, pechenko каза: Женя Фолкмаратонката: Ани, колко хита направи миналата година? Анелия: Това е Анелия? :O "Тебе ще те пращам в Зоопарка" 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Ебаси филма. Феновете на габровския нерез-Воня Великова разкъсаха Глория за участието й в онзи ресторант,в който се зарази с корона,а се кефят на пра..."певачка",която открито си признава,че пее на забранени частни партита? Ахахахааха. Въпреки че е разбираемо защо я канят,габровци са стиснати,тая и аз бих я поканил да ми пее ако искам гостите ми да избягат с писъци или да бъдат изядени. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 преди 16 минути, Olay каза: О скоро в капките някой ще му се падне да имитира Камелия? Кои от чалгата всъщност могат да се паднат? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 преди 7 минути, Hurricane каза: Кои от чалгата всъщност могат да се паднат? Случайно я засяках като се въртяха опциите на екрана преди натискане на бутона. Други не видях за сега. Кой ли клип или концерт ще имитират, дано е Мура Мега 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 преди 14 часа , Willy каза: Прес се тресе, Ана вълка е станала новият MJ! Мара Шитата, след като приключила пищенето на “Давай куцка нареци ме” от студиото на Глори, което предизвикало на Сима Загориц да и изтекат водите. 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Колко са гласовите Галенени възможности: ❤️❤️❤️ 1 5 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 преди 1 час , Olay каза: Случайно я засяках като се въртяха опциите на екрана преди натискане на бутона. Други не видях за сега. Кой ли клип или концерт ще имитират, дано е Мура Мега Хубаво ще е да обявяват преди началото на всеки сезон кои изпълнители могат да се паднат. Писна ми всяка година едно и също. Половината не ги знам! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 13 Author Report Share Публикувано Март 13 Весо чалга страница ли е станал. Пуснал е сравнения между изпълнените с опция за гласуване. Иначе Меди бие Коцето, Галена бие Преслава. лидериш 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 преди 1 час, Willy каза: Весо чалга страница ли е станал. Пуснал е сравнения между изпълнените с опция за гласуване. Иначе Меди бие Коцето, Галена бие Преслава. лидериш Иска последователи момчето... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 преди 1 час, WindWalkerMonk каза: Време е Клеопатра Великова да й направи кавър! Много ще й ходи! ❤️ 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 преди 3 минути, asylum каза: Време е Клеопатра Великова да й направи кавър! Много ще й ходи! ❤️ Лято идва, тази също много ще и тича! ИЛи още подобре да ги мушамоса! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Събота вечер, време е за Зона за поздрави! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Защо не се е споменало, че Роси Кирилова е пяла в забраненото шоу на Рачков един от хитовете на миналата година - “Кавала кючек”. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Току що, Danger. каза: Защо не се е споменало, че Роси Кирилова е пяла в забраненото шоу на Рачков един от хитовете на миналата година - “Кавала кючек”. Спомена се, ама видео материал нещо не се намери. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Току що, Lelqtian каза: Спомена се, ама видео материал нещо не се намери. Сега видях, че ще го излъчват тепърва по Нова ТВ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари