Danger. Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 преди 5 минути, asylum каза: Кой ти знае Дай ми още в Турция. Никога не биха слушали песен на български език, колкото и да ни обичат. Хит си е в България. Е това са пълни глупости. Преди да излезе турската версия, оригинала се слушаше много в Турция. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 преди 16 минути, Willy каза: И защо си мислиш че най-големият фактор са ни концерти, веднъж в година, с 4к публика? Галена е с най-успешни и гледани песни за последните 10 години и това е неоспорим факт, колкото и да Ви пречи. Ако говорим за приеми, нека не забравяме this: 1:37 публиката дори и на гръцки пропя и срути залата хд Защото там са отишли уж да ги слушат. В клуба отиваш да пийнеш и да се веселиш. И както казах, ако вникнеш и прочетеш коментара ми, този и още 1 прием са й топа на кариерата. Галена ми е любимка топ 3, ама не съм бот като някои от феновете й. Има много издънки, на ума ми изниква 10 години Планета ли беше дето ВСЯКА от големите я пръсна, а тя завършваше концерта(И беше на върха). Ивана, Глория, Камелия, АНЕЛИЯ, Преслава всички бяха над нея. Анелия ги размаза тогава, нищо че беше в средата. Галена пя най - много от всички и поради слабия прием й махнаха баладата. Самата тя беше много сдухана тогава. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Обичам те патеее, ревнувам те патеее. Обичам те патеее, ревнувам те патее. Много сладка песничка. ❤️ 1 1 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 16 Author Report Share Публикувано Март 16 преди 7 минути, WindWalkerMonk каза: Защото там са отишли уж да ги слушат. В клуба отиваш да пийнеш и да се веселиш. И както казах, ако вникнеш и прочетеш коментара ми, този и още 1 прием са й топа на кариерата. Галена ми е любимка топ 3, ама не съм бот като някои от феновете й. Има много издънки, на ума ми изниква 10 години Планета ли беше дето ВСЯКА от големите я пръсна, а тя завършваше концерта(И беше на върха). Ивана, Глория, Камелия, АНЕЛИЯ, Преслава всички бяха над нея. Анелия ги размаза тогава, нищо че беше в средата. Галена пя най - много от всички и поради слабия прием й махнаха баладата. Самата тя беше много сдухана тогава. Ами не миличка, прикрита злоба и хейт, типично за бот. Колкото и да въртиш от 10 страни, преди да си кажеш това с което искаш да провокираш - не ти се получава и всички го виждат. 😉 Не сме от вчера! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 преди 13 минути, Danger. каза: Преди да излезе турската версия, оригинала се слушаше много в Турция. Това са пълни глупости. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 преди 2 минути, asylum каза: Това са пълни глупости. http://planeta.tv/news/view/Dai-mi-oshte-na-Anelia-hit-i-v-Turzia 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 преди 11 минути, Willy каза: Ами не миличка, прикрита злоба и хейт, типично за бот. Колкото и да въртиш от 10 страни, преди да си кажеш това с което искаш да провокираш - не ти се получава и всички го виждат. 😉 Не сме от вчера! Каква злоба, казвам си факти. И с какво провокирам, вие бяхте тези които казаха за Дай ми още. Аз само си казах мнението, както и го подкррпих с аргументи. Ботско е да говориш за неща от които нямаш идея. Колко пъти беше на концерт ? Колко пъти беше на турне? И за финал, кое не ми се получава? Кое не е истина ? 1. Минавала ли е вяло на концерти - да. 2. Мина ли без бис на последното турне като беше на живо - да. 3. Пяла ли е Анелия дай ми още 1000 пъти и получавала ли е прием да. 4. Има ли сумарно повече гледания - да. Знам, че се засегна вчера като ти казах за Македония, но сте си такива. Затва и никой не ви иска. Освен това като бяхме на едно мнение за Добре ли си не беше ботско. Не ме цитирай, няма какво да кажеш. Имагинерни илюзии, бтв дуета с Деса също мина вяло в арената. Tук всеки който не харесва Галена е злобен, няма връзка с главния... а истината е, че пет човека се опитват да ни убедят каква голяма певица и звезда е: Оригинал: https://www.vbox7.com/play:47fa0dd709 Обработка: добавени бисове, пеене, скандиране, ОБРАБОТЕН глас. https://www.vbox7.com/play:0978774d60 Малко обективност моля. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 преди 3 минути, Danger. каза: http://planeta.tv/news/view/Dai-mi-oshte-na-Anelia-hit-i-v-Turzia Откога Планета ТеВе стана достоверен източник? Че припаднем! Щеше да е супер, но уви, не е верно. Баялдъм яяяяяяяя 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 преди 9 минути, asylum каза: Откога Планета ТеВе стана достоверен източник? Че припаднем! Щеше да е супер, но уви, не е верно. Защо говориш без да знаеш? Влез под коментарите на “Дай ми още” и сам се увери колко турски коментари има. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Току що, Danger. каза: Защо говориш без да знаеш? Влез под коментарите на “Дай ми още” и сам се увери колко турски коментари има. Ясно, значи Андреа има междугалактически хитове във всички страни по света, щом съдим по коментари. Те Азис едва знаят малцина, та Анелия ли - ЛЮБИМКА МИ Е, но боравя с факти. Окей, ся ще коментирам под това, ще викна и приятели. ХИТ В БЪЛГАРИЯ!!! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 преди 3 часа , Wild_Style каза: На фона на "Няма да ти пиша" е хит, няма 2 мнения по въпроса. Но да ми се категоризира като черешката в година, в която е излязла и "Пей сърце" грам не върви. Ще се абстрахирам от вечния си опит да проповядавам, че "МоЖе Да ИмА и ПоВеЧе От ЕдИн ХиТ в ЕдНа ГоДиНа" и ще изтъкна две неща: - "Пей сърце" си е типична лятна песен, която може да е хит в лято 2016, лято 2017 и т.н. до ден днешен, но не е песен, която с кеф ще се слуша масово през зимата. Това не я омаловажава, просто дава предимство на хит, който не е конкретно за сезона. - "Дай ми още" е излязла 25 дни преди края на годината и напълно спокойно можем да говорим, че си е разгърнала пълния потенциал в следващата календарна година. Има ли проблем да е черешката на 2017 или на некалендарна година от декември 2016 до декември 2017? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 преди 1 минута, Blueberry каза: Ще се абстрахирам от вечния си опит да проповядавам, че "МоЖе Да ИмА и ПоВеЧе От ЕдИн ХиТ в ЕдНа ГоДиНа" и ще изтъкна две неща: - "Пей сърце" си е типична лятна песен, която може да е хит в лято 2016, лято 2017 и т.н. до ден днешен, но не е песен, която с кеф ще се слуша масово през зимата. Това не я омаловажава, просто дава предимство на хит, който не е конкретно за сезона. - "Дай ми още" е излязла 25 дни преди края на годината и напълно спокойно можем да говорим, че си е разгърнала пълния потенциал в следващата календарна година. Има ли проблем да е черешката на 2017 или на некалендарна година от декември 2016 до декември 2017? Не знам. Започвам да се притеснявам от обсебени фенове Сякаш светът ще свърши, ако не се омаловажи успех на някоя друга чалга повлекана. Вече сме в ново десетилетие и втора година няма хит на нивото на Дай ми още. 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 преди 5 минути, asylum каза: Вече сме в ново десетилетие и втора година няма хит на нивото на Дай ми още. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 преди 59 минути, Danger. каза: Цялостно и “Пей сърце” и “Дай ми още” са горе-долу равностойни по хитовост и само те останаха във времето от въпросната година. В дискотеките въртят и двете понякога все още, и на двете има страшни приеми. Нека не забравяме как на концерта 2018 като почнаха да пеят акапелно “Пей сърце” цялата зала откачи от кеф. Голяма грешка беше тогава да не си я изпеят цялата, а пяха баналния “Маракеш”. “Дай ми още” има доста гледания от Турция, тъй като там си слушаха доста и оригинала, докато “Пей сърце” си беше и е все още хит главно в България. След тея двете песни има точно две песни на кръст които ще се задържат във времето според мен - “Феноменален” и “Проблем”. Ама какъв “Феноменален” бе?! Стига глупости! Имам чувството, че тук някои хората живеят на друга планета и взаимно си се заблуждават... 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 преди 1 минута, Hurricane каза: Ама какъв “Феноменален” бе?! Стига глупости! Имам чувството, че тук някои хората живеят на друга планета и взаимно си се заблуждават... Знам, че тайничко си я слушаш и ти вече трета поредна година и чакаш любимката ти да изкара такъв дълготраен хит. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 преди 6 минути, Hurricane каза: Ама какъв “Феноменален” бе?! Стига глупости! Имам чувството, че тук някои хората живеят на друга планета и взаимно си се заблуждават... Боли нали Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 преди 4 минути, Danger. каза: Знам, че тайничко си я слушаш и ти вече трета поредна година и чакаш любимката ти да изкара такъв дълготраен хит. Стига глупости! Това е най-противната песен на Галена. Оригиналът “Зоопарк” е в пъти по-добър. “Паника”, “100 живота”, “Сърце” и “Добре ли си” са класи над тази втръснала помия! 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 преди 2 минути, Hurricane каза: Стига глупости! Това е най-противната песен на Галена. Оригиналът “Зоопарк” е в пъти по-добър. “Паника”, “100 живота”, “Сърце” и “Добре ли си” са класи над тази втръснала помия! Тука стъпи накриво. Плюеш по любимата ни песен на мен с @Willy и сигурно още форумци. Феноменален е такъв проект за какъвто доста чалгарки ще си мечтаят и само ще си я пеят по участията. 1 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 И на мен Феномрнален ми е в топ песните. Сега верно, че е въпрос на вкус, но аз харесвам Зоопарк и всичките производни. Някак са ми за душата. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 За мен "Дай ми още" е супер overrated песен в тоя форум. Не казвам,че не беше голям хит,но не и чак толкова бомбастичен колкото се изкарва тук,а и излезе в разгара на Криско,Тита и Гери Никол вълната и по-голям интерес предизвика "яката дупара" отколкото тая песен. Много съм разочарован от ремикса на Феноменален. Тая песен има толкова power,а в ремикса тъкмо очакваш да се случи нещо и..meh 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 преди 54 минути, Danger. каза: Ще изветрее и никой няма да иска да чуе за нея съвсем скоро. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 преди 5 часа , Hurricane каза: С какво ли й е пълна устата? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 преди 8 минути, BobiTo каза: Ти сериозно ли? Пантера и Хаваната кой ги помни, освен болните ви мозъци? Тръгнал да ми сравнява отдавна забранени песнички. 😂 "Дай ми още" кой я помни? Само феновете на виещата певица? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 преди 6 минути, DarkChild каза: С какво ли й е пълна устата? С това, което я направи да изглежда така! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 преди 5 минути, Wild_Style каза: "Дай ми още" кой я помни? Само феновете на виещата певица? Всички я помнят, "Пантера" се забрави още в годината в която излезе и беше заличена с "В твоите очи". Гледайте малко реално на нещата, фенство, фентсво, ама и обективност трябва. 3 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари