omline Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 преди 12 минути, THE IIconic каза: Писах го до 4 сутринта! 😂 Ти хубаво си го писал до 4 сутринта, ама кажи, и че си почнал в 4 без 5 същата сутрин. 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 И Румито с Мушама! :O Нека позная, че Румито Жестоко Мяучи като котка! Познах! Най-пеещата котка! Само да внимава, да не одраска мушамата, че отиде! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 преди 6 минути, DevilWish каза: И Румито с Мушама! 😮 Нека позная, че Румито Жестоко Мяучи като котка! Познах! Най-пеещата котка! Само да внимава, да не одраска мушамата, че отиде! И сега трябва да се смеем ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 преди 11 минути, DevilWish каза: И Румито с Мушама! 😮 Нека позная, че Румито Жестоко Мяучи като котка! Познах! Най-пеещата котка! Само да внимава, да не одраска мушамата, че отиде! Доста добра мушама и клип към нея, но непоносимо скимтене. Едно време не беше чак така. Ето ви класна Валентинова мушама от Шумер и Вавилон. 17.57 и нататък 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 преди 18 минути, THE IIconic каза: И сега трябва да се смеем ли? Не задължавам! Кой, както го разбира! Аз се смях на мяученето й. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 преди 14 минути, asylum каза: Доста добра мушама и клип към нея, но непоносимо скимтене. Едно време не беше чак така. Ето ви класна Валентинова мушама от Шумер и Вавилон. 17.57 и нататък Да, избрала е едни от най-хубавите си песни, но пеенето е по-скоро мяукане. Добре, че все пак е избрала нейни песни. На мен на Десислава ми харесва най-много. 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 преди 14 минути, DevilWish каза: Не задължавам! Кой, както го разбира! Аз се смях на мяученето й. Ама я по сериозно! Не ти отива на годините! А навремето ми беше симпатичен. Честно лиготията ти ми идва в повече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 преди 14 минути, THE IIconic каза: Ама я по сериозно! Не ти отива на годините! А навремето ми беше симпатичен. Честно лиготията ти ми идва в повече. Сериозен съм когато обстоятелствата го налагат, но понякога го давам по-лигаво, признавам. Наистина трудно някой може да изтърпи лиготията ми, ако е по-сериозен, но има и такива хора. Пеенето й наистина е мъчително и не го постнах с лоша цел, а просто малко да се посмеем, не съм искал да разочаровам някого, нито теб. Видях по-напред, че са коментирали машъпа на Румина, това е всичко. 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 преди 2 часа , THE IIconic каза: И сега трябва да се смеем ли? Ти пък точно тази сводница ли реши да защитаваш? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 преди 7 минути, DarkChild каза: Ти пък точно тази сводница ли реши да защитаваш? Навремето много я харесвах. Целувки😘 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 преди 8 часа , Gerganafen каза: - Да се напиеш като свиня с менте алкохол - Да се нашмъркаш с бело - Да друсаш задник на долнопробни кючеци - Да забиеш евтина ковра, която да ти лепне венерическо заболяване Красивите неща в живота! ❤️ Ох, на мен също ми липсват тези моменти. 2 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Това коментирахте ли го? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Не знам защо сте пропуснали най-важния въпрос, а именно кога ли ще излезе Локдаун 3 на Малката и Денис Теофиков?? Лично мен ме човърка отвътре и съм сигурен, че до утре ще са я написали, и вдругиден са я пуснали❤️ 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 18 Author Report Share Публикувано Март 18 преди 6 минути, Гальо каза: Не знам защо сте пропуснали най-важния въпрос, а именно кога ли ще излезе Локдаун 3 на Малката и Денис Теофиков?? Лично мен ме човърка отвътре и съм сигурен, че до утре ще са я написали, и вдругиден са я пуснали❤️ Няма да има, защото не беше успешен като първия. Така и с машупите на Прес. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Галена само с една единствена награда и то за певица във FolkPlus. При тях положението е: “Ако дойдеш на церемонията ни, ще ти дадем повече награди”. 9 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 преди 12 минути, Danger. каза: Галена само с една единствена награда и то за певица във FolkPlus. При тях положението е: “Ако дойдеш на церемонията ни, ще ти дадем повече награди”. Да я преотстъпи на Мумислава с думите "Една песен - една награда, радвай сА!" 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Крум при Крум Савов Лайв в петък. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. FikLena Публикувано Март 18 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Март 18 Хяхяахаххаха най-тъпите награди евър 8 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 @zai4eto82 Проблем? 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 18 Author Report Share Публикувано Март 18 преди 21 минути, FikLena каза: @zai4eto82 Проблем? Всяка година има по една страшно прехвалена песен и изкарвана хит какъвто не е. Е, 2020 беше този среден, забравен в месеца си на излизане "хит". 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Румина облечена с Алеса в микса си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Добро утро на всички с този шедьовър! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 преди 9 часа , FikLena каза: Хяхяахаххаха най-тъпите награди евър Ми що не - явно са успели да пуснат тоя хит цели 5 пъти преди да лопнат, та затуй автоматично става хит на годината. Ден година храни! 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Проблем не е взела Дует, защото категорията явно е за авторски песни, по мои спомени и в Нов Фолк имаше нещо такова едно време. Повечето награди са си напълно заслужени, какво се правите. Кавър на годината - Проблем Дискотечен хит - Проблем Балада - Да си тук Любовна песен - Сърце мое Международен хит - Джале Прогрес - Лидия Най-прогресираща песен на млад изпълнител- G Class Радио хит - Поредната цигара Колаборация - GPSa Авторски принос към творчеството - Диона Награда за 20 години на сцена - Мария Tik Tok сензация - Данна Дебют - Адам Mash-up - Преслава Певец - Меди Певица - Галена На тези какво им е нередното? Само няколко са категориите, в които нещо не е наред, но и Планета имаха такива случаи, и то при главните награди. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари