DenFevgo Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 преди 4 часа , NazzkO каза: Не знам, но те го правят някак евтино и тъпо. Глория например не мога да си я представя в такава светлина. Всички други май мога хахахаха. Иначе Есил направо бледнее пред погнусата ми от Цвета ☺️ Но и тя има брутални песни Виждали ли сме друга, освен Глория, която да отказва бакшиши или да ги дава на музикантите? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 преди 33 минути, DenFevgo каза: Виждали ли сме друга, освен Глория, която да отказва бакшиши или да ги дава на музикантите? Не, но то това е иронията. Тя и Галоша са най - почтените и точни чалгаджийки. Винаги си плащат всичко до стотинка, а масовият българин не ги харесва защото ги смята за мутреси и подлярки. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 преди 1 час, DenFevgo каза: Виждали ли сме друга, освен Глория, която да отказва бакшиши или да ги дава на музикантите? Да, Преслава го е правила пред очите ми. Някой ѝ подаде 100лв и тя му каза на базик да си плати винетката с тях и го поздрави с песента, която искаше. Иначе преди и тя взимаше бакшишите, но от няколко години отказва, особено когато участието е в дискотека. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 преди 43 минути, Hurricane каза: Да, Преслава го е правила пред очите ми. Някой ѝ подаде 100лв и тя му каза на базик да си плати винетката с тях и го поздрави с песента, която искаше. Иначе преди и тя взимаше бакшишите, но от няколко години отказва, особено когато участието е в дискотека. На Преслава и дадох лично 50€ в ръката за поздрав тя ми ги върна и ме поздрави! Спомням си го това беше Мюнхен, актуалния и хит беше “На тебе не отказвам” 3 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 преди 3 минути, presi_fen! каза: На Вреслава и дадох лично 50€ в ръката за поздрав и ме поздрави! Спомням си го това беше Мюнхен, актуалния и хит беше “На тебе не отказвам” 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stenly Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Знаеше ли се, че зад профила на Фолк+ се крие сина на Емануела 🤣 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 ❤️ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Току що, stenly каза: Знаеше ли се, че зад профила на Фолк+ се крие сина на Емануела 🤣 Браво на момчето!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 преди 6 минути, presi_fen! каза: На Преслава и дадох лично 50€ в ръката за поздрав тя ми ги върна и ме поздрави! Спомням си го това беше Мюнхен, актуалния и хит беше “На тебе не отказвам” За сметка на това Емилия като котка се въртеше за бакшиши. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stenly Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Току що, THE IIconic каза: Браво на момчето!!! Браво за кое? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 преди 2 минути, THE IIconic каза: ❤️ И сложили Глория на оближката точно на най - големия й резил. Поне не я освиркваха де. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 преди 2 минути, stenly каза: Браво за кое? Браво за всичко! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 преди 2 минути, WindWalkerMonk каза: И сложили Глория на оближката точно на най - големия й резил. Поне не я освиркваха де. Ама половината стадион се изнесе! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 преди 1 минута, THE IIconic каза: Ама половината стадион се изнесе! 1/3 e само ако не й по - малко, ако искаш да видиш изнасящ се стадион, обърни се към Ивана преди това Много гадно беше, този на Мура Мега си беше пълен. Онзи в Пловдив дето мислеха да го заснемат беше полупразен. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Примерно! 9 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 От телефона ще те изтрия. Ще изгоря всички твои неща!!! Дали ще мога от теб да скрия, че уж те мразя, а не е така! ❤️ Жестока е тая песен на Есил! Заслужаваше клип! ❤️ 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 преди 36 минути, stenly каза: Знаеше ли се, че зад профила на Фолк+ се крие сина на Емануела 🤣 А собственика на сайта е озвучителя й. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 преди 3 минути, Fast каза: А собственика на сайта е озвучителя й. Ми дъно е. Няма какво да говорим. А кой е сайта все пак ? Линк ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Албена Вулева? 5 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Десислава преди дни... много съм несигурна в доходите си, уча за съдържателка на хотел... след това рекламира шейк за отслабване в дубай.... а аз чудейки се дали има по-неадекватна от моята любимка поскам салза... 9 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 преди 1 час , THE IIconic каза: ❤️ 😂 https://vm.tiktok.com/ZMeUqp58G/ 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 преди 10 минути, Vancho каза: 😂 https://vm.tiktok.com/ZMeUqp58G/ НЕ МОГА! Малък басейн естествено. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 преди 58 минути, WindWalkerMonk каза: Албена Вулева? Оле вижте ѝ ухото... Колко пъти ги е оперирала, че това вече не прилича на ухо? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 преди 1 час, WindWalkerMonk каза: Албена Вулева? Това наистина ли не е Преслава? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 преди 7 минути, Blueberry каза: Това наистина ли не е Преслава? Галош. Но не прилича на нито 1 от двете, а по - скоро на хермафрод. И тя и Преслава бяха грозни, после станаха яки мацорани и накрая се обезобразиха. Селски скапани БГ пръчки. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари