DenFevgo Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 преди 6 минути, asylum каза: Напротив, може и те предпазва. Ако всички носеха маски, а не шалове, парцали, гащи и сутиени по суратите си, всичко можеше да си работи спокойно - молове, магазини и т.н. Аз искам всичко да е отворено, но хората да са по-отговорни или поне някой да наблюдава за спазването на реда. Виждам, че пропагандата яко ти е промила мозъка и няма смисъл да продължаваме разговора. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 преди 4 минути, DenFevgo каза: Виждам, че пропагандата яко ти е промила мозъка и няма смисъл да продължаваме разговора. Да, като нямаш аргументи, най-добре се оттегли. Ясен си ми, че си от ония дето повтарят "тя истината скоро ще излезе наяве, ама аз няма да ви кажа сега". 3 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 преди 1 час , чушка. каза: Анелия може да има по-голям хит от Галена, само ако заплаши със самоубийство някой композитор, както го е правила преди години за статуетки. Анелия когато е имала десетки хитове, продадени албуми и е пяла пред пълни стадиони, Галена си е ровила в пут*ата по-ваните и се е чудела как да пробие, та стигна до най-долнопробния начин. Няма нужда да ме цитираш с тъпи коментари, мерси. 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Току що, asylum каза: Да, като нямаш аргументи, най-добре се оттегли. Ясен си ми, че си от ония дето повтарят "тя истината скоро ще излезе наяве, ама аз няма да ви кажа сега". Няма смисъл да спориш. Така или иначе, маските на открито не са задължителни в София. Но аз вече и в работата ми дори не споря с Ганьо Сомов. Още повече, поне по мои наблюдения хората които отказват да носят маски са по - простоватото население. Даже понеже една приятелка е регионална в Кауфланд, разказа, че некъф шофьор за стока дошъл без маска и казал, че нямало за кой да носи в микробуса. Тя го изгонила и му казала утре да докара стоката. Нааписала и доклад, аз лично щях да настоявам за дисциплинарно уволнение, но не знам що хората така го отбягват тук. Иначе тази песен има ли кавър в БГ ? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 преди 3 минути, WindWalkerMonk каза: Няма смисъл да спориш. Така или иначе, маските на открито не са задължителни в София. Но аз вече и в работата ми дори не споря с Ганьо Сомов. Още повече, поне по мои наблюдения хората които отказват да носят маски са по - простоватото население. Даже понеже една приятелка е регионална в Кауфланд, разказа, че некъф шофьор за стока дошъл без маска и казал, че нямало за кой да носи в микробуса. Тя го изгонила и му казала утре да докара стоката. Нааписала и доклад, аз лично щях да настоявам за дисциплинарно уволнение, но не знам що хората така го отбягват тук. Иначе тази песен има ли кавър в БГ ? Има и ливански 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Галя много фъфли като Зуека нещо "Жлятна жлятна" 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 преди 1 минута, FolkEmpire каза: Галя много фъфли като Зуека нещо "Жлятна жлятна" От зъбите е. Много зле са й направили горните. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 преди 2 минути, FolkEmpire каза: Галя много фъфли като Зуека нещо "Жлятна жлятна" Бие ми на Мегз на тоя стопкадър 1 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 преди 1 минута, WindWalkerMonk каза: От зъбите е. Много зле са й направили горните. Като пияна циганка е Сякаш всеки момент ще ми хвърли боб 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Току що, FolkEmpire каза: Като пияна циганка е Стереотипа на чалга певица. Ама Добри я е барнал отново. Поне визуално откъм стайлинг няма стигане. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 преди 3 минути, WindWalkerMonk каза: Стереотипа на чалга певица. Ама Добри я е барнал отново. Поне визуално откъм стайлинг няма стигане. За модел е ок, ама за интервюта... Сърцетуп, много бързо се умори Галчето. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Hurricane Публикувано Март 28 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Март 28 Има ли уплашени от вида на жълтото чучело? Имам чувството, че на всяко следващо интервю е все по-зле и по-зле в лице... Какви са тия зъби? Прилича на усмихнатите кучета от рекламата 5 5 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 преди 5 минути, Hurricane каза: Има ли уплашени от вида на жълтото чучело? Имам чувството, че на всяко следващо интервю е все по-зле и по-зле в лице... Какви са тия зъби? Прилича на усмихнатите кучета от рекламата 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 преди 8 минути, Hurricane каза: Има ли уплашени от вида на жълтото чучело? Имам чувството, че на всяко следващо интервю е все по-зле и по-зле в лице... Какви са тия зъби? Прилича на усмихнатите кучета от рекламата Осъзнаваш ли твоята любимка как изглежда? 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 преди 2 часа , чушка. каза: Анелия може да има по-голям хит от Галена, само ако заплаши със самоубийство някой композитор, както го е правила преди години за статуетки. Да, но този номер вече няма да мине. В каквито времена живеем, директно ще я оставят да се хвърли от някъде. 😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Истината е че и Преслава, и Галена с всичките си операции вече минаха границата на естетиката.. Тъжно! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 2 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 преди 3 минути, FolkEmpire каза: Поне са зъбите, не носа. Макар, че и в лице е подпухнала. @Just_Me го каза. И двете с приятелката й минаха границата, защото са Т С П порода. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 1/3 от статията е обзор на набезите на този селяк. Петьо, Петьо, кога ли ще те нацели и теб с един ъперкът. https://hotarena.net/zvezdni-iumruci-debora-iade-boi-che-zadiava-chujdi-maje-pavel-na-preslava-mlati-fenovete-i-biha-albena-chakarova-za-palto-i-oshte 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 преди 2 часа , Willy каза: Мне, то си личи че е парк, има човек с велосипед в заден план. Глория да вкара в ред чавето си, защото очевидно още не е способна да пази себе си, а не пък и бебе. Този вирус е нещо страшно и необяснимо, особено сега с 300 мутации. Имам приятел, който беше здрав, прав, нищо му нямаше дето се вика и сега вече месец има компликации от вируса. Какви са усложненията и колко годишен? Кажи му директно да оставя цигарите, ако пуши и да избягва полуфабрикати, да заложи на витаминозни храни. Смята ли да се ваксинира? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 преди 10 минути, Stela каза: 1/3 от статията е обзор на набезите на този селяк. Петьо, Петьо, кога ли ще те нацели и теб с един ъперкът. https://hotarena.net/zvezdni-iumruci-debora-iade-boi-che-zadiava-chujdi-maje-pavel-na-preslava-mlati-fenovete-i-biha-albena-chakarova-za-palto-i-oshte Не сменяй темата! В момента се обсъжда покъртителния вид на Галя Педигрито 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Както и очаквах, Галя е по - добре или да се подготвя за интервютата, или да не ходи на тях. Просто много негативи трупа за нищо. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 28 Author Report Share Публикувано Март 28 преди 7 минути, Hurricane каза: Не сменяй темата! В момента се обсъжда покъртителния вид на Галя Педигрито Какво да се коментира? Нито една от коментиралите не изглежда по-добре, ама злобата ги храни и са прости. Същите коментари ги има и за Прес, какво да кажем? Игнорче и толкова. На мен ми изглеждаше супер свежа, освен това с зъбите. Коментираше се колко е тиха и затворена, ето сега беше по-разчупена и пак не им хареса. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 преди 3 минути, Willy каза: Какво да се коментира? Нито една от коментиралите не изглежда по-добре, ама злобата ги храни и са прости. Същите коментари ги има и за Прес, какво да кажем? Игнорче и толкова. На мен ми изглеждаше супер свежа, освен това с зъбите. Коментираше се колко е тиха и затворена, ето сега беше по-разчупена и пак не им хареса. А допускаш ли, че може да са заслужени и за двете ? Да се обезобразиш, защото няма какво да правиш с парите си от мутрите в бедна държава какво очакваш да породи ? Позитивизъм ? Издигане в култ ? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 преди 4 минути, WindWalkerMonk каза: А допускаш ли, че може да са заслужени и за двете ? Да се обезобразиш, защото няма какво да правиш с парите си от мутрите в бедна държава какво очакваш да породи ? Позитивизъм ? Издигане в култ ? Вчера гледах гостуването на Есил Турболан при Камен Воденичаров - въпреки че и тя, и Таня Боева си смениха главите преди доста време, изглеждат много по-естествено и красиво от Преса и Галя, които са с над 10 години по-млади от тях. Тревожно е. 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари