WindWalkerMonk Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 преди 6 минути, FikLena каза: Хахаххаах това е NOVA SD.а не е HD. демек 4:3 aspect ratio за това изглежда така. Сигурно е за това да. Шефката ми наказала дъщеря си, че слуша чалга. Тя е една от хората дето най - много я мразят. Ама това е истинска омраза. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 29 Author Report Share Публикувано Март 29 Галена пее супер добре. 😃 Това е мнението на не чалгар и на всеки като цяло който я чуе за първи път. Във видеото коментира и всички стереотипи за чалгата. Този проект на Меди и Галена обаче мина всички граници и май няма човек който да не ги е чувал. Не знам защо така забиха с гледанията, може би щото са балади. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 преди 2 часа , FikLena каза: Хахаххаах това е NOVA SD.а не е HD. демек 4:3 aspect ratio за това изглежда така. джахил фахише Я не ме обиждай на турски, приятелко! А бръчките май не се изтриват като картината е с други пропорции. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Не трябваше да си пипа зъбите Галка. Жалко. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Пресовите нещо яко са скочили, ама да вземат да си пуснат ето това гостуване на Преслава, че да си припомнят и тя как изглежда. Не, хич няма бръчки, грам... Малко историята е присмял се хърбел на щърбел. И двете са прекалили отдавна с корекциите, за огромно съжаление. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 преди 7 минути, Arwity каза: Пресовите нещо яко са скочили, ама да вземат да си пуснат ето това гостуване на Преслава, че да си припомнят и тя как изглежда. Не, хич няма бръчки, грам... Малко историята е присмял се хърбел на щърбел. И двете са прекалили отдавна с корекциите, за огромно съжаление. Точно тук изглежда добре. Трябваше да дадеш някъде където Цица Андреева я е правила. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Преса прилича на някакво кльощаво прасе. Даже за прилепите би било обидно да я сравняваме с тях в момента. Дръгливо прАсе по й чини. А па Галя избута Есил Тюрбан от категорията Невестулка. 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 преди 6 минути, WindWalkerMonk каза: Точно тук изглежда добре. Трябваше да дадеш някъде където Цица Андреева я е правила. Всеки има различни виждания за добре, но тук се виждат бръчките и Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 преди 11 минути, Arwity каза: Всеки има различни виждания за добре, но тук се виждат бръчките и Ето тук е потрес. Може ли на слаба жена с кокалесто лице да й вържеш косата и да ... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Обаче от толкова много машъпи Преслава и Десислава разбиха най-мощно. Месеци след излизането още правят завидни гледания. И в Попнейбъл все са една до друга, сладурани хахаха... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 преди 21 минути, SG каза: Обаче от толкова много машъпи Преслава и Десислава разбиха най-мощно. Месеци след излизането още правят завидни гледания. И в Попнейбъл все са една до друга, сладурани хахаха... Мушамата на Деса >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Мушамата на Кума Лиса 2 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 преди 1 час, Arwity каза: Пресовите нещо яко са скочили, ама да вземат да си пуснат ето това гостуване на Преслава, че да си припомнят и тя как изглежда. Не, хич няма бръчки, грам... Малко историята е присмял се хърбел на щърбел. И двете са прекалили отдавна с корекциите, за огромно съжаление. По-скоро е смешен образа и лицето на Галена в инстаграм и извън социалните мрежи. Преслава поне винаги си качва някакви обикновени снимки, без обработки, и имаш поне ясна представа как изглежда. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 преди 6 минути, Гальо каза: По-скоро е смешен образа и лицето на Галена в инстаграм и извън социалните мрежи. Преслава поне винаги си качва някакви обикновени снимки, без обработки, и имаш поне ясна представа как изглежда. Галена изглежда в пъти по-добре на живо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 преди 2 минути, чушка. каза: Галена изглежда в пъти по-добре на живо. Чак в пъти, изглежда си нормално. А и аз не оспорвам, че е красива. Просто е крайно далеч от обработената слаба гладка инстаграм фигура, за която се опитва да се представи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 преди 39 минути, Гальо каза: Чак в пъти, изглежда си нормално. А и аз не оспорвам, че е красива. Просто е крайно далеч от обработената слаба гладка инстаграм фигура, за която се опитва да се представи Всички, които имат Инстаграм, се опитват да изглеждат по-добре от нормалното, затова и в този app има филтри, има приложения за фейсапп и всякакви други. Тя не гони български стандарт да поства снимки, а световен. Различен поглед имат над живота и визията как да изглежда всичко, което правят с на Преслава. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Галена и Преслава са много различни @Гальо. Галена наистина гони проекти на световно ниво, изпипани, с последен писък на модата поне визуално. Откъм музика са си същите като на останалите. Просто това е начина по който тя се качи на върха - с много бачкане. Албума "Аз", "Хавана тропикана" и т.н. това е нейният начин да е успешна, това проработи за нея. Преслава не си дава зор от години, защото така свикна. За добро или лошо, тя претупва всичко и въпреки това реди хит до хит. Колко песни пусна по течението и станаха чутовни хитове. Та тя от самото начало на кариерата си е така: Горчиви спомени, Водка с утеха, от мен питието, че дори и "Не те забравям". А и клиповете й са 5 за лев и 1 бакшиш, но пак песните имат чутовен успех. За нея това работи. Коя е по - добре ? За чужденците и онлайн обществото - Галена, просто те се впечатляват от нея, от начина на заснемане, визиите й, образа на модна икона, от инстаграма й. За българите и масовият чалгар - Преслава. Няма как в този живот Галена да бие Преслава като са на една сцена. Преслава има сигурност, глас, харизма. Тва стига. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 преди 6 минути, WindWalkerMonk каза: Няма как в този живот Галена да бие Преслава като са на една сцена. Преслава има сигурност, глас, харизма. Тва стига. В концертната сцена е добра, да, но в клубната и в участията, където идват реално нейните всички доходи, е отвратителна. Ходил съм няколко пъти и съм оставал разочарован от към поведение, липса на живо пеене, на контакт с публиката.. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Току що, чушка. каза: В концертната сцена е добра, да, но в клубната и в участията, където идват реално нейните всички доходи, е отвратителна. Ходил съм няколко пъти и съм оставал разочарован от към поведение, липса на живо пеене, на контакт с публиката.. Съгласих се. Там е наистина дъно, защото е немърлива. Имаше едно участие, как не заспа. Обаче! Ако знае, че ше я снимат за предаване всичко това се променя коренно. Дето се вика и виме ще даде да бозаят. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 преди 1 час, Lelqtian каза: Мушамата на Деса >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Мушамата на Кума Лиса И на мен тя ми харесва повече (нали това е някаква изненада ), но не може да се отрече, че тази на Преслава е най-успешната. Все пак откъм извлечени дивиденти Дес си е най-добре, защото машъпа наложи класики от нейното си творчество. На Преслава й е време за нова песен вече. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 преди 2 часа , Arwity каза: Пресовите нещо яко са скочили, ама да вземат да си пуснат ето това гостуване на Преслава, че да си припомнят и тя как изглежда. Не, хич няма бръчки, грам... Малко историята е присмял се хърбел на щърбел. И двете са прекалили отдавна с корекциите, за огромно съжаление. Единствената, за която може да се съжалява за корекциите е Преслава. Тя беше хубава по свой си начин. Другата винаги е била грозна. 3 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 преди 7 часа , FikLena каза: Изглежда супер Коя е тая султанка? Това ли е световнотп й ниво? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Мушама-хит! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
georgi_alivonov Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 преди 52 минути, WindWalkerMonk каза: Галена и Преслава са много различни @Гальо. Галена наистина гони проекти на световно ниво, изпипани, с последен писък на модата поне визуално. Откъм музика са си същите като на останалите. Просто това е начина по който тя се качи на върха - с много бачкане. Албума "Аз", "Хавана тропикана" и т.н. това е нейният начин да е успешна, това проработи за нея. Преслава не си дава зор от години, защото така свикна. За добро или лошо, тя претупва всичко и въпреки това реди хит до хит. Колко песни пусна по течението и станаха чутовни хитове. Та тя от самото начало на кариерата си е така: Горчиви спомени, Водка с утеха, от мен питието, че дори и "Не те забравям". А и клиповете й са 5 за лев и 1 бакшиш, но пак песните имат чутовен успех. За нея това работи. Коя е по - добре ? За чужденците и онлайн обществото - Галена, просто те се впечатляват от нея, от начина на заснемане, визиите й, образа на модна икона, от инстаграма й. За българите и масовият чалгар - Преслава. Няма как в този живот Галена да бие Преслава като са на една сцена. Преслава има сигурност, глас, харизма. Тва стига. На клубната сцена Галена ако е абитуриентка, праща Преслава в първи клас, казвам го от личен опит, защото съм бил много пъти на участия и на двете! Галена прави фурор на всяко участие, Преслава истинска скука!! 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Мушама Кючек 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 преди 1 час, asylum каза: Мушама Кючек Много добре звучи. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари