NICK. Публикувано на Февруари 19 Report Share Публикувано на Февруари 19 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Много хубаво послание накрая! Браво! Приятен глас! Симпатично момиче и евала за това, че е естествена и има смелостта да се покаже още в първия си клип без грим! Песента не е кой знае какво, но гласът е приятен и се надявам да предложи някакви по-интересни песнички в бъдеще. Ама тя има канал и пее просто прекрасно! Супер е! https://www.youtube.com/channel/UCMvQawsA4ehCSEXiZvawvqQ/videos Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Рашия пее много хубаво 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Раши е класа пред тая! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Сполучливо е като за първи проект и без продуцент. Малко селска визия, но песента си е прилична. 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Генка Шикерова, ти ли си? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Усещам, че си я пускам за трети път , има явно нещо, което ми харесва. Момичето има много интересно лице, имам чувството, че винаги изглежда сърдита/ядосана/тъжна. Дано й се получи. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Петя ми направи силно впечатление в тик-ток с кавърите си. Харесвам я, но... това е неслушаемо. Не ми харесва как звучи в тая песен, не знам дали е от обработката, но е ужасно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Малко има празен поглед, не ми харесва визуално. Пее много хубаво, засичал съм я в Тик Ток, но не ми харесва песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 От 19.02.2021 г. от 19:14, NICK. каза: Link : http://www.easybytez.com/rxd4clprdrsk 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.