borisslav1 Публикувано на Март 3 Report Share Публикувано на Март 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Не ми харесва. Стораро дава мило и драго, само и само да направи Хит! Сега и до Криско стигна. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Moovit Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Вокалите от 0:01 до 0:11 >>>>> Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Нищо особено, не бих я слушам, доста basic beat-че. И защо е feat Тони, като най-добрата част от песента е негова...? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Март 3 Author Report Share Публикувано Март 3 Галена и тя на всяка манджа мерудия, ако не се обади и за 3 секунди, няма да е тя... 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Очаквах да е нещо неслушаемо,а то е в пъти по-яко от дуетите с Галя. 1 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 На мен лично ми харесват песните на Криско с Галена, тази също не е лоша. Но не ми харесва как преди години плюеше по чалгата и казваше, че никога няма да даде песен на човек от този жанр и тн, а от няколко години, песните му се въртят в тези стилове. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Сексистко-расистка малоумщина, каквато само Криско може да напише. Потрес. 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Не ми харесва и се опасявам,че кариерата на Криско е към финала си... Дуетите с Галена също не станаха чак такива хитове, не знам защо си мисли че дуети спасяват кариери,някак посредствено в всичко,което пуска. В рапа по му се получаваха нещата определено.. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Чорба. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 преди 8 часа , DevilWish каза: Не ми харесва. Стораро дава мило и драго, само и само да направи Хит! Сега и до Криско стигна. Стораро или Криско дава мило и драго за хит? Песента е готина, естествено хейта е пълен, но ако бяха Меди и Галена или Меди и Стораро, щеше да сте я вдигнали в Космоса 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Ще бъде любима песен на всички дами вимеощетени откъм вторични полови белези. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.