Kriminal Публикувано на Март 8 Report Share Публикувано на Март 8 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Точно, ясно и кратко - Т О П А 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Поредно копие на "Зоопарка". Клип 1:1 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 преди 7 минути, BobiTo каза: Поредно копие на "Зоопарка". Клип 1:1 Бягай в този Зоопарк тогава 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 преди 2 минути, Wild_Style каза: Бягай в този Зоопарк тогава Бягай ти и не се връщай, остави хората да имат мнение, стига се прави на интересен. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Ужас. Поредна Ганева претоплена манджа. Тук и клипът не я спасява, в който трябват много ефекти, скъпарски неща, за да прикрият липсата на харизма у Янева, както във всеки неин клип де. Песента с Робов дори беше по-добра. Чакаме Марче да избухне с новата версия на “Ку@ва наречи ме”. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Бой по кухата глава! Няма да го пусна дори. 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 преди 10 минути, BobiTo каза: Бягай ти и не се връщай, остави хората да имат мнение, стига се прави на интересен. Слушам Анче 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Уникална, нямах търпение за песен от Цуци. Жесток клип, ненадмината е просто в имиджовите клипове. Само не знам защо тя точно чака 10 месеца, за да я пусне, като така или иначе не я вълнуват клубове 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Много слаб текст. Видеото компенсира. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Хубаво е видеото, но твърде кичозно и шарено. Ако беше само баскетболния кош с колата щеше да е много по-класно. Ама нали имаме пари, пък и циганска кръв.... Песента повече ми прилича на Ламборджини на мен, не е кой знае какво. И сега като наизлязат всички останали ще остане незабелязана. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Слабо. Втори път няма да си го пусна. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Обожавам Цветелина, но песента й е слаба, може би ще си я пускам понякога, но е далеч под очакванията. Клипът както винаги е на високо ниво, типично в неин стил. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 В момента един от най-силните клипове от началото на годината, точно при Янева, няма съмнение! Харесва ми, много е добро! Песента е готина, закачлива, със сигурност не е от най-силните й, но е готино парче, ще я слушам с кеф. Ще има бой, бой, та ти си мой, мой! ❤️ 😘 Сладурска песничка! ❤️ Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 преди 4 часа , Kriminal каза: WAV 39.3m ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Moovit Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Между гърдите - Класа - Зоопарк - Ламборгини 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Има там някакви ефекти, ама си е супер слабо видео. Тая диско графика е мега изтъркана вече, колата с китките обиколи не само света, ами и Балканите вече. Песента е еднодневка. Май кранчето е сецнало малко. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Не ми харесва. Но така е като изпълнителите работят месец за месец и не планират песните си напред - това парче го гласеше да излезе лятото заедно с дуета с Робов и комбинацията бавна и бърза песен за сезона е чудесна. Но това не е парче за завръщане след 6 месеца пауза и над година от последната ти солова песен. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 2008 се обади. Иска си CGI ефектите обратно. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 преди 1 час , чушка. каза: Обожавам Цветелина, но песента й е слаба, може би ще си я пускам понякога, но е далеч под очакванията. Клипът както винаги е на високо ниво, типично в неин стил. +1 Това ми напомня на ужасната "Алергична" от 2014. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Зоопарк ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
devotioner Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Добро гюбече, малко ми прилича на “Давай на дж-я”. Клипът е супер както винаги. Очаквах мааалко повече, особено след “Ангелът”, която ми остана любима и до днес, но пак е по-добре от повечето нови. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Тъпичко е това доста и много далеч от Ангелът и Болка моя, които бяха супер. А и този текст... на 8 март по цял свят говорят за права на жени, за норба с домашно насилие, тая пее бой бой 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Март 8 Author Report Share Публикувано Март 8 преди 5 часа , ribaton каза: WAV 39.3m ! Ми добре де, качи го, къв е тоя начин? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Топ е. Очаквам тея дето сте я оплюли, след няколко дни да кажете, че ви е зарибила. 3 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.