Wild_Style Публикувано на Март 12 Report Share Публикувано на Март 12 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Вулгарно падение: за какво се мъчи тая не знам? Нищо не става от нея - една песен няма като хората. Язък, че Галена и Меди им показаха какво се харесва масово и какво иска народа. На Тотя песните дори са по-силни. Гнусна история. 6 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 хубаво ама с гаден аражимент и запис 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Само като я слушам и гледам, вече искам да ходя на нейно участие Харесва ми! 5 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Това е брутално! Ще я скъсва от въртене! П. С. @plambata харесва това! ❤️ 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 "Живее ми се" си остава най-яка до момента, но и тази я бива. Музиката е брутална, видеото е добро. Старае се Ариа и определено нещата се получават! ❤️ 😘 Сладурка! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Слабичко ми е. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Не ми хареса. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Не ме зариби. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Жестока, избухна както си трябваше. Ще стане като с “Живее ми се”, и тя в началото се плюеше❤️Клипа е повече от жесток 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 преди 7 минути, Гальо каза: Жестока, избухна както си трябваше. Ще стане като с “Живее ми се”, и тя в началото се плюеше❤️Клипа е повече от жесток Дано. Живее ми се ме зариби от първата секунда. Трудно се прави втори такъв хит. Като Класа също. 4 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Само като слушам песента се чувствам пиян. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Готина песен, ще се избухвa по партита. Иначе напомня малко като музика на: @GSA 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Аранжиментът е краден от припева на 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Изненадан съм от Ария,гласът и тук е много приятен и ми звучи супер ретро.Клипът е нищо особено. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 преди 1 час, asylum каза: Аранжиментът е краден от припева на Ха! Крадецът-тенекия пак е крал 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Първата певица, която се сети да пусне песен-автореклама на участията. Хитро! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 преди 6 минути, Blueberry каза: Първата певица, която се сети да пусне песен-автореклама на участията. Хитро! Според мен много бързо изгърмя тоя патрон. Можеше да го пази за по-силно парче.и Или да го разпределия в няколко. Някак си не се запомня почти нищо от парчето на първо и второ слушане. 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Отврат. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 преди 5 минути, pacho каза: Отврат. Ми отврат я,като не разбираш от музика 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Факт е, че можеше къде,къде по-добре да реализира това, което е визитната й картичка. Но като за напомняне на нейното съществуване е окей. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Чалгата винаги е била много точно огледало на генералното състояние на нацията - по различните периоди на звучене на музиката може да се извадят изводи за климата в държавата. Гледам и слушам това и вече не съм съвсем сигурен, че дори да се гръмна е решение на мъките ми. Ясно е, че е период на криза и още доста като тази идиотка ще ударят кьоравото сега. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 3ма от БАНТЕР ГРУПАТА ИМА И Линк не пускат ауу !!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 преди 15 минути, ribaton каза: 3ма от БАНТЕР ГРУПАТА ИМА И Линк не пускат ауу !!! Е как да пуснат нали ще ги изритат после ти пък...🤣 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 тука си прав ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.