borisslav1 Публикувано на Март 16 Report Share Публикувано на Март 16 5 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Страхотна е! Браво най-накрая нещо качествено с хубав текст и спомен за това, което беше! 5 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
devotioner Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Хареса ми доста на първо слушане, най-доброто й за последните 2 години. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Готина е, но е толкова еднаква ганева песен, че прилича на 20 други. Иначе най-доброто й от Яко ми е насам. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Туй римува ли се нещо въобще? Сякаш е "проект" от 2011-та, ама в лошия смисъл. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Март 16 Author Report Share Публикувано Март 16 Браво на Джени, този път се е справила много добре, но тя вече изгуби позициите си и нищо няма да стане. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Добра е, на Джена този тип песни най-много й отиват и най-големи успехи видя с тях, само дето не съм сигурен колко са вървежни в момента, има някои проблеми с текста обаче, просто преди римите бяха много добри и запомнящи се, сега е разпиляно. По принцип е добра певица и заслужава да види хит с проекти като този, последните песни никак не са лоши всъщност. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 С кока прилича на Преслава в Беден в сърцето, иначе аранжимента на Ганев както винаги топ само отсвирите да си промени малко или да вкара нещо модерно, но бийта му е топ. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Не е лоша. Клипът обаче е трагичен, все едно е на дебютантка. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Хубава е песента. Частта с “Моят номер...” е много яка! Със сигурност е най-доброто ѝ в последните години! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Много ми хареса! На нея й отиват подобен тип песни. Видеото също е приятно. Браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Теорията ми,че Джен се засилва през 3 години се оказа вярна. Супер хит. Да видим сега какви ще са оправданията на тези,които я отписваха. 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 текст: Росен Димитров и Анастасия Мавродиева Джена дали не е платила на тези двама само да не пише, че текста всъшнсот е нейн. Силно начало на припева и нищо повече. И тук казвам - добро напомняне за нейното съществуване. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 преди 29 минути, Kriminal каза: Туй римува ли се нещо въобще? Сякаш е "проект" от 2011-та, ама в лошия смисъл. Но не е толкова зле. Липсва й нещо за да е топ хит обаче. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Най-накрая! Ще я слушам, но искам нещо в стил "Горкото момиче"! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 И на мен ми е приятна, хит, обаче, не мисля, че ще стане. Не знам, но Джен така ме травмира, че чувам уникалния текст на Горкото момиче, която и нейна песен да слушам... 5 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Песента не е зле, но визиите й са като на абитуриентка през 2000-та година. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Moovit Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Идва само да кажа, че >>>>>>>>> цялата кариера на Джена! Приятен ден! 3 4 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Тоя път Джена изкара хубава песен. Довечера и при Цитиридис. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Това е доста приятно, чак се изненадвам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Най-добрата й песен от години! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 С цигулката от “Да видя какво е” и “Да ти се доказвам” няма как да не и се получи. Харесва ми доста; само не разбирам какво всички пеят за този милион - айде малко разнообразие. Иначе можеше и друго заглавие да сложат. На Теодора песента още се помни, съдейки по коментарите под клипа. Браво Джени! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 И на мен ми прилича на Преслава от "Беден в сърцето" там с кока. Готина е, видеото също е добро. Песента наистина е най-доброто от Джена в последно време. Харесва ми! Най-накрая нещо зарибяващо. ❤️ Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Последните 2 секунди от коя песен бяха? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Още от първо слушане си представих песента в изпълнение на Преслава. Мигом да я кавърдисва нагло и да засенчи оригинала на Джен! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.