asylum Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Пенсия. 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 https://www.instagram.com/p/CMfcVB9jIO7/?igshid=1t5nteqpx5n92 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Да не кажа голяма дума, но това си звучи като хита на годината. Напомня ми на 2011-12 и 14, когато Джена мачкаше държавата. 5 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gentleman. Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Джена се завърна!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 преди 4 часа , Gerganafen каза: Още от първо слушане си представих песента в изпълнение на Преслава. Мигом да я кавърдисва нагло и да засенчи оригинала на Джен! Верно Преска щеше да изкърти с това парче Песента е хубава, клипа - не го гледаме, за да изкараме песента докрай Наистина най-доброто й от месеци, че и години. Дори не помня, коя беше последната й песен... 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Харесва ми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Тотален хит от Джен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Хубава песен. Харесва ми. Последната ѝ песен, която ми допадаше беше "Ти къде беше". Дълго време не беше пускал нещо наистина толкова добро. 🙂 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Определено подадение! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
georgi_alivonov Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Много добра песен, хареса ми от първо слушане, особено частта със светофарите е уникат! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 От 16.03.2021 г. от 20:54, Gerganafen каза: Още от първо слушане си представих песента в изпълнение на Преслава. Мигом да я кавърдисва нагло и да засенчи оригинала на Джен! Да я кавърдисва? Твърде сложно. Просто да навие там който менажира канала да смени заглавието от Дженция на Пепа Крадлата и никой няма да забележи разликата. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Да! Тази Джена искам да чувам! Обаче клипа е пълен потрес. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Жестока песен, супер хит. Клипът е потресаващ, но кой го вълнува, щом песента е тооп Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Eто това е Джена,от 2013-4-5-6-7,когато правеше хубави песни,по нейния си начин.Браво,клипът е обикновен,но визиите(без синята рокля) са яки. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
georgi_alivonov Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Пристрастих се към този хит! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Не я спирам аз, нея и на Лорена, но тази е топа, истинската Джена е това, пращат ми я и хора, дето отдавна не слушат нови неща в поп фолка, значи наистина е уцелила. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Roger_Federer Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 хубава песен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 От 16.03.2021 г. от 16:01, BobiTo каза: Най накрая топ хит от Джена Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.