WindWalkerMonk Публикувано на Март 21 Report Share Публикувано на Март 21 Преди да започна темата, искам да кажа, че не съм наясно и не харесвам САЩ. Там хората нямат права и всичко са игрички за света. Но чета от време на време CNN. Това което ми направи впечатление е, че цялата страница беше заета от продаване на имоти от различни известни личности: Илън Мъск, Синди Кроуфорд, Шарлийз Терън, че дори дома на Камила от кралството. Отделно имаше анализ защо се продавали, заради задълбочаващата се рецесия. Отделно останалата част беше заета от Опра и нейната вечна измислена борба за неравенството, този път на Хари и Меган. Като допълнение и те продавали нещо. Не знам за вас, но мен тия неща ме депресират малко. Навсякъде ни облъчват, че иде голяма криза. 3 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 И Луна Президент продава апартамент в Шумен, което е повече от показателно! Иначе не бих се уччудил изобщо - криза им е необходима. 2 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 В момента се възстановяват от COVID рецесията, като всички други държави, но можеше да мине доста по-леко ако онова Тръмпанзе не беше умишлено забавял и политизирал мерките. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Март 22 Author Report Share Публикувано Март 22 преди 25 минути, Fast каза: В момента се възстановяват от COVID рецесията, като всички други държави, но можеше да мине доста по-леко ако онова Тръмпанзе не беше умишлено забавял и политизирал мерките. Всички го правят - не беше ли същото в UK, няма да взимаме мерки като лузърите, ние ще оцелеем как го бяха казали - с изграждане на естествена имунизация. В Русия и китай до ден днешен крият данни. Относно Швейцария, те не затвориха до преди 3 месеца и резултата е видим. За съжаление, мое, твое и на повечето хора като нас политика >>> човешки живот. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 преди 1 час , WindWalkerMonk каза: не беше ли същото в UK, няма да взимаме мерки като лузърите, ние ще оцелеем как го бяха казали - с изграждане на естествена имунизация. Ами и там управлява Тръмподобен, отговорника за Брексит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Не съм много сигурен че рецесията е в бъдеще време, но кво ли пък разбирам и аз от такива работи. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 преди 3 часа , WindWalkerMonk каза: Относно Швейцария, те не затвориха до преди 3 месеца и резултата е видим. Зле са откъм справянето с ковид или нямат проблеми с финансите? Знам, че бих могла да си прочета и сама, ама напоследък гледам да не чета много-много по такива теми, които могат да ме вкарат в някакви филми и тревоги (не се шегувам). 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Март 22 Author Report Share Публикувано Март 22 преди 2 часа , Blueberry каза: Зле са откъм справянето с ковид или нямат проблеми с финансите? Знам, че бих могла да си прочета и сама, ама напоследък гледам да не чета много-много по такива теми, които могат да ме вкарат в някакви филми и тревоги (не се шегувам). С финансите не са, но не могат да се справят. Правилно правиш, няма нужда само да се депресираш. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 преди 3 часа , Blueberry каза: Зле са откъм справянето с ковид или нямат проблеми с финансите? Знам, че бих могла да си прочета и сама, ама напоследък гледам да не чета много-много по такива теми, които могат да ме вкарат в някакви филми и тревоги (не се шегувам). Аз тази година нищо не чета и нищо не ме интересува. Миналата следях... 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 преди 57 минути, asylum каза: Аз тази година нищо не чета и нищо не ме интересува. Миналата следях... Абсолютно... само за ваксините чета, за да мога да направя информиран избор за себе си и да помогна на близки, които се чудят. Но икономическа криза... няма какво да направя, освен да си свия сармите и да не напускам работа, колкото и да съм burned out 😀 Да отминава вече това и да идват вече извънземните 🤭 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.