Jump to content

Въпроси, предложения и коментари - Обща тема

Препоръчани коментари

• 1 month later...
преди 2 минути, Gerganafen каза:

@meleto Защо не мога да коментирам в Поп-фолк скандалите?:cry: Излиза ми "406 Not Acceptable", а гледам другите си коментират.

Онзи ден при мен имаше нещо подобно със съобщения.
Аз пък да попитам @meleto защо в сайта има реклами? Използвам блокер за такива и в другите сайтове нямам подобни неща.... само тук на този етап?

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Gerganafen каза:

@meleto Защо не мога да коментирам в Поп-фолк скандалите?:cry: Излиза ми "406 Not Acceptable", а гледам другите си коментират.

Оправи ли се?

преди 1 час, DevilWish каза:

Онзи ден при мен имаше нещо подобно със съобщения.
Аз пък да попитам @meleto защо в сайта има реклами? Използвам блокер за такива и в другите сайтове нямам подобни неща.... само тук на този етап?

Според теб защо има реклами? :D Друг вариант е да  пусна дарения.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Fast каза:

@meleto абе защо не мога да правя теми? 

NNPmuyV.png

Това и на мен ми излиза често. От КАВИЧКИТЕ е , за сега.... Опитай без тях?

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, DevilWish каза:

Това и на мен ми излиза често. От КАВИЧКИТЕ е , за сега.... Опитай без тях?

Пусна ме когато махнах специалните знаци. Мерси. Но все пак ще е хубаво да се погледне откъде идва проблема.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Fast каза:

Пусна ме когато махнах специалните знаци. Мерси. Но все пак ще е хубаво да се погледне откъде идва проблема.

Направих ъпдейт на софтуера и това е положението за сега. Може да им пиша, да видим какво ще кажат.

Сподели в други сайтове

@meleto добре де , ТОЛКОВА ЛИ Е ТРУДНО ? 

Instagram embed. Трябва да цъкаме на линка за да може да гледаме видеото

WWW.INSTAGRAM.COM

4M likes, 35K comments - greenway_bizneslady on September 8, 2023: "@greenway_bizneslady xaxaxaaxxaxaxaxa😂"

Сподели в други сайтове

• 4 months later...
преди 13 часа , Fast каза:

Според мен хоста е за смяна.

Тези проблеми се случват на всички хостинги. В началото бяхме на СуперХостинг, после на Джъмп. Така че проблемът е по-скоро на ниво форумна система, която периодично прави краш на базата, която навремето Момо беше решил като периодично затриват мнения, за да я държат 1ГБ. От 2018 не е трито нищо. Преди няколко дни фикснах част от базата, но сега я репеърнах цялата. Друг проблем е с енджина на базата, който е наследен, но понеже имаме кирилица и ме е шубе да го обърна в Иннодб, често стават драми.

Не би трябвало да гърми. Ако гърми - ползвайте @ за да ме споменете и скрийншот. Може и друго да има.

Сподели в други сайтове

преди 9 часа , meleto каза:

Тези проблеми се случват на всички хостинги. В началото бяхме на СуперХостинг, после на Джъмп. Така че проблемът е по-скоро на ниво форумна система, която периодично прави краш на базата, която навремето Момо беше решил като периодично затриват мнения, за да я държат 1ГБ. От 2018 не е трито нищо. Преди няколко дни фикснах част от базата, но сега я репеърнах цялата. Друг проблем е с енджина на базата, който е наследен, но понеже имаме кирилица и ме е шубе да го обърна в Иннодб, често стават драми.

Не би трябвало да гърми. Ако гърми - ползвайте @ за да ме споменете и скрийншот. Може и друго да има.

Помислих че хоста има затруднения с четенето на базата. Форума на няколко пъти прекъсваше, неща се разваляха.

Сподели в други сайтове

преди 12 часа , Fast каза:

Помислих че хоста има затруднения с четенето на базата. Форума на няколко пъти прекъсваше, неща се разваляха.

Просто системата на форума е такава, че прави доста неща и от време на време регистрите се омазват. Но това се е случвало във всички хостинги. Даже на предните 2 имаше ограничения на размера на БД-то. Сега се сетих,че Момо триеше и защото СуперХостинг го принуждаваха да държи БД-то на 1ГБ макс. Пък колкото повече данните растат, те отчичат и така наречените процесорни минути (CPU). А CPU-то зависи от четенето на информацията. А винаги е по-трудно да прочетеш информация от 1 ГБ, отколкото от 100МБ. В този смисъл, просто форумна система в СХ или Джъмп си беше предизвикателство. Джъмп май нямаха процесорни минути, но крашваше връзката. При тях сигурно всеки месец имаше проблеми. Аз и затова ги разкарах.

На сегашния хостинг нямаме ограничения.  

Сподели в други сайтове

• 3 months later...
  • 5 months later...
преди 15 минути, Fast каза:

@Ergeni има ли как за Респект да бъдат въведено правомощие да можем да си заключваме темите? 

Колко теми са обект на подобно въведение? Дай казус, за да помислим върху това.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...