Jump to content

Въпроси, предложения и коментари - Обща тема

Препоръчани коментари

Току що, Ergeni каза:

Колко теми са обект на подобно въведение? Дай казус, за да помислим върху това.

Някои от общите теми не се правят от модератори. Вчера имах ядове с темата за световна музика. Разцепи се на две и стоях с вдигнати ръце.

Сподели в други сайтове

0rNV2Is.png

Иначе като гледам останалите групи на форума, огромна част от тях са несъстоятелни. DJ-и, новинатори, графикьори, текстописци и тн. Отдавна не се осъществява подобна дейност тук. Може би ще бъде добре да бъдат влети в Respect, а самата група да бъде разчистена от потребители, които не са влизали от поне 2-3 години.

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Fast каза:

Някои от общите теми не се правят от модератори. Вчера имах ядове с темата за световна музика. Разцепи се на две и стоях с вдигнати ръце.

Сутринта преместих коментарите след страница 100 в новата тема и заключих старата, както пожела. Не са минали и 24часа от този ''проблем''. Сори, ама тук не работим на заплата, за да сме активни във всеки момент. 

Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Fast каза:

Нали я преместих във важни, след като ми писа.
Просто пиши на мен или на другите и ще оправим нещата. Не се притеснявай.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Willy каза:

Сутринта преместих коментарите след страница 100 в новата тема и заключих старата, както пожела. Не са минали и 24часа от този ''проблем''. Сори, ама тук не работим на заплата, за да сме активни във всеки момент. 

Всичко е ок. Не те обвинявам. Просто беше дразнещо отстрани. Проблемът беше, че и двете теми бяха отворени. В момента Респект можем само да крием. Заради такива неща, пълния тулкит (криене+заключване) би могъл да бъде от полза.

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Fast каза:

0rNV2Is.png

Иначе като гледам останалите групи на форума, огромна част от тях са несъстоятелни. DJ-и, новинатори, графикьори, текстописци и тн. Отдавна не се осъществява подобна дейност тук. Може би ще бъде добре да бъдат влети в Respect, а самата група да бъде разчистена от потребители, които не са влизали от поне 2-3 години.

Това е направено от предишните админи. Според мен ако @Ergeni реши може да остави само Респекта? 

Сподели в други сайтове

преди 15 минути, DevilWish каза:

Това е направено от предишните админи. Според мен ако @Ergeni реши може да остави само Респекта? 

Знам бе. Аз помня още когато имаше още такива като Мис/Мистър Рамания, и валяха графики. Ама сега всички стоим с едни и същи аватари/подписи с месеци/години. Някои като мен изобщо нямаме. Може би и респективните раздели трябва да бъдат отделени в архив като ретроспекция. 

Сподели в други сайтове

преди 16 минути, Fast каза:

Знам бе. Аз помня още когато имаше още такива като Мис/Мистър Рамания, и валяха графики. Ама сега всички стоим с едни и същи аватари/подписи с месеци/години. Някои като мен изобщо нямаме. Може би и респективните раздели трябва да бъдат отделени в архив като ретроспекция. 

Аз също си спомням това време. Той @Ergeni измисли и нещо много интересно с това когато достигнеш определен брой точки. Но не знам какво стана?  

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Fast каза:

Всичко е ок. Не те обвинявам. Просто беше дразнещо отстрани. Проблемът беше, че и двете теми бяха отворени. В момента Респект можем само да крием. Заради такива неща, пълния тулкит (криене+заключване) би могъл да бъде от полза.

Не смятам, че тази опция е ок за потебителите Освен товаа ти трябва да си създал тема, за да я заключиш. Криенето мисля, че е ограничено за определен период? Едва ли можеш да скриеш коментарите си отпреди 10дни. 

преди 55 минути, DevilWish каза:

Аз също си спомням това време. Той @Ergeni измисли и нещо много интересно с това когато достигнеш определен брой точки. Но не знам какво стана?  

Хубаво щеше да бъде ако си спомнях какво съм измислил :D 

И да, групите можем да ги ревизираме. @Fast ти виждааш ли кой в кои групи е?

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Ergeni каза:

Не смятам, че тази опция е ок за потебителите Освен товаа ти трябва да си създал тема, за да я заключиш. Криенето мисля, че е ограничено за определен период? Едва ли можеш да скриеш коментарите си отпреди 10дни. 

Хубаво щеше да бъде ако си спомнях какво съм измислил :D 

И да, групите можем да ги ревизираме. @Fast ти виждааш ли кой в кои групи е?

Да, не говоря да можем да заключваме теми като цяло, а само нашите си. Мисълта ми е поне ние, които сме в Респект да не занимаваме модераторите с нещо повече от репорт темите да бъдат качени/свалени от важни. Стана ми страшно тъпо вчера да разигравам двама души, за нещо, с което можех и сам да се оправя на момента. 

Групите се появяват в самата търсачка. Втория таб.

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Fast каза:

Да, не говоря да можем да заключваме теми като цяло, а само нашите си. Мисълта ми е поне ние, които сме в Респект да не занимаваме модераторите с нещо повече от репорт темите да бъдат качени/свалени от важни. Стана ми страшно тъпо вчера да разигравам двама души, за нещо, с което можех и сам да се оправя на момента. 

Групите се появяват в самата търсачка. Втория таб.

Ами ако на някого му се занимава да разгледа кой е в тези групи и да отдели активни-неактивни и евентуално кой да попадне в Респект, със сигурност ще ги оправим.

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Ergeni каза:

Ами ако на някого му се занимава да разгледа кой е в тези групи и да отдели активни-неактивни и евентуално кой да попадне в Респект, със сигурност ще ги оправим.

Проблемът е че някои влизат като скрити.

Сподели в други сайтове

преди 33 минути, Fast каза:

Проблемът е че някои влизат като скрити.

Под активни имам предвид - пишещи. Ако не пишеш, активен ли си въобще? Трябва ли да си Респект. Няма безкрайни ползи. 

Сподели в други сайтове

преди 29 минути, Ergeni каза:

Под активни имам предвид - пишещи. Ако не пишеш, активен ли си въобще? Трябва ли да си Респект. Няма безкрайни ползи. 

Ами не е ли редно тогава само на активните потребители да се остави респекта? Наистина има хора, които не пишат отдавна....

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   1 Потребител

• Create New...