Fast Публикувано преди 8 часа Report Share Публикувано преди 8 часа Току що, Ergeni каза: Колко теми са обект на подобно въведение? Дай казус, за да помислим върху това. Някои от общите теми не се правят от модератори. Вчера имах ядове с темата за световна музика. Разцепи се на две и стоях с вдигнати ръце. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано преди 8 часа Report Share Публикувано преди 8 часа Иначе като гледам останалите групи на форума, огромна част от тях са несъстоятелни. DJ-и, новинатори, графикьори, текстописци и тн. Отдавна не се осъществява подобна дейност тук. Може би ще бъде добре да бъдат влети в Respect, а самата група да бъде разчистена от потребители, които не са влизали от поне 2-3 години. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано преди 8 часа Report Share Публикувано преди 8 часа преди 4 минути, Fast каза: Някои от общите теми не се правят от модератори. Вчера имах ядове с темата за световна музика. Разцепи се на две и стоях с вдигнати ръце. Сутринта преместих коментарите след страница 100 в новата тема и заключих старата, както пожела. Не са минали и 24часа от този ''проблем''. Сори, ама тук не работим на заплата, за да сме активни във всеки момент. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 8 часа Report Share Публикувано преди 8 часа преди 9 минути, Fast каза: Някои от общите теми не се правят от модератори. Вчера имах ядове с темата за световна музика. Разцепи се на две и стоях с вдигнати ръце. Нали я преместих във важни, след като ми писа. Просто пиши на мен или на другите и ще оправим нещата. Не се притеснявай. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано преди 8 часа Report Share Публикувано преди 8 часа преди 7 минути, Willy каза: Сутринта преместих коментарите след страница 100 в новата тема и заключих старата, както пожела. Не са минали и 24часа от този ''проблем''. Сори, ама тук не работим на заплата, за да сме активни във всеки момент. Всичко е ок. Не те обвинявам. Просто беше дразнещо отстрани. Проблемът беше, че и двете теми бяха отворени. В момента Респект можем само да крием. Заради такива неща, пълния тулкит (криене+заключване) би могъл да бъде от полза. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 8 часа Report Share Публикувано преди 8 часа преди 5 минути, Fast каза: Иначе като гледам останалите групи на форума, огромна част от тях са несъстоятелни. DJ-и, новинатори, графикьори, текстописци и тн. Отдавна не се осъществява подобна дейност тук. Може би ще бъде добре да бъдат влети в Respect, а самата група да бъде разчистена от потребители, които не са влизали от поне 2-3 години. Това е направено от предишните админи. Според мен ако @Ergeni реши може да остави само Респекта? Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано преди 8 часа Report Share Публикувано преди 8 часа преди 15 минути, DevilWish каза: Това е направено от предишните админи. Според мен ако @Ergeni реши може да остави само Респекта? Знам бе. Аз помня още когато имаше още такива като Мис/Мистър Рамания, и валяха графики. Ама сега всички стоим с едни и същи аватари/подписи с месеци/години. Някои като мен изобщо нямаме. Може би и респективните раздели трябва да бъдат отделени в архив като ретроспекция. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 7 часа Report Share Публикувано преди 7 часа преди 16 минути, Fast каза: Знам бе. Аз помня още когато имаше още такива като Мис/Мистър Рамания, и валяха графики. Ама сега всички стоим с едни и същи аватари/подписи с месеци/години. Някои като мен изобщо нямаме. Може би и респективните раздели трябва да бъдат отделени в архив като ретроспекция. Аз също си спомням това време. Той @Ergeni измисли и нещо много интересно с това когато достигнеш определен брой точки. Но не знам какво стана? Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано преди 6 часа Report Share Публикувано преди 6 часа преди 1 час, Fast каза: Всичко е ок. Не те обвинявам. Просто беше дразнещо отстрани. Проблемът беше, че и двете теми бяха отворени. В момента Респект можем само да крием. Заради такива неща, пълния тулкит (криене+заключване) би могъл да бъде от полза. Не смятам, че тази опция е ок за потебителите Освен товаа ти трябва да си създал тема, за да я заключиш. Криенето мисля, че е ограничено за определен период? Едва ли можеш да скриеш коментарите си отпреди 10дни. преди 55 минути, DevilWish каза: Аз също си спомням това време. Той @Ergeni измисли и нещо много интересно с това когато достигнеш определен брой точки. Но не знам какво стана? Хубаво щеше да бъде ако си спомнях какво съм измислил И да, групите можем да ги ревизираме. @Fast ти виждааш ли кой в кои групи е? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано преди 6 часа Report Share Публикувано преди 6 часа преди 4 минути, Ergeni каза: Не смятам, че тази опция е ок за потебителите Освен товаа ти трябва да си създал тема, за да я заключиш. Криенето мисля, че е ограничено за определен период? Едва ли можеш да скриеш коментарите си отпреди 10дни. Хубаво щеше да бъде ако си спомнях какво съм измислил И да, групите можем да ги ревизираме. @Fast ти виждааш ли кой в кои групи е? Да, не говоря да можем да заключваме теми като цяло, а само нашите си. Мисълта ми е поне ние, които сме в Респект да не занимаваме модераторите с нещо повече от репорт темите да бъдат качени/свалени от важни. Стана ми страшно тъпо вчера да разигравам двама души, за нещо, с което можех и сам да се оправя на момента. Групите се появяват в самата търсачка. Втория таб. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано преди 5 часа Report Share Публикувано преди 5 часа преди 1 час, Fast каза: Да, не говоря да можем да заключваме теми като цяло, а само нашите си. Мисълта ми е поне ние, които сме в Респект да не занимаваме модераторите с нещо повече от репорт темите да бъдат качени/свалени от важни. Стана ми страшно тъпо вчера да разигравам двама души, за нещо, с което можех и сам да се оправя на момента. Групите се появяват в самата търсачка. Втория таб. Ами ако на някого му се занимава да разгледа кой е в тези групи и да отдели активни-неактивни и евентуално кой да попадне в Респект, със сигурност ще ги оправим. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано преди 5 часа Report Share Публикувано преди 5 часа преди 3 минути, Ergeni каза: Ами ако на някого му се занимава да разгледа кой е в тези групи и да отдели активни-неактивни и евентуално кой да попадне в Респект, със сигурност ще ги оправим. Проблемът е че някои влизат като скрити. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано преди 4 часа Report Share Публикувано преди 4 часа преди 33 минути, Fast каза: Проблемът е че някои влизат като скрити. Под активни имам предвид - пишещи. Ако не пишеш, активен ли си въобще? Трябва ли да си Респект. Няма безкрайни ползи. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 4 часа Report Share Публикувано преди 4 часа преди 29 минути, Ergeni каза: Под активни имам предвид - пишещи. Ако не пишеш, активен ли си въобще? Трябва ли да си Респект. Няма безкрайни ползи. Ами не е ли редно тогава само на активните потребители да се остави респекта? Наистина има хора, които не пишат отдавна.... 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано преди 3 часа Report Share Публикувано преди 3 часа преди 27 минути, DevilWish каза: Ами не е ли редно тогава само на активните потребители да се остави респекта? Наистина има хора, които не пишат отдавна.... Мхм, така мисля, че трябва да стане. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 3 часа Report Share Публикувано преди 3 часа Моето Предложение: Да закрием форума! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 3 часа Report Share Публикувано преди 3 часа преди 1 час , Ergeni каза: Под активни имам предвид - пишещи. Ако не пишеш, активен ли си въобще? Трябва ли да си Респект. Няма безкрайни ползи. те не са а ботъм любовници 😭 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано преди 2 часа Author Report Share Публикувано преди 2 часа преди 46 минути, Andrew Cunanan. каза: Моето Предложение: Да закрием форума! Що, може да го пробутаме на сигналточкавеце, Татяна или някой друг съдържател или почитател на клозетите? 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано преди 1 час Report Share Публикувано преди 1 час А може да ви баннем, за да сте спокойни, че не сте в този клозет @Lelqtian @Andrew Cunanan. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано преди 54 минути Report Share Публикувано преди 54 минути преди 4 часа , Ergeni каза: Под активни имам предвид - пишещи. Ако не пишеш, активен ли си въобще? Трябва ли да си Респект. Няма безкрайни ползи. Под неактивни имах предвид потребители, които изобщо не са влизали от 2-3 години или повече. Предполагам от АКП лесно се вижда тази информация. Но както казах, първо ще е добре групите да бъдат слети (т.е. Respect да остане единствения специален ранг, като изключим онзи за Петроханчо (С нас завинаги), освен модераторите), и оттам нататък да се извличат данни кой влизал, кой не. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано преди 12 минути Report Share Публикувано преди 12 минути преди 4 часа , Ergeni каза: Под активни имам предвид - пишещи. Ако не пишеш, активен ли си въобще? Трябва ли да си Респект. Няма безкрайни ползи. Точно така! Махай ги с голямата секира 😁 Всяка полза е временна и трябва да се заслужи. Те като не са активни как да си заслужат. 😁 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано преди 10 минути Report Share Публикувано преди 10 минути преди 5 часа , Ergeni каза: Ами ако на някого му се занимава да разгледа кой е в тези групи и да отдели активни-неактивни и евентуално кой да попадне в Респект, със сигурност ще ги оправим. Ще опитам, амааа трябва време, защото са доста хора. Каква награда ще ми дадеш? 😃 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.