DevilWish Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 преди 58 минути, Fast каза: Би следвало @DevilWish и да бъде наказан за затварянето. Видно е пристрастен към лицето, срещу когото е насочена темата. Ще е добре също, да няма участие във финалното решение, в случай че екипът реши да пристъпи към ново такова. Моля? Ние дори не се познаваме! Не съм пристрастен към @Lelqtian Нали ти беше този който каза, че искаш темата да се затвори? 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 преди 1 час, Fast каза: - В предишен пост от модератор е казано, че темата ще стои отворена. Бъпмната е по валидни причини (налични са нови доказателсва за анормални нива на енгейждмънт, в предвид останалите фактори, т.е. непосредствено подсказват за репутационни вреди) Това че темата е стара, не я прави автоматично невалидна, и няма да бъде обновявана при появата на нови данни или обстоятелства. Все още има какво да се обсъди. - Не сме се споразумели с Lelqtian, той продължава да отрича вината си. @Ergeni настоявам темата да бъде отворена, а ситуацията да бъде преразгледана. Ще ти отворя темата и нека другите решат какво да правим, но още един апел какво да прави модератор и също ще си понесеш последствията! Никой до сега не е правил апел за бан на някой потребител! @Ergeni ти смяташ ли това за редно? По тази логика дай всички които някога сме се цитирали и плюли тук да си направим по една тема с апел за бан! Желаещи? Уили беше оставил темата , но това беше далечната 2023 година! Ти очакваш тая тема да стои 2 години ли? 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 6 Author Report Share Публикувано Март 6 преди 3 минути, DevilWish каза: Ще ти отворя темата и нека другите решат какво да правим, но още един апел какво да прави модератор и също ще си понесеш последствията! Никой до сега не е правил апел за бан на някой потребител! @Ergeni ти смяташ ли това за редно? По тази логика дай всички които някога сме се цитирали и плюли тук да си направим по една тема с апел за бан! Желаещи? Уили беше оставил темата , но това беше далечната 2023 година! Ти очакваш тая тема да стои 2 години ли? 2025, когато е там, концерта на Гален нали, Дончо и Ивелина "да не и е сестра" Колева се появат на сцената като пиш паузи, настъпва края на света 2025, следващия ден след събитието - във въпросната тема се появяват нови "доказателства" според поредната стъкмистика срещу мен, "показващи" как ... съм тормозел психическипотребител, който съм блокирал от ... поне 3 години? и съответно бях забравил че все още присъства наоколо На всички припознали се в тая пародия мога само да пожелая лек ден и 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 преди 1 час, DevilWish каза: Моля? Ние дори не се познаваме! Не съм пристрастен към @Lelqtian Нали ти беше този който каза, че искаш темата да се затвори? Надявам се да не си го приел лично. Просто си спомням, че на няколко пъти беше подчертал колко бил забавен и прочие, затова не знам дали ще е правилно да участваш в потенциален процес. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 преди 19 минути, Fast каза: Надявам се да не си го приел лично. Просто си спомням, че на няколко пъти беше подчертал колко бил забавен и прочие, затова не знам дали ще е правилно да участваш в потенциален процес. Аз ще участвам. Аз съм Доналдия Тръмп на форума. Никой друг не е необходим, аз решавам демократично и еднолично! 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 преди 42 минути, Fast каза: Надявам се да не си го приел лично. Просто си спомням, че на няколко пъти беше подчертал колко бил забавен и прочие, затова не знам дали ще е правилно да участваш в потенциален процес. Не, разбира се. Допускам, че може да ти е изглеждало така отстрани, защото наистина ти бях писал, че е хубаво да стигнете до консенсус. Мисля, че няма да има такъв процес. Колегите са оставили темата. Аз даже снощи ги питах, но днес след като написа нещо за затваряне на темата, бях решил, че буквално апелираш да я затворим. Добре, че @Willy реагира бързо и я отвори. Ами честно да ти кажа, не съм останал с впечатление някой от колегите да има проблем с въпросния потребител.... и не мога да кажа те на какво мнение са по този казус. Прочетох само това, което ти е написал @Ergeni 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.