Jump to content

Въпроси, предложения и коментари - Обща тема

Препоръчани коментари

преди 58 минути, Fast каза:

Би следвало @DevilWish и да бъде наказан за затварянето. Видно е пристрастен към лицето, срещу когото е насочена темата. Ще е добре също, да няма участие във финалното решение, в случай че екипът реши да пристъпи към ново такова.

Моля? Ние дори не се познаваме! Не съм пристрастен към @Lelqtian
Нали ти беше този който каза, че искаш темата да се затвори? 

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Fast каза:

- В предишен пост от модератор е казано, че темата ще стои отворена. Бъпмната е по валидни причини (налични са нови доказателсва за анормални нива на енгейждмънт, в предвид останалите фактори, т.е. непосредствено подсказват за репутационни вреди) Това че темата е стара, не я прави автоматично невалидна, и няма да бъде обновявана при появата на нови данни или обстоятелства. Все още има какво да се обсъди.
- Не сме се споразумели с Lelqtian, той продължава да отрича вината си.

@Ergeni настоявам темата да бъде отворена, а ситуацията да бъде преразгледана.

Ще ти отворя темата и нека другите решат какво да правим, но още един апел какво да прави модератор и също ще си понесеш последствията! Никой до сега не е правил апел за бан на някой потребител!
@Ergeni ти смяташ ли това за редно? По тази логика дай всички които някога сме се цитирали и плюли тук да си направим по една тема с апел за бан! Желаещи? 

Уили беше оставил темата , но това беше далечната 2023 година! Ти очакваш тая тема да стои 2 години ли? 

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, DevilWish каза:

Ще ти отворя темата и нека другите решат какво да правим, но още един апел какво да прави модератор и също ще си понесеш последствията! Никой до сега не е правил апел за бан на някой потребител!
@Ergeni ти смяташ ли това за редно? По тази логика дай всички които някога сме се цитирали и плюли тук да си направим по една тема с апел за бан! Желаещи? 

Уили беше оставил темата , но това беше далечната 2023 година! Ти очакваш тая тема да стои 2 години ли? 

2025, когато е там, концерта на Гален нали, Дончо и Ивелина "да не и е сестра" Колева се появат на сцената като пиш паузи, настъпва края на света 

2025, следващия ден след събитието - във въпросната тема се появяват нови "доказателства" според поредната стъкмистика срещу мен, "показващи" как ... съм тормозел психическипотребител, който съм блокирал от ... поне 3 години? и съответно бях забравил че все още присъства наоколо

На всички припознали се в тая пародия мога само да пожелая лек ден и 

Сподели в други сайтове

преди 1 час, DevilWish каза:

Моля? Ние дори не се познаваме! Не съм пристрастен към @Lelqtian
Нали ти беше този който каза, че искаш темата да се затвори? 

Надявам се да не си го приел лично. Просто си спомням, че на няколко пъти беше подчертал колко бил забавен и прочие, затова не знам дали ще е правилно да участваш в потенциален процес.

Сподели в други сайтове

преди 19 минути, Fast каза:

Надявам се да не си го приел лично. Просто си спомням, че на няколко пъти беше подчертал колко бил забавен и прочие, затова не знам дали ще е правилно да участваш в потенциален процес.

Аз ще участвам. Аз съм Доналдия Тръмп на форума.  Никой друг не е необходим, аз решавам демократично и еднолично! 

Сподели в други сайтове

преди 42 минути, Fast каза:

Не, разбира се. Допускам, че може да ти е изглеждало така отстрани, защото наистина ти бях писал, че е хубаво да стигнете до консенсус. 
Мисля, че няма да има такъв процес. Колегите са оставили темата. Аз даже снощи ги питах, но днес след като написа нещо за затваряне на темата, бях решил, че буквално апелираш да я затворим. Добре, че @Willy реагира бързо и я отвори.
Ами честно да ти кажа, не съм останал с впечатление някой от колегите да има проблем с въпросния потребител.... и не мога да кажа те на какво мнение са по този казус. Прочетох само това, което ти е написал @Ergeni

Сподели в други сайтове

• 1 month later...

@LuydmilGenov

Накарах бота на Гугъл (най-добрия за трудни prompt-ове според Lmarena) да направи оценка на правилника по отношение на онази тема, и следната констатация ми направи силно впечатление.

Цитат

Предложение 4: Добавяне на нова точка към Секция 2 (Допустим език)

*   Предлаган текст (напр. т. 2.7): "Забраняват се коментари, които съдържат необосновани или злонамерени внушения относно психичното здраве, интелектуалните способности или моралните качества на други потребители, особено когато са част от повтарящи се нападки."
*   Наказание: Да се наказва с 2 точки (като другите личностни нападки по т. 2).
*   Обосновка: Адресира директно оплакванията на Fast за внушения, че е "луд", "нестабилен", както и постоянните обвинения в "лицемерие" (морално качество) или "диктатура" (внушение за характер/морал). Също така покрива подмятанията за "хапчета", "болници", "невролози", които се появяват в дискусията. Това правило защитава потребителите от психологически атаки, които се маскират като "мнение" или "критика", но целят да подкопаят личността. Акцентът върху "необосновани или злонамерени" и "повтарящи се" помага да се разграничи от легитимна критика.

Мисля си, че ако през 2019 е имало подобна точка, този конфликт е можело да бъде потушен доста по-лесно, или поне да не ескалира до подобна степен, защото "лицемер" представлява критика към моралните качества, та нямаше да има проблем да бъде наказван за подобни коментари. В ядрото на неговата кампания бе, че постоянно ме рисуваше като някакъв морално вял човек, без да има доводи за това, което не е обида в класическия смисъл, та нямах основания да го точкувам. Damage is already done, но никога не късно да бъде въведено, защото адресира и последните опити на приятелчетата му, да ме изкарат психично нездрав, което също е проблем, защото е още една форма на дискредитация. Колкото и да съм интензивен, връзката ми с реалността е запазена. В контекста, нямам проблем да бъда наказан по същото правило, защото наистина попрекалих с тази стена на срамът и подобни. Въпреки това, едва ли бих комуникирал повече с тези потребители повече, и още ред други, които смятам да блокирам в близките дни.

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Fast каза:

@LuydmilGenov

Накарах бота на Гугъл (най-добрия за трудни prompt-ове според Lmarena) да направи оценка на правилника по отношение на онази тема, и следната констатация ми направи силно впечатление.

Мисля си, че ако през 2019 е имало подобна точка, този конфликт е можело да бъде потушен доста по-лесно, или поне да не ескалира до подобна степен, защото "лицемер" представлява критика към моралните качества, та нямаше да има проблем да бъде наказван за подобни коментари. В ядрото на неговата кампания бе, че постоянно ме рисуваше като някакъв морално вял човек, без да има доводи за това, което не е обида в класическия смисъл, та нямах основания да го точкувам. Damage is already done, но никога не късно да бъде въведено, защото адресира и последните опити на приятелчетата му, да ме изкарат психично нездрав, което също е проблем, защото е още една форма на дискредитация. Колкото и да съм интензивен, връзката ми с реалността е запазена. В контекста, нямам проблем да бъда наказан по същото правило, защото наистина попрекалих с тази стена на срамът и подобни. Въпреки това, едва ли бих комуникирал повече с тези потребители повече, и още ред други, които смятам да блокирам в близките дни.

Fast, от 12-13 години съм в тоя форум и обикновено, когато потребителят А не е съгласен с мнението на потребителя Б, пише, че вторият е "луд", "ненормален" и сие лични качества, вместо да седне и да започне да успорва и нищи с аргументи и факти коментара му по точки. Това е толкова честа използвана практика, че изобщо вече не ми прави впечатление. Пак натъртвам, че едвали някой някога те е наричал така с цел злонамерено уронване на престижа ти. В този форум са се изписали 10000 клетви, обиди и определения, общо взето всеки с всеки се е псувал и клел и никой не се е оплаквал назад във времето, ти си първият случай. :( 

Ок, да приемем, че Лелятиан умишлено е създал кампания против теб с цел орезиляването ти, аз пак не разбирам какъв е личният му мотив и какво той печели от това. Говоря за човека зад акаунта Лелятиан. В смисъл, това е толкова ресурсоемко и времеемко, че някой трябва да има реална изгода в истинският живот, за да го направи, а не просто да напише 3-4 коментара и край.

От друга страна явно потребителите на тоя форум сме много тъпи, по твойте думи, щом като Лелятиан скрито ни настройва срещу теб и ние не се усещаме и му играем по свирката.

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Fast каза:

@LuydmilGenov

Че то в Правилата има достатъчно точки, които уреждат подобни нападки. И при това промените са от 2019, като стъпват на база старите.  Тогава си бил и модератор. 

Както казах - ти правиш същата кампания в момента, но този въпрос приключи и няма да го вадим във всяка тема.  

Сподели в други сайтове

преди 31 минути, asylum каза:

Поредната осрана тема. Ключ или бан!?

По твоята логика, всичко което правя е "осиране" а реално около твоята уста има кафяво от цялото това лизане..

Сподели в други сайтове

Бързият гледам нито е с бан, нито с нищо и продължава да осира теми наред. Админи, модове явно липсват. Сега пък ботове щели да ни решават правилата.:1000(10):Ама така е, след като никой от екипа не си върши работата и му се дава свободия до безкрай. Прекръствайте вече на Fast Mania и да се свършва.

Сподели в други сайтове

@DevilWish @Willy @Stela

Разчистете темата, моля. Местете всичко в Чат мания. Като гледам и преди това пак е имало спам. @Fast това наистина е последният път, в който мажеш в грешна тема. Ако ще коментираш нещо по казуса ти - в Чат мания.

Сподели в други сайтове

преди 17 часа , LuydmilGenov каза:

@DevilWish @Willy @Stela

Разчистете темата, моля. Местете всичко в Чат мания. Като гледам и преди това пак е имало спам. @Fast това наистина е последният път, в който мажеш в грешна тема. Ако ще коментираш нещо по казуса ти - в Чат мания.

Какво пак е ставало? Един ден човек да отиде извън града и някой е о@кал тема?

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, DevilWish каза:

Но не кой да е някой, а един определен някой :) 

Сподели в други сайтове

Току що, Lelqtian каза:

Но не кой да е някой, а един определен някой :) 

За тази тема ли има предвид @LuydmilGenov или вече коментарите са преместени?

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, DevilWish каза:

За тази тема ли има предвид @LuydmilGenov или вече коментарите са преместени?

Мен ме нямаше :) но да, тази е темата, а коментарите, включително поне един който е доста за бан, са си тука. 

Сподели в други сайтове

преди 1 час, DevilWish каза:

Много лесно. Като ти е проблем се откажи от правата си 

Сподели в други сайтове

преди 20 минути, THE IIconic каза:

То това все едно ще реши проблема с осирането на теми всякакви ;) 

Сподели в други сайтове

преди 48 минути, THE IIconic каза:

Не ми е проблем. А искаш ли да ти ги предотстъпя ? 

Сподели в други сайтове

преди 34 минути, Lelqtian каза:

Аз преместих коментарите. Просто вчера нямах достъп до интернет, защото пътувах.
Сега като прегледах коментарите всичко което е ненужно е отишло в "Чат мания". Но който и да е модератор, винаги ще има такива неща.
@Fast нека ако има нещо да го обсъждаме в Чат мания, както виждаш и другите мислят, че тук не му е мястото.

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Lelqtian каза:

Лошото е, че и ти в момента правиш същото. 

Спрете дотук. 

Сподели в други сайтове

преди 51 минути, LuydmilGenov каза:

Лошото е, че и ти в момента правиш същото. 

Спрете дотук. 

Щом си казъл. Сега ми обясни тогава кои ми коментари са имали линкове без контекст? 

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...