GriskoBeats Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 Проблемът е, че редиректва. Ползвай twitter.com в линка. https://twitter.com/PopBase/status/1709642546996208098?s=20 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 @meleto Защо не мога да коментирам в Поп-фолк скандалите? Излиза ми "406 Not Acceptable", а гледам другите си коментират. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 преди 2 минути, Gerganafen каза: @meleto Защо не мога да коментирам в Поп-фолк скандалите? Излиза ми "406 Not Acceptable", а гледам другите си коментират. Онзи ден при мен имаше нещо подобно със съобщения. Аз пък да попитам @meleto защо в сайта има реклами? Използвам блокер за такива и в другите сайтове нямам подобни неща.... само тук на този етап? 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 преди 1 час, Gerganafen каза: @meleto Защо не мога да коментирам в Поп-фолк скандалите? Излиза ми "406 Not Acceptable", а гледам другите си коментират. Оправи ли се? преди 1 час, DevilWish каза: Онзи ден при мен имаше нещо подобно със съобщения. Аз пък да попитам @meleto защо в сайта има реклами? Използвам блокер за такива и в другите сайтове нямам подобни неща.... само тук на този етап? Според теб защо има реклами? Друг вариант е да пусна дарения. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 преди 1 час, meleto каза: Оправи ли се? Да, благодаря. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 От 10.11.2023 г. от 12:25, meleto каза: Според теб защо има реклами? Друг вариант е да пусна дарения. Няма да ги поглеждам дори! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 преди 2 часа , DarkChild каза: Няма да ги поглеждам дори! Достатъчно е да ги цъкаш понякога 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 11 Author Report Share Публикувано Ноември 11 преди 2 часа , meleto каза: Достатъчно е да ги цъкаш понякога 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 преди 15 часа , meleto каза: Достатъчно е да ги цъкаш понякога Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 @meleto абе защо не мога да правя теми? 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 преди 1 минута, Fast каза: @meleto абе защо не мога да правя теми? Това и на мен ми излиза често. От КАВИЧКИТЕ е , за сега.... Опитай без тях? Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 преди 7 минути, DevilWish каза: Това и на мен ми излиза често. От КАВИЧКИТЕ е , за сега.... Опитай без тях? Пусна ме когато махнах специалните знаци. Мерси. Но все пак ще е хубаво да се погледне откъде идва проблема. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 преди 1 минута, Fast каза: Пусна ме когато махнах специалните знаци. Мерси. Но все пак ще е хубаво да се погледне откъде идва проблема. Направих ъпдейт на софтуера и това е положението за сега. Може да им пиша, да видим какво ще кажат. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 @meleto добре де , ТОЛКОВА ЛИ Е ТРУДНО ? Instagram embed. Трябва да цъкаме на линка за да може да гледаме видеото Malika Yuldasheva (@greenway_bizneslady) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 4M likes, 35K comments - greenway_bizneslady on September 8, 2023: "@greenway_bizneslady xaxaxaaxxaxaxaxa😂" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 @meleto 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 преди 19 минути, Andrew Cunanan. каза: @meleto Цял ден и при мен излиза същото. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Според мен хоста е за смяна. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 преди 13 часа , Fast каза: Според мен хоста е за смяна. Тези проблеми се случват на всички хостинги. В началото бяхме на СуперХостинг, после на Джъмп. Така че проблемът е по-скоро на ниво форумна система, която периодично прави краш на базата, която навремето Момо беше решил като периодично затриват мнения, за да я държат 1ГБ. От 2018 не е трито нищо. Преди няколко дни фикснах част от базата, но сега я репеърнах цялата. Друг проблем е с енджина на базата, който е наследен, но понеже имаме кирилица и ме е шубе да го обърна в Иннодб, често стават драми. Не би трябвало да гърми. Ако гърми - ползвайте @ за да ме споменете и скрийншот. Може и друго да има. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 преди 9 часа , meleto каза: Тези проблеми се случват на всички хостинги. В началото бяхме на СуперХостинг, после на Джъмп. Така че проблемът е по-скоро на ниво форумна система, която периодично прави краш на базата, която навремето Момо беше решил като периодично затриват мнения, за да я държат 1ГБ. От 2018 не е трито нищо. Преди няколко дни фикснах част от базата, но сега я репеърнах цялата. Друг проблем е с енджина на базата, който е наследен, но понеже имаме кирилица и ме е шубе да го обърна в Иннодб, често стават драми. Не би трябвало да гърми. Ако гърми - ползвайте @ за да ме споменете и скрийншот. Може и друго да има. Помислих че хоста има затруднения с четенето на базата. Форума на няколко пъти прекъсваше, неща се разваляха. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 преди 12 часа , Fast каза: Помислих че хоста има затруднения с четенето на базата. Форума на няколко пъти прекъсваше, неща се разваляха. Просто системата на форума е такава, че прави доста неща и от време на време регистрите се омазват. Но това се е случвало във всички хостинги. Даже на предните 2 имаше ограничения на размера на БД-то. Сега се сетих,че Момо триеше и защото СуперХостинг го принуждаваха да държи БД-то на 1ГБ макс. Пък колкото повече данните растат, те отчичат и така наречените процесорни минути (CPU). А CPU-то зависи от четенето на информацията. А винаги е по-трудно да прочетеш информация от 1 ГБ, отколкото от 100МБ. В този смисъл, просто форумна система в СХ или Джъмп си беше предизвикателство. Джъмп май нямаха процесорни минути, но крашваше връзката. При тях сигурно всеки месец имаше проблеми. Аз и затова ги разкарах. На сегашния хостинг нямаме ограничения. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 @meleto 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 @meleto кога ще върнеш правилното емоджи за “Casper”? 1 1 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Искаме и емоджи клоун 🤡! 2 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.