FolkEmpire Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 преди 6 минути, asylum каза: Ти си звезда! Е чак звезда не съм Слави Клашърса Но ме кефи да ги хващам в крачка някои неща от ТВ А при ФЕН ТВ винаги има какво 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Току що, FolkEmpire каза: Е чак звезда не съм Слави Клашърса Но ме кефи да ги хващам в крачка някои неща от ТВ А при ФЕН ТВ винаги има Ти името на канала няколко пъти смени, но сегашното май е най-яко! Чудно гледиво преди лягане, мерси! 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 преди 2 минути, asylum каза: Ти името на канала няколко пъти смени, но сегашното май е най-яко! Чудно гледиво преди лягане, мерси! Мда, не бяха нещо оригинално измислени, и накрая си седнах на д-то и оставих това Радвам се, че ги постваш тук и те кефят. Знам, че повечето гледания са от тук за, което съм много благодарен 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Току що, FolkEmpire каза: Мда, не бяха нещо оригинално измислени, и накрая си седнах на д-то и оставих това Радвам се, че ги постваш тук и те кефят. Знам, че повечето гледания са от тук за, което съм много благодарен Директно получаваш наградата за мост между Балканите и Близкия Изток. Благодарение на теб, дори на гурбет, не пропускаме бисерите по Фенчето! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 преди 1 минута, asylum каза: Директно получаваш наградата за мост между Балканите и Близкия Изток. Благодарение на теб, дори на гурбет, не пропускаме бисерите по Фенчето! Благодаря Ще има още 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Между другото, незнам дали сте го коментирали, но Барбито от ФЕН ТВ е била в конкурса "Мис Плеймейт 2020" https://hotarena.net/pleimeitka-mizerstva-udari-danoto-v-chalga-kabelarka 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 преди 3 минути, FolkEmpire каза: Между другото, незнам дали сте го коментирали, но Барбито от ФЕН ТВ е била в конкурса "Мис Плеймейт 2020" https://hotarena.net/pleimeitka-mizerstva-udari-danoto-v-chalga-kabelarka И май завежда маркетинговия отдел у Фен Тивиту. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 преди 3 минути, asylum каза: И май завежда маркетинговия отдел у Фен Тивиту. Брей голяма лисица е била 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 преди 4 часа , Illyria каза: Мерси, интересно интервю! Ако излезе пълен запис, споделяй Камелия си е откровена от край време, не лъже хората. Казала е жената, сторила е. А за бюста не знам защо й е такъв проблем да говори, да не си е правила мастектомия? Никога не е искала да говори за тях, и едва ли е от срам да каже, че си е пипала гърдите. Явно има нещо по-тъмно зад тая причина. Има силикон. Ако е било заради рак досега сто пъти да го е разказала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Вечерта на Куку Бенд с Илиян в сряда и Вечерта на с Емануела в четвъртък. ще е интересно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 преди 2 часа , zai4eto82 каза: Вечерта на Куку Бенд с Илиян в сряда и Вечерта на с Емануела в четвъртък. ще е интересно. Кастинг за правителство ли ще правят? Емануелция е става транспортен министър, Илиян също междудругото, дано само успеят да се разберат кой кои магистрали ще поема. 9 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 преди 9 часа , Olay каза: Wow, същото и за теб Аз я познавам душа от доста години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 преди 34 минути, FikLena каза: С какъв филтър е обработена тази снимка, че са толкова безформени и двамата? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Точно заради такива смели крачки в хомофобска страна, винаги ще е напред от другите, а някои може да продължат да си живеят в илюзия и друга реалност. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 https://www.facebook.com/PreslavaTV/videos/997312417467424 Не могаа от Паола как се покатери на масата и започна да скача на Да гори в любов Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 преди 17 часа , WindWalkerMonk каза: Ако трябва да сме честни, и на мен ми е в главата това последните месеци. Направо не знам, та никак не ми е до шега. Ох, миличъък. ::погалване:: Как смяташ да решиш ситуацията? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 преди 17 часа , THE IIconic каза: Камелия Колко наивен народ. И бизнес, който си личи, че е само няколко стъпки след зародиша си. Пита я за силикона, а тя "Дали имам операция на бюста, си знам само аз". Знаеш ти. 2001 покрай "Къде си ти" и мъжете имаха по-големи гърди от твоите. Стана 2002 и не можеш да си намериш достатъчно голям сутиен. То така стават тия работи. 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 https://petel.bg/m/index.php?action=view&id=402273&opinion= Приеха по спешност в болница певеца Константин Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Арти го мислехме за педерейша, ама сключва брак и очаква първото си дете. Току-виж и Криси Костов ни изненада с детенце скоро. Как мислите? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 А това човек да влезе по спешност в болница, да му преливат кръв и да си прави снимчици от болничното легло с цел публичност - не го разбирам. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 преди 42 минути, Stela каза: Колко наивен народ. И бизнес, който си личи, че е само няколко стъпки след зародиша си. Пита я за силикона, а тя "Дали имам операция на бюста, си знам само аз". Знаеш ти. 2001 покрай "Къде си ти" и мъжете имаха по-големи гърди от твоите. Стана 2002 и не можеш да си намериш достатъчно голям сутиен. То така стават тия работи. Кондомчо това ти ли си? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. чушка. Публикувано Април 13 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Април 13 преди 1 час, Stela каза: А това човек да влезе по спешност в болница, да му преливат кръв и да си прави снимчици от болничното легло с цел публичност - не го разбирам. За мен това е гнусно и покъртително. Да постваш, че си в болница и как ти преливат кръв, при положение, че хиляди пациенти, не биват приемани в болница, защото няма места. Много тъжно!! 10 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 преди 2 часа , RumyanaFen каза: https://petel.bg/m/index.php?action=view&id=402273&opinion= Приеха по спешност в болница певеца Константин Знам го още вчера. Даже сега се прибирам и баща ми ме посреща с новината за Коце. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари