foxy_vd Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 И като ми кажат "скъпи мой", все едно жена ми ще си проси подарък за рождения ден! Не бях се заглеждал до преди няколко дни, щото ме беше яд за носа. Но по-детайлен преглед показва, че ремонтът не е само на носа, а цялостен на лицето. Забележително добър краен резултат, като изключим новия нос, в който се фиксираме засега и който дразни с промяната си. Да видим какво ще стане до края на лятото, па тогава хейт. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 преди 42 минути, GSA каза: Скъпи мой ... ти пое по риска ... За косите ще те хвана снимай се банана няма няма няма Изобщо моля се на иконите 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Да, за съжаление е пипнала и други части, например джуките са като на пате. Иначе човек като я гледа в анфас може да каже, че наистина изглежда по-добре с новия нос. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Джена или смърт вече е лидер! Пролетен лидер! https://signal.bg/джена-измести-цветелина-янева/?fbclid=IwAR3X8p_blQ7DHUJf6N5m7NtoGZSaf5B8CkOIEKDj0A5x0FCXd3YaocPzJyw 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 преди 1 час, GSA каза: Да си беше признала, че не иска да снима клип, заради носа си. Къде пък ги е видяла толкоз много балади? Аз се сещам за Галена и Меди само. Вечно с оправданията и. Да не говорим, че албум не е изкарвала вече от 11 години. Иначе все претенции до небето. И все пак, дано каквото и да изкара, да не е музицирано или аранжирано от Пашев, че 10 версии на “Името ти” идват в повече. Мерси. В това интервю също е дала яснота и за операциите и защо точно го е направила, но копирах само частта където споделя за песента. Преди говореше за някаква балада, която има още от времето на "Стрелките спират", че ще я пуска, става дума за "На прага на сърцето ми", обаче едва ли точно тази балада има предвид. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Мен най-много ме кефи песента на Билянишката от 2021-ва година. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 преди 27 минути, foxy_vd каза: И като ми кажат "скъпи мой", все едно жена ми ще си проси подарък за рождения ден! Не бях се заглеждал до преди няколко дни, щото ме беше яд за носа. Но по-детайлен преглед показва, че ремонтът не е само на носа, а цялостен на лицето. Забележително добър краен резултат, като изключим новия нос, в който се фиксираме засега и който дразни с промяната си. Да видим какво ще стане до края на лятото, па тогава хейт. Да беше написала оная книга поне дето я разправя от ... край време да кажем. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 преди 3 минути, Lelqtian каза: Да беше написала оная книга поне дето я разправя от ... край време да кажем. Да, от толкова празни обещания и лицемерие взе да ми става най-противната чалгарка. 3 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Тя и канал щеше да прави, че уж имаше права, а минава даже 21-ва. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 преди 43 минути, чушка. каза: Мен най-много ме кефи песента на Билянишката от 2021-ва година. Бива, ама тоя празен поглед? Като теле в железница! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 преди 23 минути, asylum каза: Да, от толкова празни обещания и лицемерие взе да ми става най-противната чалгарка. Трудно някоя ще измести Цура в тая посока Но определено вече не ми е интересна, а това май е по-зле. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 преди 3 минути, Lelqtian каза: Трудно някоя ще измести Цура в тая посока Но определено вече не ми е интересна, а това май е по-зле. Коя е Цура? Певица ли е? 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Каквото и да си говорим, Кама се доказа като пълна комплексарка. Не че и преди не е била (справка Нов Фолк/Златният мустанг), но сега вече става дума за единственото ѝ признато предимство - външността. 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 преди 50 минути, THE IIconic каза: Бива, ама тоя празен поглед? Като теле в железница! То пък щото другите имат много съдържание в погледите им. 😂 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 преди 1 час, DarkChild каза: Каквото и да си говорим, Кама се доказа като пълна комплексарка. Не че и преди не е била (справка Нов Фолк/Златният мустанг), но сега вече става дума за единственото ѝ признато предимство - външността. Знам, че като правоверен кралски поданик в червата си не понасяш Камелия и това води до безспорна патология, която не може да се лекува. На подсъзнателно ниво в нея ти винаги ще търсиш зрънцето, с което да осмиваш и подиграваш, но вероятно сам забелязваш, че нямаш почти никакви успехи откакто си пишем тези форуми. Помниш ли откога започнахме? - 2004-2005, там някъде беше. Та тази, за мен поне напълно излишна интервенция на носа на Кама е факт. След като гледах някакво клипче от гостуването и в БТВ и аз бях доста краен. Но понеже съм на достатъчно години, за да не реагирам първосигнално реших да изчакам. Когато обаче се загледах в детайлите видях нещо доста по-различно от някакъв рязан нос. Ти нали си сигурен, че когато аз погледна детайлите картинката става различна? Та в тази връзка, защото Кама и това няма да си каже просто, защото така правят истинските звезди, моят прочит на видяното и чутото е следния: Камелия направи пълен ремонт на лицето, защото годинките го изискват. Все пак нея я дават по телевизията, а не мен и теб. Една национална звезда, която няма проблема на цялата чалга с килограмите и метаболизма, защото задникът и е все така перфектен, явно има амбицията да продължи кариерата си поне още една декада. В тази връзка тя явно е стигнала до момента, в който трябва да направи нужните промени когато вече си трябва. И тъй като поне за мен носа не е главната цел на интервенцията, а цялостен ремонт, нослето минава като част от цялата намеса. Казала е половин година, ще видим след половин година. Аз всъщност вече видях снимки от снощи в Пловдив и не бих казал, че нещата са толкова трагични, колкото изглеждаха по БТВ. Но нека поживеем и ще видим. Все пак говорим за най-голямата звезда на първото поколение в чалгата. Камелия приятелю много отдавна постигна това, от което я лишиха в онези години от чалга #Хунтата около Митака, че и много над сънуваното дори. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 преди 3 минути, foxy_vd каза: Знам, че като правоверен кралски поданик в червата си не понасяш Камелия и това води до безспорна патология, която не може да се лекува. На подсъзнателно ниво в нея ти винаги ще търсиш зрънцето, с което да осмиваш и подиграваш, но вероятно сам забелязваш, че нямаш почти никакви успехи откакто си пишем тези форуми. Помниш ли откога започнахме? - 2004-2005, там някъде беше. Та тази, за мен поне напълно излишна интервенция на носа на Кама е факт. След като гледах някакво клипче от гостуването и в БТВ и аз бях доста краен. Но понеже съм на достатъчно години, за да не реагирам първосигнално реших да изчакам. Когато обаче се загледах в детайлите видях нещо доста по-различно от някакъв рязан нос. Ти нали си сигурен, че когато аз погледна детайлите картинката става различна? Та в тази връзка, защото Кама и това няма да си каже просто, защото така правят истинските звезди, моят прочит на видяното и чутото е следния: Камелия направи пълен ремонт на лицето, защото годинките го изискват. Все пак нея я дават по телевизията, а не мен и теб. Една национална звезда, която няма проблема на цялата чалга с килограмите и метаболизма, защото задникът и е все така перфектен, явно има амбицията да продължи кариерата си поне още една декада. В тази връзка тя явно е стигнала до момента, в който трябва да направи нужните промени когато вече си трябва. И тъй като поне за мен носа не е главната цел на интервенцията, а цялостен ремонт, нослето минава като част от цялата намеса. Казала е половин година, ще видим след половин година. Аз всъщност вече видях снимки от снощи в Пловдив и не бих казал, че нещата са толкова трагични, колкото изглеждаха по БТВ. Но нека поживеем и ще видим. Все пак говорим за най-голямата звезда на първото поколение в чалгата. Камелия приятелю много отдавна постигна това, от което я лишиха в онези години от чалга #Хунтата около Митака, че и много над сънуваното дори. Хубуу. Продължават да я дават по телевизора. Ама е яко тъпо дори на фона на настоятащата скука да обсъждаме новия и нос и продължаващо стегнатия задник, вместо нещо по-смислено - я нова песен, я албум, я оня книга, пък дори и някви смътни далечни планове и мечти за концерт по случай примерно някъв юбилей. Все пак говорим за Камелия, не някоя новоизлюпена дебютантка да и обсъждаме външния вид. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Албумът "Нещо горещо" принципно от това, което аз съм чул трябваше да излезе през 2001 година. Тогава бе пуснат един съвсем случайно скалъпен макси-сингъл, което се оказа гениална идея с издаването му на нов носител компакт диск. Пропагандата, опитът, инерцията от "Златна рибка" направиха уникални продажби и Митко "Пайнера" стигна до невиждани размери на падението, като издаде 4 тиража, а обяви само 2. Смени обложката само и само да не се хване края на целия тираж, защото бе обещал това-онова на Ивана и никак не му се щеше да руши имиджа на Глория, защото и двете издаваха тогава албуми. Та "Нещо горещо" не бе забавен с 1 година, само защото в него има някакви невероятни песни или Митака нещо пречел. Той за пари ще издаде и църковна музика, камо ли албуми с чалга. "Нещо горещо" бе забавен, защото Камелия бе планирала пълна промяна на имиджа, а за целта си требваше и важна интервенция върху вторичните полови белези на организма. Историята говори, че ходът бе гениален, а резултатът унищожителен за старите схващания в чалгата. За да залагат поколенията след нея около 95% на това, което тогава тя направи, значи е доста впечатляващо, особено когато е направено както трябва. Сега е същото, съвсем същото. Бизнесът го изисква. Тогава беше на 30, сега е на 50. За да се впише в новата среда трябва да изглежда адекватна, за новата публика. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Че ти, Цветане, плюеше по Камелия навремето. Какви ти 2004-2005? С този кокал върви при друго куче, както пее кака Шакира. Може ли да пее добре? Не може. Стана ли за резил? Стана. Това са факти. И не говори за патологии точно ти, че това е върха на наглостта. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 преди 16 минути, DarkChild каза: Че ти, Цветане, плюеше по Камелия навремето. Какви ти 2004-2005? С този кокал върви при друго куче, както пее кака Шакира. Може ли да пее добре? Не може. Стана ли за резил? Стана. Това са факти. И не говори за патологии точно ти, че това е върха на наглостта. Нещо си се объркал приятелю вече не толкова млад. Камелия отдавна направи смешни критиците за пеенето. Толкова много концерти и турнета не могат да направят с пропагандата на любимата ви Маргарита Лозанова нещо друго освен да и се посмеем от сърце. Толкова добре ви познавам "кралските" и "десовите", че само от 3 запетайки на банера знам какво ви е в главите и какво ще напишете. И още нещо, ако не си разбрал в последните 20 години. Чича ти Фокс не е из тези форуми заради чалга, а заради Камелия. Това пък от своя страна прави първото ти изречение лишено от всякакъв смисъл. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Трябва да те вземат в българо-македонската комисия по исторически въпроси. От македонска страна. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Макар все още да не мога да възприема Кама с новата муцуна, мнението ми се промени към малко по-положително след като @THE IIconic извади онова старо нейно интервю. Все пак едно е да си обмисляла тази стъпка от години, друго е да си резнеш клюна 'щот такава е модата и понеже за да си вървежна Инстаграмка трябва да си по калъп. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 преди 11 часа , foxy_vd каза: Знам, че като правоверен кралски поданик в червата си не понасяш Камелия и това води до безспорна патология, която не може да се лекува. На подсъзнателно ниво в нея ти винаги ще търсиш зрънцето, с което да осмиваш и подиграваш, но вероятно сам забелязваш, че нямаш почти никакви успехи откакто си пишем тези форуми. Помниш ли откога започнахме? - 2004-2005, там някъде беше. Та тази, за мен поне напълно излишна интервенция на носа на Кама е факт. След като гледах някакво клипче от гостуването и в БТВ и аз бях доста краен. Но понеже съм на достатъчно години, за да не реагирам първосигнално реших да изчакам. Когато обаче се загледах в детайлите видях нещо доста по-различно от някакъв рязан нос. Ти нали си сигурен, че когато аз погледна детайлите картинката става различна? Та в тази връзка, защото Кама и това няма да си каже просто, защото така правят истинските звезди, моят прочит на видяното и чутото е следния: Камелия направи пълен ремонт на лицето, защото годинките го изискват. Все пак нея я дават по телевизията, а не мен и теб. Една национална звезда, която няма проблема на цялата чалга с килограмите и метаболизма, защото задникът и е все така перфектен, явно има амбицията да продължи кариерата си поне още една декада. В тази връзка тя явно е стигнала до момента, в който трябва да направи нужните промени когато вече си трябва. И тъй като поне за мен носа не е главната цел на интервенцията, а цялостен ремонт, нослето минава като част от цялата намеса. Казала е половин година, ще видим след половин година. Аз всъщност вече видях снимки от снощи в Пловдив и не бих казал, че нещата са толкова трагични, колкото изглеждаха по БТВ. Но нека поживеем и ще видим. Все пак говорим за най-голямата звезда на първото поколение в чалгата. Камелия приятелю много отдавна постигна това, от което я лишиха в онези години от чалга #Хунтата около Митака, че и много над сънуваното дори. И двете са дъно като всички останали. Единствената разлика е, че са стари чалга **рви, които вече са употребени и износени. Затова са и психическите отклонения и при двете, макар да се проявяват по различен начин. А ти си говори каквото искаш С нищо не се различават от останалите. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Язък за хубавата музика Кирил дето е направил, но няма глас да пее. Тази песен щеше да подхожда много на Борис Дали. А така звучи много мудно като той няма глас да я изпее. Пак няма да се забележи. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 преди 13 часа , DarkChild каза: Трябва да те вземат в българо-македонската комисия по исторически въпроси. От македонска страна. Да, бе - Джъстин Тимбърлейк от сега да влиза в обяснителен режим, че няма македонски корени. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари