THE IIconic Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 ❤️ 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Обожавам 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Мале, за цял ден 3 коментара... никакви скандалждии не сте вие. Хайде, поздрав за досадния ви ден с най-голямата евър. 😁 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Форума все повече замира, никой не пише. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Че то какво се е случило в чалгата, за да се пише, освен новият нос на Камелия? Да сте забелязали, че от години любимият спорт на повечето посетители тук е не да пишат, не да дискутират, а да пуснат клип на актуална песен? И след полагане на това свръхусилие, се пише венцехвален пост от едно изречение, който в комплект с качения клип и демонстрационен емотикон създава усещане у автора, че е натрил носа на драскачите, като им е наврял под носа своите уникални чалга познания представляващи линк към клип. Аз няма да пусна клип, но като кажа: - Джена или смърт! - всеки ще се сети кой е клипа. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Фокси, да не би Джена да преминава към Камс продакшън? Голямо лобиране му удари. 😀 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 преди 20 минути, pacho каза: Фокси, да не би Джена да преминава към Камс продакшън? Голямо лобиране му удари. 😀 Традицията повелява да си мнителен когато Фокс започне да хвали някой. Имало е безброй поводи затова в годините назад. Но, в момента няма такава опасност. Просто Джена направи много добра песен и излиза с 200 от пандемията, за ужас на най-големият мрънкалник в чалгата напоследък - Емануела! Да, същата Емануела, на която преди година написах на стената у фейса да си затваря устата и ще си вижда детето от Диневите. Иначе такива брандирани адвокатски кантори ще и пратят, че няма да припари до детето с години. Аз си мислех, че съм просто загрижен гражданин за нейното психическо състояние и дадох практичен съвет. Обаче, след 15 минути като рефрешнах видях, че г-ца Емануела ме е награбила с 5-те си фена и ме разнасят като народна песен. Обявиха ме за долен "чипровски" трол, който няма сърце и да съм и казал на оная от Банишора един вид да го духа. А драскачите направо ми рекоха, че тя ме е пратила. Мислех да пиша и накрая реших само да питам: - Емануела, разбра ли най-накрая на кой етаж живее момата в "Банишора"? п.п. След 10 минути всичко бе изтрито, темата не съществуваше и нямаше ни вест ни кост от протеста на Емануелка. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 преди 53 минути, foxy_vd каза: Че то какво се е случило в чалгата, за да се пише, освен новият нос на Камелия? Да сте забелязали, че от години любимият спорт на повечето посетители тук е не да пишат, не да дискутират, а да пуснат клип на актуална песен? И след полагане на това свръхусилие, се пише венцехвален пост от едно изречение, който в комплект с качения клип и демонстрационен емотикон създава усещане у автора, че е натрил носа на драскачите, като им е наврял под носа своите уникални чалга познания представляващи линк към клип. Аз няма да пусна клип, но като кажа: - Джена или смърт! - всеки ще се сети кой е клипа. Не си прав. Най голямото светско събитие според мен е внучката на Глория. За първи път виждам на стената цялата чалга плюс Мария и Митко Димитрови, Кобилкина, Журналя и не знам си кво още. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Светско, PR, стил, имидж, ниво, подаръци, букети, картички, поздравителни адреси, статуси, банери, мъдри цитати, само и само да се види, че евентуалният представител на чалгаленд се е отчел с поздрав към младото семейство..... и бабата. А едно време по такива поводи се правеше егати банкета. С месеци се говореше за последствията от веселбата по случай радостното събитие. Нещо тези нови нрави не ми се баш нравят. Но, пандемия! Концлагерът, в който ни вкара #Хунтата още си съществува. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 преди 14 минути, foxy_vd каза: Светско, PR, стил, имидж, ниво, подаръци, букети, картички, поздравителни адреси, статуси, банери, мъдри цитати, само и само да се види, че евентуалният представител на чалгаленд се е отчел с поздрав към младото семейство..... и бабата. А едно време по такива поводи се правеше егати банкета. С месеци се говореше за последствията от веселбата по случай радостното събитие. Нещо тези нови нрави не ми се баш нравят. Но, пандемия! Концлагерът, в който ни вкара #Хунтата още си съществува. Едно време чалгата ходеше по стадиони, сега е в стаичета. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 За Фокси специално. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 И аз много харесвам песента на Джена. Ганев-Манев, ама си ме влече това звучене и се е получило добре. И ме учудват ниските гледания. От чалгата дори не влиза в ТОП 10 за годината по гледания. А е може би една от най-добрите. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Единственото събитие от началото на пандемията досега е гърмежът Ваня Великова! Яша, бейби! 1 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Фокс, нали няма да преминаваш от Камелия на Джена? Иначе не виждам за какво може да се говори напоследък във форум, съсредоточен главно върху старите имена (най-вече две от тях). Около новата генерация постоянно си има нещо ново, но все по-малко си струва това да се изтъква пред няколкото човека тук, пък и маса други фенове активно си се занимават с тази работа по наистина важните към днешна дата платформи- социалните мрежи. ПП: Все пак утре ще се отчетем с коментарче за новата тупалка на Vessou. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Другото събитие са водещите по Фен! 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Aма как пускам сега Фен Тв и водещата казва ще проължим с "Проблем". Знам кога да пусна. Втората песен ще е Коце. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 преди 14 минути, zai4eto82 каза: Aма как пускам сега Фен Тв и водещата казва ще проължим с "Проблем". Знам кога да пусна. Втората песен ще е Коце. Виж по-горе любимката ти Анна Мария анонсира Кома 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Благой и Деси Слава са заедно. Не са разделени. Пак жълти клюки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Десислава наистина ли е ходила в Дубай, за да си прави фотосесия в хотелска стая? Тази жена пак мачка с безидейност! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 По повод това, че форума замрял - когато се регистрирах бях със съвсем различни очаквания - за конструктивни спорове, идеи, като цяло дискусии на доста по-високо ниво от вечния спор е ли прилеп Преслава или не е. Смятах, че тук се подвизават компетентни с чалга историята и настоящето, с които да се водят читави дискусии - смея да твърдя, че знам за тоя жанр повече от 90% от изявяващите се. За съжаление огромното ми разочарование е налице - има тук 5 човека, които си се хапят взаимно и за разнообразние постват онова недоразумение Ваня Великова през пост в опит за оригиналничене. Като добавим и малоумщината на два конкретни потребителя - Стела и Иконик с нелепите си твърдения че съм еди кой си и бездействието на модераторите да ги оборят, на човек съвсем да му се отще да взима отношение по каквато и да е тема. Та обобщено нещата вървят към: 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 @foxy_vd Някак покрай истерията около поялника й, се отмина факта, че и тя каза "Ние не сме подкрепени от държавата". Та Фоксе я кажи, готов ли си да отделиш от данъците си в подкрепа на Камс Продакшън? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Добро утро в сряда! 😘❤️ 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 преди 15 часа , Kriminal каза: Обожавам 2:50 "олеле..., не мога вече да пея! " 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари