Stela Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Ша-ля-ляя-ляяя Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Цвети към Пеевски след поредния скандал в хотел "Берлин": "Ти само смей да ме ядосваш, бой, бой, ще има бой, бой". ❤️ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 2 години от премиерата! YouTube - 21,000,000(общо: 27,713,000) Spotify - 2,043,000(втората най-стриймвана бг песен евър) 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 преди 48 минути, Stela каза: Да-да, тя все закачки си прави, а после прави нещата, на които се е подигравала. Колко копия на "Името ти" направи самата тя? преди 46 минути, asylum каза: Тя щото не прекопира под индиго 3-4 версии на една песен последните години. При нея поне си е копиране на нейната си успешна формула. Повечето други отиват да искат песен 'като на еди кой си' и се набутват с еднакви песни. Във филма има намек и за нейната си линия на чалга парчета с рок нотки btw. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Въй, Коце ми хареса току-що първия ми Тик Ток клип в моя Тик Ток. Йеееееееееееееее. 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. DarkChild Публикувано Април 21 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Април 21 преди 12 часа , Just_Me каза: А това предстои да разберем от кой клип е: Този нежен момък Стамбини ли е? Нямаше го на хоризонта. 1 9 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 преди 3 часа , BobiTo каза: Цвети към Пеевски след поредния скандал в хотел "Берлин": ❤️ Какъв е този хотел? Какви скандали? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 преди 6 часа , asylum каза: Ами, освен да се помолим на иконите Толбухин Инцтаграмска да дебютира в чалгата, друго не ни остава. Малко по-малко досадно е сякаш, но все пак недостатъчно интересно. Емануелция е олигофрен. Дженция е дебил. Цура е свиня. Ариа залезе. Тройниците не стават. Теда Александрова оглупя до инфантилност покрай Умрях. Нещо ретро да възродим? Приемам и други предложения! Ин Тиана/Лоренция из дъ фючър! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Вчера във Вечерта на Ку ку Бенд гост беше Кали, която беше със собствения си бенд, а в бенда й беше бащата на Денис Теофиков-Атешкан, койтп е много скромен и естествен за пореден път. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 6 часа , DarkChild каза: Този нежен момък Стамбини ли е? Нямаше го на хоризонта. 🤣 само за инфо - Стамбини се занимава с онази "Ивка Бейбе" и правят тъпнята "Мис Дроп" + директор е на нейния първи музикален клип + професионален фотограф е (снимаше на рд на Николета в 33..като имаше дискотеки) 😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 @Just_Me, кое му е смешното не мога да разбера? Това показва отново колко земен и естествен е Коце. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 7 часа , DarkChild каза: Какъв е този хотел? Какви скандали? Хотелът се намира в кв. Бояна и постоянният адрес на Пеевски беше регистриран там, след като се отказа от депутатско място в настоящото НС, съвсем логично, си заличи адреса оттам и се прибва в Дубай. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Азис и Десислава снимат нещо с режисьора Станислав Христов. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 1 час, Гальо каза: Азис и Десислава снимат нещо с режисьора Станислав Христов. Да не е сменила Цура и да са решили да правят трио? 🤧 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Може би Азис само ще участва в клипа на Деси? Най-накрая отново се е обърнала към Стенли, очакваме разбивация. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 12 минути, SG каза: Може би Азис само ще участва в клипа на Деси? Най-накрая отново се е обърнала към Стенли, очакваме разбивация. А най-добре би било да са снимали още един "лайф" концерт. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 58 минути, Lelqtian каза: А най-добре би било да са снимали още един "лайф" концерт. Попринцип няма да е зле да направят продължение на концертчето. Но не е зле Десс вече да се постарае и за кариерата. Докато още й се занимава- да мачка. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 13 минути, SG каза: Попринцип няма да е зле да направят продължение на концертчето. Но не е зле Десс вече да се постарае и за кариерата. Докато още й се занимава- да мачка. Да, ще мачка, поредните цигански ташац*. Мързел! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 10 часа , Kriminal каза: Ин Тиана/Лоренция из дъ фючър! Очаквах туй включване! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 3 часа , zai4eto82 каза: @Just_Me, кое му е смешното не мога да разбера? Това показва отново колко земен и естествен е Коце. "Чудесна логика!" 🤣 Страшни критерии имаш за хората хахх И ние тук си лайкваме коментари всеки ден, значи сме най-земните и най-естествените хора на света! 😃 А Коце и да се изтропа някъде ти пак ще го похвалиш 😂 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 23 минути, Just_Me каза: "Чудесна логика!" 🤣 Страшни критерии имаш за хората хахх И ние тук си лайкваме коментари всеки ден, значи сме най-земните и най-естествените хора на света! 😃 А Коце и да се изтропа някъде ти пак ще го похвалиш 😂 Като не общуваш с него, недей приказва. За теб може да е нищо, за мен значи много. Аз оценявам малките неща. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 27 минути, zai4eto82 каза: Като не общуваш с него, недей приказва. За теб може да е нищо, за мен значи много. Аз оценявам малките неща. Живеем в свободна страна, ще приказвам каквото искам без да имам и "един грам срам"! 😂 Ти обичаш малки неща, аз големи! 🤷♀️ 🤣 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 1 час, zai4eto82 каза: Аз оценявам малките неща. За сметка на някои големи неща. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 17 часа , Willy каза: 2 години от премиерата! YouTube - 21,000,000(общо: 27,713,000) Spotify - 2,043,000(втората най-стриймвана бг песен евър) Да живее Миле Китич! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 5 часа , Willy каза: Да не е сменила Цура и да са решили да правят трио? 🤧 Азис и Десислава; Галена ft. Азис Форумът отново пусна грешна инфорамция Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари