Този коментар е популярен. FikLena Публикувано Април 26 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Април 26 Victoria and David Beckham 2 3 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 преди 7 часа , DarkChild каза: Къде е писала Рена за носовете? Не го намирам. А пък Камелия съвсем е изкукуригала. Напълно несвързани неща пише. Иди разбери какво иска да каже. https://www.instagram.com/p/COGZ7velhcJ/ Какво е писала? Такива неща със скрийншот, дами и господа! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 преди 38 минути, omline каза: Какво е писала? Такива неща със скрийншот, дами и господа! Да, и аз искам да знам. Да не я е захванало изкукуригването? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Камелия наистина няколко поста има последно време, дето все едно не ги е писала тя, освен че след това с носа много я хейтят, тя харесва и отговаря със сърце не всеки такъв коментар, самите снимки сякаш нарочно иска да покаже точно промяната, но то още има да се възстановява пък тя се щрака вирнала носа, в такъв смисъл, че наистина не изглежда визуално добре, някаква тиха война сякаш води с разни несвързани думи. По принцип ме дразни как всички пак се бъркат, в България това с носа се оказва като държавна измяна, въпреки че и аз не го очаквах от нея. Дано няма и пак някой личен проблем, след последното й интервю ми стана супер гадно през какво е преминала, това с децата най-вече. Сигурно и липсата на участия си казва думата, защото там й е силата и сега сякаш не знае какво да прави, може би това с децата още повече я товари в такива времена, дето не са лесни за никого. Дано всичко е наред все пак и са само догадки. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Джена не беше ли казала , че ще участва в проект на стойностен изпълнител и приятел? Преслава feat. Джена - “В твоето легло” ??? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 преди 26 минути, presi_fen! каза: Джена не беше ли казала , че ще участва в проект на стойностен изпълнител и приятел? Преслава feat. Джена - “В твоето легло” ??? “Ще взема участие в един много интересен проект на уникална певица и моя колежка. Ще бъде много готино и много интересно“, загатна звездата на поп-фолка. Те нали вече имат дует, не знам колко ще е интересен един featuring. От Преслава искам самостоятелна песен, друго си е! ☺️ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 преди 3 минути, Just_Me каза: “Ще взема участие в един много интересен проект на уникална певица и моя колежка. Ще бъде много готино и много интересно“, загатна звездата на поп-фолка. Те нали вече имат дует, не знам колко ще е интересен един featuring. От Преслава искам самостоятелна песен, друго си е! ☺️ Тя Преслава по принцип си залага на самостоятелни парчета , но просто така ми текна ,че Джена може да е в проека макар че и на мен не ми се иска. Иначе съм ЗА втори дует между двете! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Най-добрата й песен от последните 2 години! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Обаче плюха, плюха по текстовете на Александрова, сега една по една ги взиамат - първо "В твоето легло", сега и "Котка" 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Анелия, съжлявам миличка, песента ти ще бъде флоп. Махни тези "Котки", искам редовно да си посещаваш занятията във вечерното училище! Казаха ми, че по Смислово говорене и Интелект отново си имала слаба оценка. 1 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Чакат се точно три песни да излязат - на Галена, Преслава и Яница. Всичко останало ще е за коша. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 преди 6 минути, Wild_Style каза: Чакат се точно три песни да излязат - на Галена, Преслава и Яница. Всичко останало ще е за коша. Яница, ако смята първо да пусне песента с Ави Бенедикшън, може най-сърдечно да си я задържи. 3 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Дебют със самостоятелна песен ще има повече гледания за ден от топ име, което пусна бърза песен и правена за да е ХИТ. i- Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 @BobiTo Анелия пак не уцели, а? 1 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 преди 34 минути, Wild_Style каза: Чакат се точно три песни да излязат - на Галена, Преслава и Яница. Всичко останало ще е за коша. Първата е топ име, втората е инфлуенсърка. Въпроса е третата каква е? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 преди 4 минути, Danger. каза: @BobiTo Анелия пак не уцели, а? Така като флопва, поне да се ориентира към различни песни като предишните две и да знаем защо флопва, а не комерс бози като новата, Заради тебе и всички дуети след Бръм, с изкл. на Милион. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 преди 10 минути, Willy каза: Така като флопва, поне да се ориентира към различни песни като предишните две и да знаем защо флопва, а не комерс бози като новата, Заради тебе и всички дуети след Бръм, с изкл. на Милион. Писна им на хората едно и също - пято, пято и изтъркано. Затова Галя и Мехмед пръснаха с проектите си. Аман от посредствени песни, които не стават за слушане. Иначе аз чакам да видим сега новата на Терзийска дали ще направи 100к за седмица и ще стигне 50 място в трендинг - пак си е успех, аз и на малко се радвам. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 преди 2 минути, GSA каза: Писна им на хората едно и също - пято, пято и изтъркано. Затова Галя и Мехмед пръснаха с проектите си. Аман от посредствени песни, които не стават за слушане. Иначе аз чакам да видим сега новата на Терзийска дали ще направи 100к за седмица и ще стигне 50 място в трендинг - пак си е успех, аз и на малко се радвам. Сигурно ли е че ще пуска и дали пак ще е от Биолчев? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 преди 16 минути, Willy каза: Сигурно ли е че ще пуска и дали пак ще е от Биолчев? Май месец със сигурност ще пуска - да. Отново Биолчев - дано е готина песента. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Алфа вече мачкат с интерес дори и без предварително лансиране с дуети- чак и аз не мога да повярвам! Галин е обект за големи подигравки тук ама човека съвсем сериозно си оформя новата голяма музикална компания. За Анелия не знам какво да кажа, чак ми е жал. Случва се точно това, което прогнозирах отдавна- след толкова години продаване на комерса вече нищо не й получава желания успех. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Песента тепърва излезе, те вече я оплюха по 3 пъти всеки и я обявиха за флоп, това само в Рамания го има. 😂 Галенови пък какво се впрягат или те просто си лаят по всяка излязла песен ако не е Галенена. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 преди 5 минути, BobiTo каза: Песента тепърва излезе, те вече я оплюха по 3 пъти всеки и я обявиха за флоп, това само в Рамания го има. 😂 Галенови пък какво се впрягат или те просто си лаят по всяка излязла песен ако не е Галенена. Ето ти пиленце класен хит! Стига дудня за тази котка 1 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Новата на Симона напомня този Галинин флоп: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 преди 6 минути, BobiTo каза: Песента тепърва излезе, те вече я оплюха по 3 пъти всеки и я обявиха за флоп, това само в Рамания го има. 😂 Галенови пък какво се впрягат или те просто си лаят по всяка излязла песен ако не е Галенена. Аз лично много харесвам Анелия и миналата година пусна супер силни песни. Просто тази от днес не ми допада и казах защо. Успех и желая все пак, защото всички знаем какво може Анелия, което е много повече от песента, която пусна днес. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари