Lelqtian Публикувано на Април 25 Report Share Публикувано на Април 25 Мда, рано е, но ми е скучно и нека почнем темата от сега, белким прочетат нещо и вземат един път продуктивно да се вслушат в безплатните ни съвети. Та таз година Планета имат кръгла годишнина, какво искате да видите от концерт по темата? Включително алтернативи, ако подобно мероприятие не може да бъде осъществено по редовния начин. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Петра. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 25 Author Report Share Публикувано Април 25 Всъщност сега се сетих и съм силно притеснен относно евентуален концерт. Магда вече не е в Пайнер. Дано я навият все пак да води. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 ЗАщо мислиш, че ще дадат пари след кризата? Според мен няма да има такъв концерт. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 25 Author Report Share Публикувано Април 25 преди 11 минути, meleto каза: ЗАщо мислиш, че ще дадат пари след кризата? Според мен няма да има такъв концерт. Реално Митьо надали се е бъркал директно и за последните няколко концерти, а Бор Чвор, Юнона и вафли Хели може пак да отпуснат някой лев за наем на зала. Иначе нека си помечтаем и спекулираме. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Че то това нещо "Планета" съществува ли още? Миналата година не отбелязаха с нищо рождения ден, та помислих, че са се почерпили с жито и са останали само с YouTube канала. Ако цялата 2021 отново е под влияние на Ковид както се очертава, очаквам същото каквото и през 2020 - абсолютно нищо. Щом тогава застаряващото ръковотство на тази нафталинена телевизия не си направи труда да организира дори една музикална програма или лайв концерт в Пайнерското мазе, смятайте колко им пука вече. 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 И според мен няма да има концерт..за жалост ☹ Сигурно няма да се съберат и в "Приказките", на Митко Пайнера едва ли ще му се дават пари и за една скапана почерпка. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 преди 6 часа , Gerganafen каза: Че то това нещо "Планета" съществува ли още? Миналата година не отбелязаха с нищо рождения ден, та помислих, че са се почерпили с жито и са останали само с YouTube канала. Ако цялата 2021 отново е под влияние на Ковид както се очертава, очаквам същото каквото и през 2020 - абсолютно нищо. Щом тогава застаряващото ръковотство на тази нафталинена телевизия не си направи труда да организира дори една музикална програма или лайв концерт в Пайнерското мазе, смятайте колко им пука вече. Съгласен съм, че проблемът идва от ръководството, което е предпенсионно вече и няма актуални идеи, които да събират почитателите си някъде. Ковид обстановката по никакъв начин не би попречило за съставянето на такъв концерт. Ето, че Азис направи и то много успешни. Канеше различни имена, имаше жива музика, насотроение и тн. Нещо, което можеха да направят поне няколко пъти в рамките на една година. Имат милиони последователи в Ютуб каналът им, което е предпоставка за гледания, ако се предава на живо оттам, едновременно и по телевизиите им. Трябва по някакъв начин нещата да живнат, а не да има траурен вид фирмата. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.