ANGEL Публикувано на Април 26 Report Share Публикувано на Април 26 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Ами смесени чувства. Текстът отново е доста тъп, но Анелия изглежда жестоко. Пожелавам и хит, има нужда 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Песен - Поръчай пак 2021 Клип - Единствен ти Не ме кефи. Вече не ми допада с черна коса. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Машшала! Добро е! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Април 26 Author Report Share Публикувано Април 26 Не ми допада. Напомня ми на някакъв микс от: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Нищо особено. Поръчай пак 2. Текста е комичен. Анелия с черна коса ми харесва най-много. 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Бива ли да си пак старата Анелия с черната коса и да изпееш такава гнусотия... Последните й няколко песни бяха толкова хубави, но това е отвратително. Пандемия ще мине и ще замине, тези все такива еднакви кръчмарки ще си останат, пеещи за пари и с все по-тъпи текстове, толкова ли не може от съседите да се огледат поне и малко по-нормални неща да изпеят, толкова машъпи със златни хитове и коментари за различния поп фолк, не, няма шанс, неадекватни. Добре че е Джена, не вярвам, че го казвам, но там текста и заряда са на нивото, което най-малко трябва да гонят такива имена. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Ех, закъде без реклама на Ice Vape или на Ego 😄 И да - песента си е точно като нова версия на "Поръчай пак" 🙄 Участието на Симона Галинова и Анна-Мария Чернева..без коментар 😅 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Различно като за Ганев, различен тип комерс е. Аз съм доволен, целта е хит и ще го има, с черна коса вече обаче не мога да я възприема, на нейната възраст русото повече й отива. Щом тук вече се плюе всичко по песента, това пък е гаранция за хит. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Теди А. не харесва това! Отврат. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Музика: 10/10 Текст: -10/10 Изненадан съм, че не го е писала Петя Радва - в нейната категория слабоумие е. 2 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Ужас и безумие... Надявах се на повече от сезонен хит, от Анелия ми се струва че вече не може да се очаква нищо. Единственото хубаво което мога да кажа е че изглежда невероятно в клипа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Това ако стане хит, аз ще стана ватман на 20ката или на 22ката @BobiTo за този шит ли тръбеше наред и го спрягаше за свеленски хит? Смяяяях 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 преди 10 минути, Wild_Style каза: Това ако стане хит, аз ще стана ватман на 20ката или на 22ката @BobiTo за този шит ли тръбеше наред и го спрягаше за свеленски хит? Смяяяях Ще видиме. 😉 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 преди 1 минута, BobiTo каза: Ще видиме. 😉 Ние видяхме вече Трагично е положението! 1 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Ама тя е като онази песен “Заради тебе ще умра” 1:1. Уникална визия - посредствена песен. “Пие ми се “ беше класен проект а това тук не става. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 преди 6 минути, Wild_Style каза: Ние видяхме вече Трагично е положението! Къде видя като излезе преди 1 час? Защо така злобно винаги, липса на секс? 🤪 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 преди 8 минути, BobiTo каза: Къде видя като излезе преди 1 час? Защо така злобно винаги, липса на секс? 🤪 Снощи правих, не ме мисли Ама се радвай докато е време, че котката ще бъде сгазена в Четвъртък. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 преди 1 час, BobiTo каза: Различно като за Ганев, различен тип комерс е. Аз съм доволен, целта е хит и ще го има, с черна коса вече обаче не мога да я възприема, на нейната възраст русото повече й отива. Щом тук вече се плюе всичко по песента, това пък е гаранция за хит. Хит ще е само у вас 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Провал! Как все на такива текстове се спира?! Ужас! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Това звучи познато. Става за 1-2 пъти и после - направо в коша. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 преди 1 час, Wild_Style каза: Снощи правих, не ме мисли Ама се радвай докато е време, че котката ще бъде сгазена в Четвъртък. Нека, няма лошо, не ми зависи живота от някви пачи и без това. Нито Анелия, нито Преслава, нито която и е да ми плаща. 😂 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 От Анелия не става нищо вече. Абсолютно дъно от години. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 преди 3 часа , BobiTo каза: Къде видя като излезе преди 1 час? Защо така злобно винаги, липса на секс? 🤪 Добре, на теб харесва ли ти? Това е все едно аз да кажа, че онази помия на Емилия и Фики ми харесва, само защото ми е любимката 20 години или трагедията "Deals". Това е толкова НЕ Анелия, колкото няма накъде повече. Сега и Преслава прави комерси, но колктото и да си повтаря драмите, текстовете й не са боклуци, песните имат заряд и зарибяват поне за сезона, но бива ли певица от класата на Анелия да пуска песни със заглавия "Гъзарка" и "Котка"? Честно, имам чувството, че ако навремето Токича не ги беше намерил с Гергана и направил онези велики песни, те и тогава щяха да изпеят всичко. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 преди 1 минута, Born to Die каза: Добре, на теб харесва ли ти? Това е все едно аз да кажа, че онази помия на Емилия и Фики ми харесва, само защото ми е любимката 20 години или трагедията "Deals". Това е толкова НЕ Анелия, колкото няма накъде повече. Сега и Преслава прави комерси, но колктото и да си повтаря драмите, текстовете й не са боклуци, песните имат заряд и зарибяват поне за сезона, но бива ли певица от класата на Анелия да пуска песни със заглавия "Гъзарка" и "Котка"? Честно, имам чувството, че ако навремето Токича не ги беше намерил с Гергана и направил онези велики песни, те и тогава щяха да изпеят всичко. Честно казано ми харесва, да, знам, че тя може повече, примерно "Гъзарка" на мен не ми харесва. Ще си се завърти сега в дискотеките тази песен, ще видиш. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.