Runevski Публикувано на Април 29 Report Share Публикувано на Април 29 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Хубава песничка Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Април 30 Author Report Share Публикувано Април 30 От композитора на “Мома Яница” е. Имаше нужда от подобна песен в този размер. Пък и не е по схемата “орнаментика-носия-борче”. Допада ми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 преди 14 минути, Runevski каза: Пък и не е по схемата “орнаментика-носия-борче”. Допада ми. Дам, не е, но по-добре да беше. Какво е това място? Бетон и някаква грозна сграда отзад. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Изобщо не ми допада Рени във фолклора. По-добре да се върне към попфолка, ако ще и с турбо сърбежи да е. Много хубаво пя при Джони по Фенчето. Но този стил не й приляга. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 преди 11 минути, asylum каза: Изобщо не ми допада Рени във фолклора. По-добре да се върне към попфолка, ако ще и с турбо сърбежи да е. Много хубаво пя при Джони по Фенчето. Но този стил не й приляга. Пак по-добре от Искам бебе, Карай ме и други такива средновъзрастни сексуални извращения. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 преди 8 минути, DarkChild каза: Пак по-добре от Искам бебе, Карай ме и други такива средновъзрастни сексуални извращения. Да си чуе старите албуми, белким й дойде акъл ко да пеЙ! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 преди 12 минути, asylum каза: Да си чуе старите албуми, белким й дойде акъл ко да пеЙ! Хитовете ѝ тогава бяха кавъри или от сръбски композитори. Кой да ѝ прави песни днес? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Сетих е, че може да мине към Алфа. Там нямат MILF-ка в каталога си. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Април 30 Author Report Share Публикувано Април 30 преди 37 минути, asylum каза: Изобщо не ми допада Рени във фолклора. По-добре да се върне към попфолка, ако ще и с турбо сърбежи да е. Много хубаво пя при Джони по Фенчето. Но този стил не й приляга. Тя не е скъсала с фолка, има готова бърза колаборация. Но с фолклорните проекти си отваря и нови врати. Така че според мен е само в плюс да имаш песни за всеки таргет и вкус. Мисли в перспектива, защото времето тече, а всички актуални течения са временни. Дискографията и има стойност - парчета с типично сръбско звучене, с поп звучене, балади, фолклорни, социални, дори латино и комерс. За всеки по нещо, а не само вечните теми за нареждане на мъже или алкохол, легла и цигари. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 преди 9 часа , Runevski каза: От композитора на “Мома Яница” е. Имаше нужда от подобна песен в този размер. Пък и не е по схемата “орнаментика-носия-борче”. Допада ми. Направо си е 1:1 с "Мома Яница". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.