чушка. Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Обожавам с какъв хъс пее песента, същият заряд ми носеще и "Беден в сърцето", в това е ненадмината. Никой не очаква от нея брутална и безупречна визия, отгоре до долу с маркови дрехи, експеримент от към музика или извънземен клип. Всеки изпълнител има своя почерк, нейния е от към изпяване, очевидно на това е залагала през цялата си кариера и така ще бъде за напред. Според моите критерии за нея, съм много доволен! 5 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Като пее на припева "В твоето легло бях богинята, тогава бях перфектна, ненадмината" направо пръскаааа, а в клипа е топ мацка, не знам гласа й ли ми действа така, но просто е един път... От "Пиян" чак толкова силно нещо не беше правила. Тук разбира се пак е пък пълно с разни мнения, уважавам ги, обаче и за "Пиян" така пишехте, а песента стана брутален мегахит. Това е първата песен, която ме кара да запаля към чалготеката тази година. 1 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Уби ги! Да, Ганев е познат със стила си, но с този ударен отсвир и гласът на Преслава се получава брутална комбинация. 3 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Това "рррра" (което се повтаря бая пъти) звучи като Горгона 😄 Направо да правят един дует, подхождат си 😄 Клипът е готин! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Гласът на Преса прави песента. Брутален! 5 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Музиката, бива, текста е много зле, особено в припева е абсолютно незапеваем. Очаквах повече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 След 3тото завъртане на песента зарибявката е голяма! Довечера Megami едва ли ще работи на 50% капацитет и ще е голяма избухвация. Фен съм на Галена, но признавам - тотален хит изкара Преслава. Честито Преславови и взимайте пример моля 4 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 преди 8 минути, Just_Me каза: Това "рррра" (което се повтаря бая пъти) звучи като Горгона 😄 Направо да правят един дует, подхождат си 😄 Клипът е готин! Сияна е. Мисля, че пее и част от вокалите, както в доста от песните на Ганев. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 А едно време правеше неща като "Моят нов любовник". Излагацията е пълна. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Нека стои и гледа, в Тубата и Инстаграм, Фейсбук коментарите, хората откачиха. Преслава знае коя е и какво се очаква от нея, а дори не е петък, очаквам рекорди, тези паузи са много добра тактика, но да се завърнеш с нещо подобно, не като Емилия с боза като "Deals" уж да си различна. С този глас видяхме как и с един машъп им разказа играта на всички. Може да не ме кефи като поведение винаги, Галя да се старае милион пъти повече, но просто Преслава си е Преслава, ако се касае да пусне хит ей така от нищото. Между другото сега чета, че ми е кеф, наистина в коментарите е лудница, аз такива слова за никоя друга не съм виждал в Тубата специално, хората я боготворят и сякаш просто го очакват от нея. Не просто коментари като хубава песен, готина е, а неща от рода, че тя никога не е трябвало да доказва коя е, защото е Преслава и такива обират масови лайкове. Евала, постигнала си го е. 6 2 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 От началото на операцията, в този клип изглежда най-добре. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Брутална е!!! Песен,клип всичко е топ! Смаза много мощно, с този нахъсан глас просто още от първите 5 секунди и те завладява! Това е истински талант! Браво! С кеф ще се размажа утре на дискотека на тая песен! ❤️ 3 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Супер си е песента 😍 Малко по-добра версия на Пиян. Заради еднаквата мелодия и аранжимент очаквам бързо да ми омръзне обаче. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Вече 15 години ЕДНО И СЪЩО!!..... 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Засега не ми харесва, сори. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Жестока, няма втора с такъв глас просто. И клипът ми е изключително разчупен като за нея, надмина очакванията ми. Да отбележим съотношението на палците, като станаха 10К нагоре, имаше само 87 надолу. ❤️ 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 ДАММММММ МАМА ДЪ БЕСТТТТТТТ клип, песен, визии, идеята, ВСИЧКООО Жалко че утре е Велики петък така че няма да я слушам, не знам как ще издържа бахахсаха 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Язък. Личи си как е прашасвало цяла година и кусур. Повече подхожда кат за някоя Тройница. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Нямам време да я чуя - тамън се завърнах в родината! Но какво се учудвате, че била еднаква с предната или по-предната й песен? Преса никога не е експериментирала. Всичките й песни си приличат. Слушайте и се кефете, или плюйте и повръщайте (аз бих бил от вторите, най-вероятно, така че ще гледам да нямам време да я чуя извоопще!) 1 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Това е хит! Има някаква ретро нотка и зарибява много. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 За протокола: 385К/24 часа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Смаза! Текстът е нахъсващ, а и самият аранжимент с ехотата, провикванията на Сиана и т.н. придават по-различен облик на парчето - доста по-добре от миналогодишното, което си беше просто мазен комерс. За клипът също са се постарали с по-интересни сцени с мъжа, а и Преслава са я нагласили доста добре за разлика от в "Беден в сърцето". Браво, успех! 2 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 преди 23 часа , asylum каза: Нямам време да я чуя - тамън се завърнах в родината! Но какво се учудвате, че била еднаква с предната или по-предната й песен? Преса никога не е експериментирала. Всичките й песни си приличат. Слушайте и се кефете, или плюйте и повръщайте (аз бих бил от вторите, най-вероятно, така че ще гледам да нямам време да я чуя извоопще!) Надали нашите ще се занимават да правят различни песни, просто избират някоя готова, поръчват текст и я изпяват. Това, че Ганев (или който и да е друг) не експериментира толкова с аранжиментите не е вина на изпълнителите Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 В началото не ми хареса,но реших да и дам шанс и да си я пусна още 1 път,и ме зариби много.Преслава тука е красива,спрямо операцията на носа си и предните клипове,то тук като чели има наченки на предишното и аз. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 На 3-тата секунда като каза "проклета кучка, така ме наричаш" изпитах душевен и физически оргазъм, направо изпаднах в емоционален колапс. Тексът е яко к*рвенски и Ж И В Е Я. В една стилистика е с любимите ми нейни песни в последните години - "Обратно в играта", "Пада звезда" и "Изтрезняваш ли". Симбиозата между нахакано изпълнение и нахаканото поведение в клипа допълва въздействието на проекта. На масата и сред лилавите чаршафи изглежда невероятно, другата визия е тотал щета. Харесва ми пътя по който поема, все по-освободена пред камера и по-артистична. Обобщено: СМАЗА. 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.