Hurricane Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 На Пресис песента не е нищо кой знае какво откъм музика, но мамка му, този глас и това изпяване правят и най-незапеваемата песен тотален хит. Виждам, че песента вече ми е на всяко второ стори в Инстаграм за разлика от първия ден на премиерата. Със сигурност ще е по-голям хит от “Беден в сърцето” или поне на мен ми звучи по-хитово. 1 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 преди 4 минути, Hurricane каза: На Пресис песента не е нищо кой знае какво откъм музика, но мамка му, този глас и това изпяване правят и най-незапеваемата песен тотален хит. Виждам, че песента вече ми е на всяко второ стори в Инстаграм за разлика от първия ден на премиерата. Със сигурност ще е по-голям хит от “Беден в сърцето” или поне на мен ми звучи по-хитово. Музиката също си е яка, имам предвид мелодията. Единствения минус за мен е доболка познатия аранжимент, който пак се търпи, но отсвира между припева и втория куплет е ужасен. Всичко друго по проекта е топа 😍 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Реално, освен Пиян и сега новата, имаме ли други песни, които са не с 2, не с 3, а с 4 различни мелодии в песента? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 преди 17 минути, Hurricane каза: Значи и Коцьо е заблуден, Зайке. Той ѝ е най-големият фен и пръв сподели песента на стори. Знам,че Коце харесва Преслава. Обсъждали сме го. Но аз не мога да си кривя душата. Не ми харесва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Цитат @Danger. : Надуваме ли от колите хита ДА, БЕ ,ТИ ЛУД ЛИ СИ ? ,АЗ ДА СПРА НА ЧЕРВЕН СВЕТОФАР И В КОЛАТА ДА ГЪРМИ 'Проклета кучка така ме наричаш' Майките с детски колички: 1 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 преди 5 минути, zai4eto82 каза: Знам,че Коце харесва Преслава. Обсъждали сме го. Но аз не мога да си кривя душата. Не ми харесва. Кво лъжеш?! Ти винаги си я кривиш стане ли дума за Преса! Завистта ще те погуби! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 преди 26 минути, Hurricane каза: На 6 май сигурно ще го пуснат, но в кой канал? Да не изненадат някрая с два дуета? На 6 май излиза Криско. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 преди 25 минути, Hurricane каза: На 6 май сигурно ще го пуснат, но в кой канал? Да не изненадат някрая с два дуета? Криско пуска на 6ти. Ще му затапят опита за соло фолк парче с тъп псевдоним. 💖 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 преди 1 минута, zai4eto82 каза: На 6 май излиза Криско. Галена я боли пу*ката за комплексирания лицемер Криско. С Мехмед ще го отвеят! 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Току що, Willy каза: Криско пуска на 6ти. Ще му затапят опита за соло фолк парче с тъп псевдоним. 💖 Стискам палци! Не го искам тоя в жанра! И на хората им писна от него. 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Току що, Willy каза: Криско пуска на 6ти. Ще му затапят опита за соло фолк парче с тъп псевдоним. 💖 И още по тъпи лъжи как искал да ходи на Евровизия с парче пуснато през май 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Кога песента на Криско и Тони направи 8 милиона? Тази песен грам не я усещам като тотален хит, знае се от хората, но в никакъв случай е за тези гледания. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stenly Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 преди 55 минути, Hurricane каза: На 6 май сигурно ще го пуснат, но в кой канал? Да не изненадат някрая с два дуета? В канала на Галя ще бъде премиерата 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Ако Криско твърдо е обявил премиера за 6-ти май, Галена няма да пусне тогава. Прекалено много уважава колегите си особено тези, които са й приятели, за да им прави мръсно. По-вероятно е Галенината песен да я пуснат на 7-ми май, пада се петък. 7 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Слуша ми се нов хит от Теди Александрова, но да не е с Илиян! Друго чалгаджийско не очаквам! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 преди 1 минута, asylum каза: Слуша ми се нов хит от Теди Александрова, но да не е с Илиян! Друго чалгаджийско не очаквам! Аз лично чакам следващия гърмеж на Ванчето разбира се Великова, а дотогава ... а то вече станало един следобед, време май е да почнем с едното блъди мери. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. чушка. Публикувано Май 1 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Май 1 преди 3 часа , Danger. каза: Ще пръснат с хит, но лично на мен вече ми стават досадни като колаборация. Управителят снощи вика на Галена, участието свърши и тя "Ама аз не съм като другите да си гледам часовника" и пя над 2 часа. 😂 Хора, предния ден участието в Благоевград беше зверско, сега във Варна отново изби рибата!! Тази жена знае точно в кой момент какво да изпее, направи и наистина си прекарваш по начин, по който на друг изпълнител не можеш. 4 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 преди 23 минути, чушка. каза: Управителят снощи вика на Галена, участието свърши и тя "Ама аз не съм като другите да си гледам часовника" и пя над 2 часа. 😂 Хора, предния ден участието в Благоевград беше зверско, сега във Варна отново изби рибата!! Тази жена знае точно в кой момент какво да изпее, направи и наистина си прекарваш по начин, по който на друг изпълнител не можеш. И на двете участия ли успя да присъстваш? 😲 Евала 🔝 ПС Кажи й другия път да не качва на сцената такива виещи недоразумения като "Ивка Бейбе", че ще си изгони публиката 😂 ( https://streamable.com/qnurh2 ) 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 https://vm.tiktok.com/ZMe4d6HG1/ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 преди 10 минути, Just_Me каза: И на двете участия ли успя да присъстваш? 😲 Евала 🔝 ПС Кажи й другия път да не качва на сцената такива виещи недоразумения като "Ивка Бейбе", че ще си изгони публиката 😂 ( https://streamable.com/qnurh2 ) Не бих си позволил да коментирам как да протичат участията й. Тя е професионалистът и знае как да го направи. Иначе никаква публика няма да изгони, Ивка си е готина и забавна. Принципно е лесно да съдиш отстрани, без да си запознат. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Галя пее ли “Къде беше ти” по участия? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 преди 13 минути, чушка. каза: Не бих си позволил да коментирам как да протичат участията й. Тя е професионалистът и знае как да го направи. Иначе никаква публика няма да изгони, Ивка си е готина и забавна. Принципно е лесно да съдиш отстрани, без да си запознат. Аз не коментирам момичето, защото не го познавам 😉 Коментирам пеенето й на живо, което хич го няма. Чухме я и на клипчета от 8ми март като е била на Галена и Меди и на много други места. @Danger. веднага хареса горния коментар, очаквах 😄 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари