Jump to content

Поп фолк скандали (Май, 2021)

Препоръчани коментари

• Отговори 5,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 12 минути, Willy каза:

Е то и Лидия има повече гледания, но коя се знае повече? Ако съдим само и единствено по гледания, ми то Преслава за последните 10 години излиза че няма по-голям хит от Боже прости, примерно.

И не, @Hurricane преди да ме цитираш, казвайки че се купени, ще кажа че през всичките години от премиерата насам задържа стабилно ниво на лайкове, гледания, коментари и никога не е имала скандални скокове. Blame it on Youtube че и след 7 години я предлага като предложение.

Тогава трябва да се измисли нова система чрез, която се определят хитовете. Примерно да имат тежест и лайковете, има логика принципно.

Досега сме го смятали по гледания. В телевизионните предавания, като гостува някой изпълнител, също заострят внимание върху гледанията, не съм чул да казват "Галена има 100К лайка на тази песен".

Преди време Нов Фолк имаше класация, направена от гласове на фенове, имаше си и отделна airplay класация, съставена от 15-20 топ диджеи в страната на база какво се котира най-много в заведенията. Отделно и радио класации - тогава хората още слушаха радио.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, VulkoIsTheBest каза:

Тогава трябва да се измисли нова система чрез, която се определят хитовете. Примерно да имат тежест и лайковете, има логика принципно.

Досега сме го смятали по гледания. В телевизионните предавания, като гостува някой изпълнител, също заострят внимание върху гледанията, не съм чул да казват "Галена има 100К лайка на тази песен".

Преди време Нов Фолк имаше класация, направена от гласове на фенове, имаше си и отделна airplay класация, съставена от 15-20 топ диджеи в страната на база какво се котира най-много в заведенията. Отделно и радио класации - тогова хората още слушаха радио.

ппц да. @Fast преди години имаше някаква интересна идея за подобна класация включващa различни критерии. 
То и дуетите на Ема и Теофикус имат общите гледания на Изтрезняваш ли, но знаем че бяха сред хитовете на годината. 
Доста често има подобни изключения, да не излиза че е само срещу Преслава, тя също има подобни песни. Примерно Моето слабо място която има само 13/14 милиона, а беше хит за повече.

• Like 1

Сподели в други сайтове

За мен гледанията на "Да си тук", "Къде беше ти" и акустиката трябва да се разглеждат отделно. Ако ще ги гледате заедно, то значи може да кажем, че са на Меди, да му ги зачислим и хоп, той е номер 1. Тъкмо проекта си е негов така или иначе. Но не е редно. Акустиката също не е точно дует. Те я направиха за кеф на феновете. Това, което заслужава евала са прекрасните балади и самата идея на проекта с еднаквата музика и едната песен, като продължение на другата. Наистина си е нещо различно и красиво на фона на всичко останало. Иначе това са си отделни песни.

Тук имаше възмущения за гледанията на "Шефката" и дори фенове на Галена в някакви моменти недоволстваха. А сега ако смятате тези заедно... 😂

• Like 1
Сподели в други сайтове

а

преди 8 минути, Stela каза:

За мен гледанията на "Да си тук", "Къде беше ти" и акустиката трябва да се разглеждат отделно. Ако ще ги гледате заедно, то значи може да кажем, че са на Меди, да му ги зачислим и хоп, той е номер 1. Тъкмо проекта си е негов така или иначе. Но не е редно. Акустиката също не е точно дует. Те я направиха за кеф на феновете. Това, което заслужава евала са прекрасните балади и самата идея на проекта с еднаквата музика и едната песен, като продължение на другата. Наистина си е нещо различно и красиво на фона на всичко останало. Иначе това са си отделни песни.

Тук имаше възмущения за гледанията на "Шефката" и дори фенове на Галена в някакви моменти недоволстваха. А сега ако смятате тези заедно... 😂

Няма да ги смятат заедно, бе миличка. Не Уили би му се щяло, но няма как. ;) Ще се направи някаква схема с лайковете и Галена пак ще е добре, но нека. Наистина би трябвало да имат тежест това колко отделни хора са си направили труда да дадат палец нагоре. Щото пък баладите от друга страна губят заради липса на ротация в клубовете.

И все пак rofl  е прав, хитът е при Слави Трифонов и Тото. Но тук нали сме фенове на Divas и няма да го броим. :happyppl:

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, VulkoIsTheBest каза:

Оли Въли майкоо, това публикувано ли е? Същински барбарон.

pak-debela-s-vid-na-klosharka-desislava-

Егати и майката свиня. Елза Парини беше пуснала статия, че е отслабнала, ама като гледам май е отслабнала умствено. 

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Willy каза:

ппц да. @Fast преди години имаше някаква интересна идея за подобна класация включващa различни критерии. 
То и дуетите на Ема и Теофикус имат общите гледания на Изтрезняваш ли, но знаем че бяха сред хитовете на годината. 
Доста често има подобни изключения, да не излиза че е само срещу Преслава, тя също има подобни песни. Примерно Моето слабо място която има само 13/14 милиона, а беше хит за повече.

Да, бях сътворил една формула, с която комбинирах гледания + харесвания + споделяния. Още си спомням цирковете. :D

Тази класация е правена по нея.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, VulkoIsTheBest каза:

Няма да ги смятат заедно, бе миличка. Не Уили би му се щяло, но няма как. ;) Ще се направи някаква схема с лайковете и Галена пак ще е добре, но нека. Наистина би трябвало да имат тежест това колко отделни хора са си направили труда да дадат палец нагоре. Щото пък баладите от друга страна губят заради липса на ротация в клубовете.

И все пак rofl  е прав, хитът е при Слави Трифонов и Тото. Но тук нали сме фенове на Divas и няма да го броим. :happyppl:

Даа, Слави и Тото са с огромен хит. Аз я харесвам много. 

Тото беше с такъв и с "Чужди усмивки". Тогава отвя доста фолк изпълнители.

Това също е хит:

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, THE IIconic каза:

Егати и майката свиня. Елза Парини беше пуснала статия, че е отслабнала, ама като гледам май е отслабнала умствено. 

Сега чета, че Соня Немска изпраща абитуриентка тази година. В Панагюрище ли учи момичето? Да идеш за сеира да те черпят сладки и да броите до 12. 🤣

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Fast каза:

Да, бях сътворил една формула, с която комбинирах гледания + харесвания + споделяния. Още си спомням цирковете. :D

Които циркове нямаше да ги има, ако сума ти народ не отричаше хитовостта на Шефкалана и това, че смятаме няколко клипчета.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, VulkoIsTheBest каза:

Сега чета, че Соня Немска изпраща абитуриентка тази година. В Панагюрище ли учи момичето? Да идеш за сеира да те черпят сладки и да броите до 12. 🤣

Рая от години е в София

Сподели в други сайтове

И понеже много се надъхахте отново, че Галя направила повече гледания днес от вчера. Цял ден ми излизат спонсорирани реклами във Фейсбук и Инстаграм. Толкова се е саднала... Сравненията с флоповете на Денис Теофиков, Анелия и прочие, не правят “Скандал” по-малък флоп!

• Like 1
  • Dislike 3
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, VulkoIsTheBest каза:

Не,учи в София,във втора английска и е алкохоличка.

• Haha 6
  • Wow 1
  • Dislike 1
Сподели в други сайтове

преди 25 минути, Fast каза:

Да, но каква е форумалата? Интересно ми да имаме класация като Хот 100, включваща различни фактори, пък ако ще да е само и годишна. 
Гледам че Грешници и Грешна си имат по-малко лайкове от КБТ, а вече са я минали по гледания и то за по-кратко време, след което следва да имат дори и повече.
Сега гледам и Изкушение 12 милиона през 2021, а още няма 100к лайкове. Как стават тези неща?! Kaвала имаше 8М с 100к лайкс за 2 месеца примерно.

• Like 1

Сподели в други сайтове

Някои май си мислят, че “В твоето легло” е турбохит и е на нивото на “Не се изтриваш” или “Пиян” :1000(29):

Като гледания сигурно ще мине баладата на Галена, но като хитовост и популярност ще си останат на едно ниво. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Danger. каза:

Някои май си мислят, че “В твоето легло” е турбохит и е на нивото на “Не се изтриваш” или “Пиян” :1000(29):

Като гледания сигурно ще мине баладата на Галена, но като хитовост и популярност ще си останат на едно ниво. 

Да, турбохит е. На мен ми беше на сума ти сторита. Точка.

• Like 1
  • Haha 3
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...