Willy Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 5 минути, VulkoIsTheBest каза: Пак казвам - песента не се усеща като мегахитът, за който се изкарва с тези гледания. Говорим за близо 300К в някакви дни като вторник и сряда. Всички други хитове са с по 100К надолу. Може ли да ми посочиш за кои песни говориш тук, защото аз не виждам такива. На Преслава падна страшно малко, но те се и очаква, не е от вчера, а на еднаквите ганеви толко им е и срока. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Галена и Меди ако купуваха нямаше вчера да се изкачат на първо и в тренда за музика, всеки ден да идват по 4-5к лайкове и безброй нови коментари. Знам че е скандално задържане, но е съвсем legit. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Прием на четвъртия ден на “”Скандал” : https://instagram.com/stories/mediigo/2573087836234633946?utm_source=ig_story_item_share&igshid=1ra1czlo6juc0 И не се усещала като мегахит? Сторитата ми са пълни с тая песен. Не е толкова лесносмилаема от първото чуване, но още от втория ден гръмна здраво и поддържа интереса, защото е хем комерсиална, хем различна на фона на останалите предложения. И понеже се прекалява вече тук със смешни теории, ето за сравнение с новия гига-турбо хит на Преслава : https://instagram.com/stories/the_face_blagoevgrad/2573025024987782537?utm_source=ig_story_item_share&igshid=1oz2tsic4u8bn 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Бива ли да има толко болни фенове?! @Hurricane след като ГиМ минат Прес: 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 1 час, Danger. каза: Може ли клипчета? Да чуем нещо приемче? Ето https://www.instagram.com/p/CDnT6sOnXtK/?igshid=3rvt9hhi36uy @Danger. аре на бас че.ще омръзне в твоито легло до седмица Такива едноседмични хитове на Преса колкото искате >>> https://www.instagram.com/p/CDoIFNEnT_9/?igshid=h75vdk3gk3vy Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Няма Преса, няма Галеса, хитът е при Везирката! Аман! 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Дай ми 5.5.5. минути Ами ХИТТ https://instagram.com/stories/zdravkoow/2573038800593060305?igshid=xdt3ok1btr27 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Малката избухна, всички пръсна Пресови помечтахте за 1 място нали хаахаха 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 За няма и 24 часа 'Точно в три' с 2 200 клипчета в тик ток. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Емануела - Чуждите легла https://vm.tiktok.com/ZMepGyhua/ 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Току що, FikLena каза: Емануела - Чуждите легла https://vm.tiktok.com/ZMepGyhua/ Проста 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Не знам как върви това по дискотеките, но това толкова да ме кефи Както каза Коце;: Музиката е една. не да се правят всички,че не слушат попфолк, нека има колаборации и да няма граници. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Току що, zai4eto82 каза: Не знам как върви това по дискотеките, но това толкова да ме кефи Както каза Коце; Музиката е една. не да се правят всички,че не слушат попфолк, нека има колаборации и да няма граници. Туй е по-добро! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 3 минути, zai4eto82 каза: Не знам как върви това по дискотеките, но това толкова да ме кефи Нито една дискотека не я пуска тази боза. 4 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Danger. Публикувано Май 14 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Май 14 Джена: Скъпи приятели, очаквайте до седмица солова версия на песента “Да си траят”. С Тита сме близки колежки, но просто нямаше как да не послушам моите многобройни фенове и да не направя самостоятелна версия на песента. Софи Маринова преди време й каза: “Тита, помагай!”, но на мен въобще не ми помогна в случая. Поздрави и весел Рамазан байрям! 1 11 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 8 минути, Danger. каза: Джена: Скъпи приятели, очаквайте до седмица солова версия на песента “Да си траят”. С Тита сме близки колежки, но просто нямаше как да не послушам моите многобройни фенове и да не направя самостоятелна версия на песента. Софи Маринова преди време й каза: “Тита, помагай!”, но на мен въобще не ми помогна в случая. Поздрави и весел Рамазан байрям! Какво значи, че не й е помогнала? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Верно ли е,че Азис и Галена правят дует? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 2 минути, meleto каза: Какво значи, че не й е помогнала? 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. asylum Публикувано Май 14 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Май 14 преди 1 минута, PHILIPP PLEIN каза: Верно ли е,че Азис и Галена правят дует? 18 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 4 минути, asylum каза: В контекста на песента с Джена имам предвид? Джена е очаквала да яхне вълната ли? Какво значи постът й? Заяжда ли се или има нещо друго предвид? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Току що, meleto каза: В контекста на песента с Джена имам предвид? Джена е очаквала да яхне вълната ли? Какво значи постът й? Заяжда ли се или има нещо друго предвид? Не виждаш ли, че е фейк...? 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 3 минути, omline каза: Не виждаш ли, че е фейк...? Е, откъде да видя. Ако този потребител всява дезинформация да получи бан-ан Не следя Джена, за да знам какво пуска. Вярвам на всяка дума, излята във форума - С-Л-Я-П-О! Пък и Джена е малко заядлива, тъй че нямаше да е странно да напише подобно нещо. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Току що, meleto каза: Е, откъде да видя. Ако този потребител всява дезинформация да получи бан Твърде ЛГБТ коректен е и емпатията е на ниво, не мисля, че има шанс за бан. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Има ли гладни? 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 И сърбите признават Галена за най-популярната българска певица и единствената в репортажа от нашите, която е представена като оригинална песен. 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари