Andrew Cunanan. Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 5 минути, Lelqtian каза: Помним и че беше насъскала мъжлето си да бие фенове, пък били те и Весо, на паркинга концерт. Май беше първия в Пловдив, но може и да бъркам. Айде-айде, аз съм изключително толерантен, ала такъв като Весо само такова нещо ще му помогне да се осъзнае къде се намира. Изключително неприятна личност, имал съм нещастието два-три пъти да се засека с него и щях да получа рядко щастие от радост при вида на мазната му изкривена челюст. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Въпрос: Щом Малката и Робов дънят все още почти по 200 хиляди на ден, защо Галена и Меди да не правят почти 300? 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Айде-айде, аз съм изключително толерантен, ала такъв като Весо само такова нещо ще му помогне да се осъзнае къде се намира. Изключително неприятна личност, имал съм нещастието два-три пъти да се засека с него и щях да получа рядко щастие от радост при вида на мазната му изкривена челюст. Ми да му чупят челюста и да мирясва! Кво ще го обвиняват Павката, че бие хора? Това не са хора. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 1 минута, VulkoIsTheBest каза: да, прав си, Камелия има толкова пари, че да направи Рени да изчезне безследно. както и след това да я заличи от учебниците по музика и по история. ако мислиш, че хората, които гласуваха за Слави и партията му четат каквото и да било, камоли тези учебници.... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Айде-айде, аз съм изключително толерантен, ала такъв като Весо само такова нещо ще му помогне да се осъзнае къде се намира. Изключително неприятна личност, имал съм нещастието два-три пъти да се засека с него и щях да получа рядко щастие от радост при вида на мазната му изкривена челюст. Абе неприятен или не, факта остава че Кума Лиса подстрекава мъжлето си да млати фенове. А неговото цялостно отношение към нейните певчески начинания също ни е известно така че оправданията че Весо бил неприятен вече не вървят. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 4 минути, Danger. каза: Въпрос: Щом Малката и Робов дънят все още почти по 200 хиляди на ден, защо Галена и Меди да не правят почти 300? Млъкни с Малката и Робов. Не за друго, а защото Малката един път чете тук. Твои думи за нея. И я заболя. И те прокле. В Хасковските чердаци клетвите на Малката са всеизвестни как проклина и хваща. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 1 минута, VulkoIsTheBest каза: Ми да му чупят челюста и да мирясва! Кво ще го обвиняват Павката, че бие хора? Това не са хора. Да си рядко нагъл и досаден тип, животът ти да се върти около преследване на някакви провинциалистки по салоните за красота и фотографиране с тях, само подсказва колко нищожен се чувстваш и как изпитваш само и единствено превъзходтсво и величие в обществото снимайки се с някой известен. Тъжно ми е за него, но не бих си хвърлил и сопола по него. Нито мога да съчувствам на всички, които се нуждаят. Но да мяташ камъни по колата на Преслава, само защото ти е отказала снимка или да търчиш пред пощенската кутия на Марче и да й снимаш сметката за ток показва отчаяние, нисък интелект, избухливост, агресивност и какво ли още не. Още от изпълнението му в Сигнално жълто в скандалният епизод с Глория - "Я се разкарай оттука с тая камера" трябваше да бъде освидетелстван и обществото ни да бъде лишено от негово присъствие. Не знам какви родители са го възпитали, но Бога ми, такива хора трябва безвъзвратно да прекратят процеса си на размножаване вовеки-веков. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза: ако мислиш, че хората, които гласуваха за Слави и партията му четат каквото и да било, камоли тези учебници.... Има някакви задължителни постижения, които влизат като успехи извън граница. И Рени ще фигурира един ден в учебниците по Музика с това, че е била сред ТОП 5 на най-продаваните изпълнители в Сърбия. Реално Като птица може да има и 150К пласирани в двете държави, което го прави един най-продаваните албуми някога на БГ изпълнител. 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 1 минута, VulkoIsTheBest каза: Има някакви задължителни постижения, които влизат като успехи извън граница. И Рени ще фигурира един ден в учебниците по Музика с това, че е била сред ТОП 5 на най-продаваните изпълнители в Сърбия. Реално Като птица може да има и 150К пласирани в двете държави, което го прави един най-продаваните албуми някога на БГ изпълнител. Ейсега ще дойде Руневски и ще ти каже, че последният й сръбски албум "Опа опа" е продал 17К дискове тук и трябва да бъде сертифициран като платинен, надминавайки по продажби "Не съм ангел". 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Хора, веднага ми дойде идея за тема - правя я. Стягайте се! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 8 минути, VulkoIsTheBest каза: Млъкни с Малката и Робов. Не за друго, а защото Малката един път чете тук. Твои думи за нея. И я заболя. И те прокле. В Хасковските чердаци клетвите на Малката са всеизвестни как проклина и хваща. Ще отговориш ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Току що, VulkoIsTheBest каза: Хора, веднага ми дойде идея за тема - правя я. Стягайте се! Страх ме е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 15 минути, Danger. каза: Ще отговориш ли? Песента им е хит, в малко по-различен таргет е номер 1. На Галена я слушат по-големи. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 8 минути, VulkoIsTheBest каза: На Галена я слушат по-големи. Пълни глупости. Не мисля, че има определен таргет, даже по-скоро би се харесала на по-младите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 1 час, Andrew Cunanan. каза: Влюбих се опасно в комшията отдясно не е ли ултра продаван също? С Какво е обич, който не отстъпва по качество на останалите, започна спадът. И то заради силата, която ТВ Планета имаше, ако Рени се въртеше през 5 минути като Ивана в периода 2003-2006, щеше да е далеч по-хитова. Като цяло е изключително подценявана от гледна точка на награди. Влюбих се опасно финишира като номер 1 хит за 2001-ва в списание "Нов Фолк", преспокойно можеха да й дадат Певица на годината или на Глория, която мачкаше с най-продавания албум за годината "Илюзия", но я дадоха на Ванча. С две думи Планета + голямото его + грешни ходове съсипаха кариерките на Глори и Ренет, които можеха да са еквивалентно големи на Камелия. На никой извън този форум не му пука за тези концерти. Спомени не окичват трапезата, а пари, изкарани от участия, с които Камелия 4-то десетилетие под ред мачка. Аз Рени страшно много я харесвам и съм съгласен, че е супер ощетена през годините. “Какво е обич” и “Искай ме” са супер качествени албуми, но не се оцениха, защото тогава налагаха други певици, които бяха с по-изгодни за Пйнера договори. Тя и затова през 2005 напусна. Я кажи дали си спомняш кога през 2001 се появяват “Наша е нощта” и после “Гасне пламък” на Райна? Като месеци - първата май беше през лятото. И още какво си спомняш от това, че Хари Янакиев казвал на майтап през 2001, че трябвало да преименуват Планета на Райна ТВ заради нечовешкия интерес към “Гасне пламък” от публиката в поздравите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Искам да направя едно признание. Още не съм слушал Скандал. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 2 минути, DarkChild каза: Искам да направя едно признание. Още не съм слушал Скандал. Спокойно, котараче, вчера са я скъсали от въртене и има близо 300К. Мисля, че и без твоята помощ ще стане хит. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Скандал излиза и като реклама по социалните мрежи, може и това да подпомага гледанията. Все пак и на мен този път са ми малко съмнителни тия цифри, но съм сигурен, че ако е купувано Галена няма нищо общо. Не за първи път нещо при Меди не е съвсем ОК. Иначе докато четях дискусиите от предните страници (добро раздвижване, евала) ненадейно се замислих колко ли интересно щеше да бъде да имаше форуми през соца и днес да можеше да четем подобни разправии за естрадните хахах. 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 48 минути, DarkChild каза: Искам да направя едно признание. Още не съм слушал Скандал. Ами чуй я и се произнеси дали според теб това е ереално да се върти около 300К вече не знам кой поред ден? И то на 8-мия ден след дебюта си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 17 минути, SG каза: Скандал излиза и като реклама по социалните мрежи, може и това да подпомага гледанията. Все пак и на мен този път са ми малко съмнителни тия цифри, но съм сигурен, че ако е купувано Галена няма нищо общо. Не за първи път нещо при Меди не е съвсем ОК. Иначе докато четях дискусиите от предните страници (добро раздвижване, евала) ненадейно се замислих колко ли интересно щеше да бъде да имаше форуми през соца и днес да можеше да четем подобни разправии за естрадните хахах. Щеше да има Лилини, Йорданкини… Щяха да се размятат числа кой колко плочи е продал, кой сам си е купил плочите, за да изглежда по известен… 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 2 минути, penakavalli каза: Щеше да има Лилини, Йорданкини… Щяха да се размятат числа кой колко плочи е продал, кой сам си е купил плочите, за да изглежда по известен… Компромати за Данчето Христова в Куба...Сравни с днешната пикла Данче. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 6 минути, penakavalli каза: Щеше да има Лилини, Йорданкини… Щяха да се размятат числа кой колко плочи е продал, кой сам си е купил плочите, за да изглежда по известен… Лилини, брат! 🤣 То и сега има, само че не знаят как да използват форумите, мислят за лекарства за кръвно вече. Росини на Роси Кирилова се опитали да натровят Петя Буюклиева с Бела Дона. Петя се отнасяла пренебрежително към Роси и нейната Боса по асфалта. Ритала я през глезените по Златните Орфеи и заричала "Росо, ти не мож да пейш ма, никадърницо, лиготийо, кукли Барби, Мики Мауси", мръщела се гневната Петя. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 4 минути, VulkoIsTheBest каза: Ами чуй я и се произнеси дали според теб това е ереално да се върти около 300К вече не знам кой поред ден? И то на 8-мия ден след дебюта си. Чух я. Разбира се, от фен клип! Нищо особено. Абсурд това да тресе държавата. Яко пазаруване пада. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 2 минути, VulkoIsTheBest каза: Лилини, брат! 🤣 То и сега има, само че не знаят как да използват форумите, мислят за лекарства за кръвно вече. Росини на Роси Кирилова се опитали да натровят Петя Буюклиева с Бела Дона. Петя се отнасяла пренебрежително към Роси и нейната Боса по асфалта. Ритала я през глезените по Златните Орфеи и заричала "Росо, ти не мож да пейш ма, никадърницо, лиготийо, кукли Барби, Мики Мауси", мръщела се гневната Петя. Роси Кирилова ми изглеждаше като добрата и мила принцеса, а Кристина Димитрова като злата ѝ доведена сестра. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 1 минута, DarkChild каза: Роси Кирилова ми изглеждаше като добрата и мила принцеса, а Кристина Димитрова като злата ѝ доведена сестра. Димитрова беше по-овълчена за секс и с по-агресивен имидж. Росито й беше все тая - я някой я наебе, я не - тя все си е усмихната по детски. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари