Willy Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 От 17.05.2021 г. от 9:54, Andrew Cunanan. каза: Преслава трябва да започне да съблича повече според мен. Има страхотно тяло. Да смаже с фотосесия за Плейбой. Expand Да, аз нямам нищо против това. Даже точно заради това любимки са ми Галена и Камелия, но той изкарва Пресич сякаш е свята вода непипната, нищо че мина половинатa мутри и обикаляше с подобни визии. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 От 17.05.2021 г. от 9:57, Andrew Cunanan. каза: Това е проявление на типичния патриархален и балкански модел на разсъждения - за да те вземе насериозно някой - трябва да си покрита от глава до пети с черен плат и чинно да вървиш зад мъжа си като негова робиня - пълни глупости. Мадона е на 62 и има гадже на 26, показвала е неведнъж зрънчо по концерти и фотосесии, но това не я прави по-малко КРАЛИЦАТА НА ПОПА и идол и легенда в очите на хората. Доводите ти са напълно неоснователни! Expand България не е Америка! Как не сте го запомнили това, не знам... Тук няма как да се случи нещо подобно. Хората са с друго мислене! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 От 17.05.2021 г. от 9:57, Andrew Cunanan. каза: Това е проявление на типичния патриархален и балкански модел на разсъждения - за да те вземе насериозно някой - трябва да си покрита от глава до пети с черен плат и чинно да вървиш зад мъжа си като негова робиня - пълни глупости. Мадона е на 62 и има гадже на 26, показвала е неведнъж зрънчо по концерти и фотосесии, но това не я прави по-малко КРАЛИЦАТА НА ПОПА и идол и легенда в очите на хората. Доводите ти са напълно неоснователни! Expand Мадона никога не е изглеждала евтино и пошло, докато у нас трудно се получава това с еротиката... 5 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 От 17.05.2021 г. от 9:47, Hurricane каза: Да, цялата “класа”, която претендира, че има, заминава точно с първото обръщане на шот в поредната дупка. Какво остава, като почне да сменя текстовете на песните си с разни сексуални термини. Точно затова никога няма да е взимана на сериозно и никога няма да застане до имена като Ивана, Глория, Деси Слава и Преслава! Селска простакеса! Expand На Преслава цялата й "класа" заминава, когато се друса по тоалетните, цялото й участие минава на плейбек и без комуникация с публиката, оставаш с впечатлението, че е била част от балета.. Същинско дъно в кариерен план и всякакъв. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 И какво лошо има в това ежедневното ти поведение да е на м*ндил? Смисъл нас какво ни интересува Галена какво прави в личния си неприкосновен живот?! Оставете горката жена на спокойствие! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 От 17.05.2021 г. от 9:59, чушка. каза: На Преслава цялата й "класа" заминава, когато се друса по тоалетните, цялото й участие минава на плейбек и без комуникация с публиката, оставаш с впечатлението, че е била част от балета.. Същинско дъно в кариерен план и всякакъв. Expand Тук нали се превъзнасяха по някакво нейно концертно изпълнение, на което се въргаляла на креват като шафрантия. Не съм го гледал, но така съм чел тука. Тихити води са най-мътни. Пък тя не е тиха. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 От 17.05.2021 г. от 10:00, Andrew Cunanan. каза: И какво лошо има в това ежедневното ти поведение да е на м*ндил? Смисъл нас какво ни интересува Галена какво прави в личния си неприкосновен живот?! Оставете горката жена на спокойствие! Expand Помниш ли слуховете, дето се пуснаха за Дженция, че се чока за пари и изнудва хора. Имаше корици на списания по тоя повод. Твърдеше, че някой е повел кампания срещу нея. Хъ-хъ. 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 От 17.05.2021 г. от 9:59, чушка. каза: На Преслава цялата й "класа" заминава, когато се друса по тоалетните, цялото й участие минава на плейбек и без комуникация с публиката, оставаш с впечатлението, че е била част от балета.. Същинско дъно в кариерен план и всякакъв. Expand Не смятам, че е ок да му влизаш в тона и да превръщате ситуацията в "моето гарче е най-добро". Да си дрънка - какво ти пука? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 От 17.05.2021 г. от 10:01, asylum каза: Тук нали се превъзнасяха по някакво нейно концертно изпълнение, на което се въргаляла на креват като шафрантия. Не съм го гледал, но така съм чел тука. Тихити води са най-мътни. Пък тя не е тиха. Expand Тихите води са най-курви. Преслава се беше надрусала, ако не се лъжа на едни награди и на "Червена точка", бяха пльоснали легло на сцената и тя се въргаляше, все едно е поръчана за някоя мутра след участие. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 От 17.05.2021 г. от 10:01, asylum каза: Тук нали се превъзнасяха по някакво нейно концертно изпълнение, на което се въргаляла на креват като шафрантия. Не съм го гледал, но така съм чел тука. Тихити води са най-мътни. Пък тя не е тиха. Expand ЛЕГЕНДАРНО Е! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 От 17.05.2021 г. от 10:02, чушка. каза: Тихите води са най-курви. Преслава се беше надрусала, ако не се лъжа на едни награди и на "Червена точка", бяха пльоснали легло на сцената и тя се въргаляше, все едно е поръчана за някоя мутра след участие. Expand *пияна беше тогава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 От 17.05.2021 г. от 10:02, чушка. каза: Преслава се беше надрусала, ако не се лъжа на едни награди и на "Червена точка", бяха пльоснали легло на сцената и тя се въргаляше, все едно е поръчана за някоя мутра след участие. Expand Тя e ARTIST нищo не разбираш ти! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 От 17.05.2021 г. от 10:03, Andrew Cunanan. каза: *друсана беше тогава. Expand 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Аз все още не знам каква е причината Hurricane да мрази и ненавижда толкова Галена, едва ли е предимно само защото е фен на Преслава. Има нещо, което не знаем. 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 От 17.05.2021 г. от 10:02, asylum каза: Помниш ли слуховете, дето се пуснаха за Дженция, че се чока за пари и изнудва хора. Имаше корици на списания по тоя повод. Твърдеше, че някой е повел кампания срещу нея. Хъ-хъ. Expand Това беше толкова 2012-та. Може да е Андрюша, нали плащаше години наред на журналя да пишат срещу врагините й, а с Джена имаха конфликт тогава, защото Адрю взе дует на годината за песен, излязла 10 дни преди края на годината пред тоталния феноменален хит "Да те прежаля". 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 От 17.05.2021 г. от 10:02, Andrew Cunanan. каза: Не смятам, че е ок да му влизаш в тона и да превръщате ситуацията в "моето гарче е най-добро". Да си дрънка - какво ти пука? Expand Напротив, на такива като нея/него, трябва да се отговаря и не трябва да им се подминават постовете, за да си знаят мястото. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 От 17.05.2021 г. от 10:04, Willy каза: Тя e ARTIST нищo не разбираш ти! Expand Това по средата Исмералда ли е? 1 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 От 17.05.2021 г. от 10:04, Willy каза: Тя e ARTIST нищo не разбираш ти! Expand Две легенди - Преслава и Азис с неизвестна никому към днешна дата жена от народа. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 От 17.05.2021 г. от 10:05, Andrew Cunanan. каза: Две легенди - Преслава и Азис с неизвестна никому към днешна дата жена от народа. Expand Сега видях момичето вдясно. Милица май се казваше? 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 От 17.05.2021 г. от 10:07, asylum каза: Сега видях момичето вдясно. Милица май се казваше? Expand 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 От 17.05.2021 г. от 9:57, Hurricane каза: Абсурд! Винаги е бягала от това. Тя е монахинята на поп-фолка въпреки че в последните години се поразчупи Expand "Монахинята" 1 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 https://m.bgdnes.bg/Article/8648638 1 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Когато ти го мушнат в грешната дупка. 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Между другото, знам, че няма да се разберем и с двете агитки, но смятам, че и при двете границата е мината. 1. При Галена стават циркове. На 5 участия на които бях, единствено това с @Danger. беше нормално в пълния смисъл. В останалите имаше дърпане на микрофона от некъф нейн познат през цялото време. После една мутра дебела се качи и издишаше цигарения си дим в лицето й. Къф човек трябва да си, за да го правиш това на друго човешко същество. На трето пък май се понапи и почна да дава на некви да пеят, което стана караоке. Ми ако за вас това е ОК, за мен е наистина дъно не знам. 2. Другата с големия талант се държи една идея по дистанцирано на пръв поглед, ама мъжо й обижда, бие. Тя бичи на плейбек, едвам не заспива на участия. Дори се надсмива на хората. Къде е класата и тук ? 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Един поздрав https://streamable.com/fiyv4e 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари