Jump to content

Поп фолк скандали (Май, 2021)

Препоръчани коментари

От 17.05.2021 г. от 9:54, Andrew Cunanan. каза:

Преслава трябва да започне да съблича повече според мен. Има страхотно тяло. Да смаже с фотосесия за Плейбой.

Expand  

Да, аз нямам нищо против това. Даже точно заради това любимки са ми Галена и Камелия, но той изкарва Пресич сякаш е свята вода непипната, нищо че мина половинатa мутри и обикаляше с подобни визии. 
image.jpeg.3fc643058a6f189e8b5e0a7c0b1f5943.jpeg

• Like 3

Сподели в други сайтове

• Отговори 5,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

От 17.05.2021 г. от 9:57, Andrew Cunanan. каза:

Това е проявление на типичния патриархален и балкански модел на разсъждения - за да те вземе насериозно някой - трябва да си покрита от глава до пети с черен плат и чинно да вървиш зад мъжа си като негова робиня - пълни глупости. 
Мадона е на 62 и има гадже на 26, показвала е неведнъж зрънчо по концерти и фотосесии, но това не я прави по-малко КРАЛИЦАТА НА ПОПА и идол и легенда в очите на хората. Доводите ти са напълно неоснователни!

Expand  

България не е Америка! Как не сте го запомнили това, не знам... Тук няма как да се случи нещо подобно. Хората са с друго мислене! 

• Like 1
Сподели в други сайтове

От 17.05.2021 г. от 9:57, Andrew Cunanan. каза:

Това е проявление на типичния патриархален и балкански модел на разсъждения - за да те вземе насериозно някой - трябва да си покрита от глава до пети с черен плат и чинно да вървиш зад мъжа си като негова робиня - пълни глупости. 
Мадона е на 62 и има гадже на 26, показвала е неведнъж зрънчо по концерти и фотосесии, но това не я прави по-малко КРАЛИЦАТА НА ПОПА и идол и легенда в очите на хората. Доводите ти са напълно неоснователни!

Expand  

Мадона никога не е изглеждала евтино и пошло, докато у нас трудно се получава това с еротиката...

• Like 5

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

От 17.05.2021 г. от 9:47, Hurricane каза:

Да, цялата “класа”, която претендира, че има, заминава точно с първото обръщане на шот в поредната дупка. Какво остава, като почне да сменя текстовете на песните си с разни сексуални термини. Точно затова никога няма да е взимана на сериозно и никога няма да застане до имена като Ивана, Глория, Деси Слава и Преслава! Селска простакеса!

Expand  

На Преслава цялата й "класа" заминава, когато се друса по тоалетните, цялото й участие минава на плейбек и без комуникация с публиката, оставаш с впечатлението, че е била част от балета.. Същинско дъно в кариерен план и всякакъв. 

• Like 4
  • Dislike 1
Сподели в други сайтове

И какво лошо има в това ежедневното ти поведение да е на м*ндил? Смисъл нас какво ни интересува Галена какво прави в личния си неприкосновен живот?! Оставете горката жена на спокойствие!

tenor.gif

• Like 1
Сподели в други сайтове

От 17.05.2021 г. от 9:59, чушка. каза:

На Преслава цялата й "класа" заминава, когато се друса по тоалетните, цялото й участие минава на плейбек и без комуникация с публиката, оставаш с впечатлението, че е била част от балета.. Същинско дъно в кариерен план и всякакъв. 

Expand  

Тук нали се превъзнасяха по някакво нейно концертно изпълнение, на което се въргаляла на креват като шафрантия. Не съм го гледал, но така съм чел тука. 

Тихити води са най-мътни. Пък тя не е тиха. 

• Like 2

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

От 17.05.2021 г. от 10:00, Andrew Cunanan. каза:

И какво лошо има в това ежедневното ти поведение да е на м*ндил? Смисъл нас какво ни интересува Галена какво прави в личния си неприкосновен живот?! Оставете горката жена на спокойствие!

tenor.gif

Expand  

Помниш ли слуховете, дето се пуснаха за Дженция, че се чока за пари и изнудва хора. Имаше корици на списания по тоя повод. Твърдеше, че някой е повел кампания срещу нея. Хъ-хъ.

• Like 1
  • Wow 1

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

От 17.05.2021 г. от 9:59, чушка. каза:

Expand  

Не смятам, че е ок да му влизаш в тона и да превръщате ситуацията в "моето гарче е най-добро". Да си дрънка - какво ти пука? :whistling:

• Like 1
Сподели в други сайтове

От 17.05.2021 г. от 10:01, asylum каза:

Тук нали се превъзнасяха по някакво нейно концертно изпълнение, на което се въргаляла на креват като шафрантия. Не съм го гледал, но така съм чел тука. 

Expand  

Тихите води са най-курви.

Преслава се беше надрусала, ако не се лъжа на едни награди и на "Червена точка", бяха пльоснали легло на сцената и тя се въргаляше, все едно е поръчана за някоя мутра след участие.  

• Haha 3
Сподели в други сайтове

От 17.05.2021 г. от 10:01, asylum каза:

Expand  

ЛЕГЕНДАРНО Е!

Сподели в други сайтове

От 17.05.2021 г. от 10:02, чушка. каза:

Тихите води са най-курви.

Преслава се беше надрусала, ако не се лъжа на едни награди и на "Червена точка", бяха пльоснали легло на сцената и тя се въргаляше, все едно е поръчана за някоя мутра след участие.  

Expand  

*пияна беше тогава.

Сподели в други сайтове

От 17.05.2021 г. от 10:02, чушка. каза:

Expand  

Тя e ARTIST нищo не разбираш ти!
Азис и Андреа обараха Преслава

• Haha 3

Сподели в други сайтове

Аз все още не знам каква е причината Hurricane да мрази и ненавижда толкова Галена, едва ли е предимно само защото е фен на Преслава. Има нещо, което не знаем. :1000(29):

• Like 5
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

От 17.05.2021 г. от 10:02, asylum каза:

Помниш ли слуховете, дето се пуснаха за Дженция, че се чока за пари и изнудва хора. Имаше корици на списания по тоя повод. Твърдеше, че някой е повел кампания срещу нея. Хъ-хъ.

Expand  

Това беше толкова 2012-та. Може да е Андрюша, нали плащаше години наред на журналя да пишат срещу врагините й, а с Джена имаха конфликт тогава, защото Адрю взе дует на годината за песен, излязла 10 дни преди края на годината пред тоталния феноменален хит "Да те прежаля".

• Like 1
  • Wow 1
Сподели в други сайтове

От 17.05.2021 г. от 10:02, Andrew Cunanan. каза:

Не смятам, че е ок да му влизаш в тона и да превръщате ситуацията в "моето гарче е най-добро". Да си дрънка - какво ти пука? :whistling:

Expand  

Напротив, на такива като нея/него, трябва да се отговаря и  не трябва да им се подминават постовете, за да си знаят мястото.

• Like 2
Сподели в други сайтове

От 17.05.2021 г. от 10:04, Willy каза:

Тя e ARTIST нищo не разбираш ти!
Азис и Андреа обараха Преслава

Expand  

Две легенди - Преслава и Азис с неизвестна никому към днешна дата жена от народа.:bn:

• Haha 3
Сподели в други сайтове

От 17.05.2021 г. от 10:05, Andrew Cunanan. каза:

Две легенди - Преслава и Азис с неизвестна никому към днешна дата жена от народа.:bn:

Expand  

Сега видях момичето вдясно. Милица май се казваше?

• Haha 3

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

От 17.05.2021 г. от 9:57, Hurricane каза:

Абсурд! Винаги е бягала от това. Тя е монахинята на поп-фолка въпреки че в последните години се поразчупи :D 

Expand  

"Монахинята"

256x144.jpg?_=1528105594

• Like 1
  • Haha 6
  • Love 1
Сподели в други сайтове

Между другото, знам, че няма да се разберем и с двете агитки, но смятам, че и при двете границата е мината. 

1. При Галена стават циркове. На 5 участия на които бях, единствено това с @Danger. беше нормално в пълния смисъл. В останалите имаше дърпане на микрофона от некъф нейн познат през цялото време. После една мутра дебела се качи и издишаше цигарения си дим в лицето й. Къф човек трябва да си, за да го правиш това на друго човешко същество. На трето пък май се понапи и почна да дава на некви да пеят, което стана караоке. Ми ако за вас това е ОК, за мен е наистина дъно не знам.

2. Другата с големия талант се държи една идея по дистанцирано на пръв поглед, ама мъжо й обижда, бие. Тя бичи на плейбек, едвам не заспива на участия. Дори се надсмива на хората. Къде е класата и тук ?

• Like 5
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...