SG Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Според мен подигравките с Анелия понякога са прекалени. На външен вид си изглежда прилично жената, като за почти 40-годишна певица, която 20 години пее къде ли не- от стадиони до най-отвратителни дупки. А като кариера да не забравяме, че си остава най-дълго задържалата се актуална от по-малко налаганите с награди. Както отдавна казвам, при нея проблемът е, че не можа да се спре навреме и блатата на комерса я погълнаха. Ако беше разнообразявала звученето по-често щеше и до днес да си има стабилна публика. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 7 минути, SG каза: Според мен подигравките с Анелия понякога са прекалени. На външен вид си изглежда прилично жената, като за почти 40-годишна певица, която 20 години пее къде ли не- от стадиони до най-отвратителни дупки. А като кариера да не забравяме, че си остава най-дълго задържалата се актуална от по-малко налаганите с награди. Както отдавна казвам, при нея проблемът е, че не можа да се спре навреме и блатата на комерса я погълнаха. Ако беше разнообразявала звученето по-често щеше и до днес да си има стабилна публика. При нея проблема е, че вече не я ебе. Тя си спести пари, дигна си къща и тва й стига. Сега зима участия за да си държи стандарт на живот. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 1 минута, WindWalkerMonk каза: При нея проблема е, че вече не я ебе. Тя си спести пари, дигна си къща и тва й стига. Сега зима участия за да си държи стандарт на живот. Абе ебе си я, да ти кажа. Това е изпълнителката, за която се говореше, че заплашвала със самоубийство ако не я направят Певица на годината. Според мен всичко случващо се в последните години (края на концертите, края на наградите, появата на силната нова генерация и спада в собствената й кариера) я побъркват тотално. Тя затова миналата година се постара да предложи нещо различно, в случай че още е останал някой, който да държи на старата Анелия. И след като не се получи се върна към евтиния комерс, което пак не се получи. В безизходица е клетата, но сама се докара до тук. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 2 минути, SG каза: Абе ебе си я, да ти кажа. Това е изпълнителката, за която се говореше, че заплашвала със самоубийство ако не я направят Певица на годината. Според мен всичко случващо се в последните години (края на концертите, края на наградите, появата на силната нова генерация и спада в собствената й кариера) я побъркват тотално. Тя затова миналата година се постара да предложи нещо различно, в случай че още е останал някой, който да държи на старата Анелия. И след като не се получи се върна към евтиния комерс, което пак не се получи. В безизходица е клетата, но сама се докара до тук. Но това със самоубийството не е вярно. Иначе тя си пуска песни просто. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 10 минути, WindWalkerMonk каза: Но това със самоубийството не е вярно. Иначе тя си пуска песни просто. И да не е вярно, винаги си е личало колко е амбицирана да е в ТОПа. Малко като Преслава, но не с толкова много късмет. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Една от малкото естествено хубави певици 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 3 минути, Kriminal каза: Една от малкото естествено хубави певици *певци Факт, няма много истински мъже в чалгата. Сичките са счупени принцески. 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Певицата бе гост на „Преди обед“ по BTV. Тя заяви директно, че или тя, или колежката й Галена са достойни тази година да отнесат най-голямото признание. „Тази година ми е по-специална, защото вложих цялата си енергия във всичко. Сега се вълнувам дали ще спечеля. Хубаво е, когато човек си даде цялата енергия, да получи. В последните две години аз взимах най-големите и най-важните награди. Вярвам, че и тази година ще е така“, заключи Анелия. И все пак, явно има съмнение, че виждането й за наградите може да не стане реалност и се застрахова, че въпреки всичко, за нея е най-важно призът на публиката. "Ще бъда много искрена, защото вярвам, че човек трябва да е реален. Ако тази година някой трябва да получава награди, аз и Галена си изиграхме най-добре картите. Факт е, защото аз направих много неща, включително и концерт в края на годината, и хитове, и сингли, пробих и на гръцкия пазар - нещо, което български изпълнител не е правил", отсече със самочувствие Анелия. След това изкоментира някои от колежките си, с които ще влезе в надпревара за първото място. Според нея – Преслава е качествен изпълнител, който се е доказал през годините и нямало значение дали ще вземе тази или другата година награда. Емилия имала страхотен глас, а Джена направила хубави песни, но имала още да работи. След това Анелия отново се съсредоточи в коментара си конкретно към Преслава: „Аз и Галена най-добре си изиграхме картите. Това не означава, че другите са по-малко качествени или, че Преслава е отпаднала от играта. Просто тази година не й е толкова силна, но тя е много силен изпълнител като цяло, който ще остане във времето. Това е истината". Става въпрос за 2014. Представям си шока в очите й, когато пак Преслава спечели. хД 1 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Накрая взе само Албум на годината за Феноменална. ха-ха Наградата реално беше за Джена, щото включи и 3 нови песни. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 1 минута, Willy каза: Певицата бе гост на „Преди обед“ по BTV. Тя заяви директно, че или тя, или колежката й Галена са достойни тази година да отнесат най-голямото признание. „Тази година ми е по-специална, защото вложих цялата си енергия във всичко. Сега се вълнувам дали ще спечеля. Хубаво е, когато човек си даде цялата енергия, да получи. В последните две години аз взимах най-големите и най-важните награди. Вярвам, че и тази година ще е така“, заключи Анелия. И все пак, явно има съмнение, че виждането й за наградите може да не стане реалност и се застрахова, че въпреки всичко, за нея е най-важно призът на публиката. "Ще бъда много искрена, защото вярвам, че човек трябва да е реален. Ако тази година някой трябва да получава награди, аз и Галена си изиграхме най-добре картите. Факт е, защото аз направих много неща, включително и концерт в края на годината, и хитове, и сингли, пробих и на гръцкия пазар - нещо, което български изпълнител не е правил", отсече със самочувствие Анелия. След това изкоментира някои от колежките си, с които ще влезе в надпревара за първото място. Според нея – Преслава е качествен изпълнител, който се е доказал през годините и нямало значение дали ще вземе тази или другата година награда. Емилия имала страхотен глас, а Джена направила хубави песни, но имала още да работи. След това Анелия отново се съсредоточи в коментара си конкретно към Преслава: „Аз и Галена най-добре си изиграхме картите. Това не означава, че другите са по-малко качествени или, че Преслава е отпаднала от играта. Просто тази година не й е толкова силна, но тя е много силен изпълнител като цяло, който ще остане във времето. Това е истината". Става въпрос за 2014. Представям си шока в очите й, когато пак Преслава спечели. хД То е било по телефона. Те така са им казвали кво ше земат. Ама ако е в тва в Маринела последното, по - добре, че не спечели. Вътре имаше само деца дето викаха за Галин и Преслава. Честно казано и Галена да беше щеше да го отнесе. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Току що, WindWalkerMonk каза: То е било по телефона. Те така са им казвали кво ше земат. Ама ако е в тва в Маринела последното, по - добре, че не спечели. Вътре имаше само деца дето викаха за Галин и Преслава. Честно казано и Галена да беше щеше да го отнесе. За 2014 е. Годината според мен не й беше толко силна. Феноменална - среден хит Гръцката - мини summer хит Не мога да губя - сезонен Твоя съм - флоп, щото не изживя живот след като я изтриха 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 27 минути, SG каза: Абе ебе си я, да ти кажа. Това е изпълнителката, за която се говореше, че заплашвала със самоубийство ако не я направят Певица на годината. Взела я е вече, угодила си е, сега може да се отпусне и наслаждава на живота. преди 12 минути, SG каза: И да не е вярно, винаги си е личало колко е амбицирана да е в ТОПа. Малко като Преслава, но не с толкова много късмет. Е, тя си беше в Топ 3 неотлъчно над 10 години. Това е уморително. Има естествени процеси в живота, а и последните 2 години изглежда доста помъдряла. Няма нужда от постоянно състезания. преди 3 минути, WindWalkerMonk каза: То е било по телефона. Те така са им казвали кво ше земат. Ама ако е в тва в Маринела последното, по - добре, че не спечели. Вътре имаше само деца дето викаха за Галин и Преслава. Честно казано и Галена да беше щеше да го отнесе. Преса ги е почерпила пица - ясно. А Гальо може да им е обещал свирки. преди 1 минута, Willy каза: За 2014 е. Годината според мен не й беше толко силна. Феноменална - среден хит Гръцката - мини summer хит Не мога да губя - сезонен Твоя съм - флоп, щото не изживя живот след като я изтриха Феноменална беше тотален хит, родил много лафчета и задължал се над година. Гръцката също беше успешна. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 17 минути, asylum каза: Взела я е вече, угодила си е, сега може да се отпусне и наслаждава на живота. Е, тя си беше в Топ 3 неотлъчно над 10 години. Това е уморително. Има естествени процеси в живота, а и последните 2 години изглежда доста помъдряла. Няма нужда от постоянно състезания. Преса ги е почерпила пица - ясно. А Гальо може да им е обещал свирки. Феноменална беше тотален хит, родил много лафчета и задължал се над година. Гръцката също беше успешна. Абе да ти кажа точно на тази възраст не е много добре да се отпускат, че накрая се завършва като Глория и Ивана. Според мен точно към 40-50 години е добре всяка една от големите да се замисли дали ще успее да премине успешно към концертната сцена или примерно към фолклорната. Ако не се получи ще трябва да подхванат и нещо друго освен кръчмите (като бизнесът с индийски хотели вече е зает, да отбележим). 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 19 минути, Willy каза: За 2014 е. Годината според мен не й беше толко силна. Феноменална - среден хит Гръцката - мини summer хит Не мога да губя - сезонен Твоя съм - флоп, щото не изживя живот след като я изтриха Не помня, аз за миналата година едва се сещам кво е било. Ама тя Анелия си е такава, живее си в свой свят. Иначе там за Дай ми още заслужаваше да е певица, затва и завърши концерта. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Анелия доста пъти е заслужавала да е Певица ама все други се уреждаха. Конкретно за 2014 обаче не знам какво си беше въобразила. Надявам се да не си мисли същото и за една 2020, например.😄 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 3 часа , zai4eto82 каза: ❤️❤️ ❤️ Най-якият ден 😍🥰 Зайке бременна ли си , виждаш ми се бременна?? 😅 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Днес е четвъртък - мислите ли, че ще има покачване в гледанията на хитовете? По принцип четвъртък стана известен като деня, в който хората предзапразняват. Отдавна се наблюдава подемна вълна от четвъртък в страната, свързана с youtube. Да видим... Миналият четвъртък положението не беше добре. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 35 минути, SG каза: Абе да ти кажа точно на тази възраст не е много добре да се отпускат, че накрая се завършва като Глория и Ивана. Според мен точно към 40-50 години е добре всяка една от големите да се замисли дали ще успее да премине успешно към концертната сцена или примерно към фолклорната. Ако не се получи ще трябва да подхванат и нещо друго освен кръчмите (като бизнесът с индийски хотели вече е зает, да отбележим). Ни Гюра, ни Дивана са били по върховете 15 години наред. Ванча си почна по-дърта, също така. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Симона след малко ще бъде с второ поредно парче с над 200К премиера. Виждате ли как кокори очи в клипа? И после ще ми говорите, че била малка. Малка, но палава! Мачкай, Сими, разбий ги! Гласът й е супер интересен. Даже бих казал, че от появата на Преслава не е имало такъв як и отличаващ се мазен глас. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 2 минути, VulkoIsTheBest каза: Днес е четвъртък - мислите ли, че ще има покачване в гледанията на хитовете? По принцип четвъртък стана известен като деня, в който хората предзапразняват. Отдавна се наблюдава подемна вълна от четвъртък в страната, свързана с youtube. Да видим... Миналият четвъртък положението не беше добре. На хората май не им е много до чалга, особено до новите предложения.Получи се някво пренасищане с боклуци… 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 12 минути, presi_fen! каза: Зайке бременна ли си , виждаш ми се бременна?? 😅 На мен пък ми се вижда мокро под корема? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 1 минута, BaGaBoNtIn каза: На хората май не им е много до чалга, особено до новите предложения.Получи се някво пренасищане с боклуци… Но въпреки това се отличиха супер хитове и немалко на брой, което е прецедент за последните години. Чалгата властва дотам, че РАП и ХИП ХОП изпълнители станаха чалгари - сещам се за 4-ма... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Момиче от лед има шанса да направи 90К днес, като се има предвид, че има нова песен с нейното участие нали? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Земетръс - 205К Емануела - 225К? Утре Емануела влиза под номер 1 в България! Хаха успя кучката. Да видим за колко дълго ще е. Но си мисля, че триото ще надделее в следващите дни. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 4 минути, asylum каза: Ни Гюра, ни Дивана са били по върховете 15 години наред. Ванча си почна по-дърта, също така. Гло е била 10 години по върховете, ама толкова непоклатимо, колкото малко имена са били. Но не е толкова от значение кой колко. И в световен мащаб е трудно да се правят хитове след 40-50 и примерите за такива са единици. Затова си опичат работата с концерти. Ама те там прибират печалба и от стари и нови албуми, де. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари