WindWalkerMonk Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Топ хит! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 1 минута, VulkoIsTheBest каза: Но не можеш да отречеш, че беше добър сезон, три песни правеха над 150К consistently през целия период на баловете. Други две около 100К и малко повече. Бе хич не викат тия абитуриенти, бе! Липсват ми истеричните крясъци! Ся броят по веднъж и се качват по колите и офейкват - я надуят клаксона, я не! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 1 час, GSA каза: Като говорим за 2006 година: Коце явно ще възражда "Ти си ми всичко", ми се струва от този кадър ❤️ 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Току що, VulkoIsTheBest каза: Но не можеш да отречеш, че беше добър сезон, три песни правеха над 150К consistently през целия период на баловете. Други две около 100К и малко повече. Не се оплаквам като цяло от продукцията от 2021. Даже повече ме кефи от 2020 и смятам, че ще сме с повече на брой хитове. Друг е въпроса дали през годината ще се появи хит от ранга на “Проблем”. И да кажем, че “Скандал” наближава успеха на “100 живота” до момента. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 4 минути, asylum каза: Къде? Аз я мразех тая песен, като излезе, въпреки че Галя ми беше любимка в оня период. Много провлачено ми звучеше, а за сегашния момент си е направо супер песен. ПаднАли са ми критериите покрай алфабозите А какво ти е мнението за новия диамант Тасним и какво бъдеше й предричаш? Не ми харесва. На теб явно ти харесва, затова ще се въздържа от коментар. Но принципно й се дава да мълчи. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Това с Преслава и воденето на фенчетата на пицария не беше ли майтап? Сериозно ли някой вярва на това, че ги е карала да освиркват Галена срещу парче пица? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 4 минути, VulkoIsTheBest каза: Не ми харесва. На теб явно ти харесва, затова ще се въздържа от коментар. Но принципно й се дава да мълчи. Мисля, че Андреа я прокле още когато сподели първия й хит във фейсбук. Не се чу нищо от нея цяла година след това. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Кали: "Видях коментари от сорта заглавието Копие, а в клипа лък. Хорааа аз пея за копиране" Един от най-криндж моменти в чалгата. Не помня къде го беше казала този бисер. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Току що, Danger. каза: Това с Преслава и воденето на фенчетата на пицария не беше ли майтап? Сериозно ли някой вярва на това, че ги е карала да освиркват Галена срещу парче пица? Това беше хит у форума на Планета. Деца се хвалеха, че са яли пица с нея и после са освиркали Галя. Много бяха горди. Прияко или непряко ги е подкукуросала. 3 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Току що, Willy каза: Кали: "Видях коментари от сорта заглавието Копие, а в клипа лък. Хорааа аз пея за копиране" Един от най-криндж моменти в чалгата. Не помня къде го беше казала този бисер. Да се радва, че е получила коментари, па макар и два. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 27 Author Report Share Публикувано Май 27 YouTube Music Charts - Топ 20 Най-гледани музикални видеа в България (1во тримесечие на 2021) 1. Меди - Да си тук 7757224 2. ТоТо Н, Слави и Ку-Ку Бенд - Изкушение 6764717 3. Лидия ft. Константин - Грешници 5937867 4. Галин х Адам х Десита х Маджуна х Лидия - Не ме вини 5715240 5. Галена - Къде беше ти 5611441 6. Преслава - Mashup 5415304 7. Криско ft. Тони Стораро - Грешна си 4886738 8. Емилиано - Татуировка 4564464 9. AX Dain - Ще ми гледаш гърба 2 4450768 10. Роксана - Кралица 4305121 11. Деси Слава - DS Classics Mashup 4133730 12. Галин х Адам ft. Данна - Нито ял, нито спал 3442991 13. Криско и Галена - Кавала кючек 3181581 14. Меди - Не, мерси 3175448 15. Фики - Не ти прощавам 2983384 16. Цветина ft. Tony - Нарцис 2914600 17. Константин и Софи Маринова - Проблем 2682423 18. Цветелина Янева - Бой, бой 2518470 19. Billy Hlapeto ft. D3MO - Наливай ми 2407401 20. Преслава - Mashup 2 2406058 YouTube Music Charts - Топ 20 Най-гледани музикални видеа в България (2ро тримесечие на 2021 - временен) 1. ТоТо Н, Слави и Ку-Ку Бенд - Изкушение 4613308 2. ToTo H ft. Marianoff - Само ако бях 4154384 3. Преслава - В твоето легло 3693442 4. Галена и Меди - Скандал 3574037 5. Малката ft. Александър Робов - Аномалия 3549905 6. Симона - Момиче от лед 3249754 7. Криско ft. Тони Стораро - Грешна си 2844836 8. AX Dain - Ще ми гледаш гърба 2 2706790 9. Теди Александрова и Емрах - Обичам те 2577965 10. Лидия ft. Константин - Грешници 2574232 11. Азис - Точно в три 2506175 12. Цветелина Янева - Бой, бой 2111626 13. Теди Александрова и Илиян - Автомата 2080971 14. Lil Nas X - MONTERO (Call Me By Your Name) 1990525 15. Емрах - Евала 1633010 16. Джена - Моят номер 1591185 17. AX Dain - Феноменална 1590508 18. Фики - Не ти прощавам 1503089 19. Емилиано - Татуировка 1498023 20. Billy Hlapeto ft. D3MO - Наливай ми 1439522 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Едва ли е завела цялата зала. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 10 минути, VulkoIsTheBest каза: Не ми харесва. На теб явно ти харесва, затова ще се въздържа от коментар. Но принципно й се дава да мълчи. Псувай смело, бате! Аз не бих пожалил любимките ти ❤️ 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Ама и те 1000 пъти на едни и същи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 3 минути, WindWalkerMonk каза: Едва ли е завела цялата зала. Как подмина Джена 😭 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 1 минута, Willy каза: Как подмина Джена 😭 Не е голяма загуба, минала е между зъбите й - буквално. 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 1 минута, Willy каза: Как подмина Джена 😭 Дженчето и тя къде се бута при големите? Или си е казала, чакай да честитя, тука да се бутна, че след някоя и друга година и аз ще тропна с крак за тази награда! 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Много грозна ситуация беше. Сега като го изгледах ми стана тъпо за Галена. Няма да гледам това с Глория, а това с Ивана не мисля, че го има. Но то там стадиона се изнесе, нищо повече де. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 1 минута, VulkoIsTheBest каза: Дженчето и тя къде се бута при големите? Или си е казала, чакай да честитя, тука да се бутна, че след някоя и друга година и аз ще тропна с крак за тази награда! Имаше нещо доста странно при Джена. Не знам как й позволиха да вземе Песен на годината 3 от 4 поредни години. Имало е яко тропане, да. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 4 минути, Willy каза: Имаше нещо доста странно при Джена. Не знам как й позволиха да вземе Песен на годината 3 от 4 поредни години. Имало е яко тропане, да. E там за да те бях свинила и да видя какво е си заслужаваше напълно. Нямаше по - големи хитове. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 13 минути, Fast каза: Значи Грешници все още е най-гледаната чалга, излязла през 2021. Недей ме вини пък е третата най-гледана след нея и песента на Меди. А в Рамания Лидия и Алфа като цяло се водят никои само защото Гальо залага на колаборации. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 @VulkoIsTheBest какъв успех предричаш на “Земетръс”? Колко милиона ще има за месец според теб? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 11 минути, Willy каза: Имаше нещо доста странно при Джена. Не знам как й позволиха да вземе Песен на годината 3 от 4 поредни години. Имало е яко тропане, да. Бяха най-големите хитове в държавата. Тя и певица заслужаваше. Имаше слухове, че чука Митю. 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Току що, asylum каза: Бяха най-големите хитове в държавата. Тя и певица заслужаваше. Имаше слухове, че чука Митю. Не са слухове. Баш си го клецаше. Даже се беше отпуснала и беше казала, че направо я сцепил първата вечер. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 1 минута, Danger. каза: @VulkoIsTheBest какъв успех предричаш на “Земетръс”? Колко милиона ще има за месец според теб? Далечно ми е да говоря за това, но мисля, че едни 140К през втория ден ще е много добър резултат. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари