чушка. Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 преди 1 минута, asylum каза: Як е, само текстът твари. Истинската Теодора Диапазонова, Андреа или Ломска? Признавам само една Теодора и това е Ломска. Другите не ги знам. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 преди 1 минута, чушка. каза: Признавам само една Теодора и това е Ломска. Другите не ги знам. Каква чест! Завиждам ти неблагодорно! Дишал си един въздух с Царица Ломска! 1 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 преди 2 минути, чушка. каза: Признавам само една Теодора и това е Ломска. Другите не ги знам. Не знаеш тази императрица? 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 преди 2 минути, asylum каза: Каква чест! Завиждам ти неблагодорно! Дишал си един въздух с Царица Ломска! Да започне да надува балони, ще ги продават под мотото "Издишан въздух от Теди Александрова". По-късно Камелия ще й изкопира донякъде идеята - "Пръцкано от Ками..." 7 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Току що, VulkoIsTheBest каза: Да започне да надува балони, ще ги продават под мотото "Издишан въздух от Теди Александрова". По-късно Камелия ще й изкопира донякъде идеята - "Пръцкано от Ками..." Не и ти да използваш поста ми от 2014-та, че Камелия към бъдещия си албум "На прага на сърцето ми" ще прикачи бонус - вагиналната й течност в миниатюрно стъклено шишенце. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Тия как са надули Volume-то маалеее ще издънят на някой колоните Не им е първия път. Чалга Тв-то с най-гадния звук. https://streamable.com/cs39b1 https://streamable.com/j06ugx 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Ми Дейнджър видя, че на мен ми харесва тая песен и той ся почна да я харесва и да вика, че ще е хит. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Току що, Andrew Cunanan. каза: Не и ти да използваш поста ми от 2014-та, че Камелия към бъдещия си албум "На прага на сърцето ми" ще прикачи бонус - вагиналната й течност в миниатюрно стъклено шишенце. Много ще й отива да го направи. Лично ще сезирам РЗИ да провери за автентичност всички шишенца. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 преди 5 минути, VulkoIsTheBest каза: Много ще й отива да го направи. Лично ще сезирам РЗИ да провери за автентичност всички шишенца. И на Теда й отива да надува балони. Също така да продава захарен памук и дъвки на панаири в Северозападна България ❤️ 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 преди 1 минута, asylum каза: И на Теда й отива да надува балони. Също така да продава захарен памук и дъвки на панаири в Северозападна България ❤️ Ами хайде да се преквалифицира вече, че много й стана. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 преди 8 минути, VulkoIsTheBest каза: Да започне да надува балони, ще ги продават под мотото "Издишан въздух от Теди Александрова". По-късно Камелия ще й изкопира донякъде идеята - "Пръцкано от Ками..." Пръцкано може... Иначе с издишането през новия нос ще й е трудно. Пак остава за нея "донякъде". Не стига за напълно.. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 преди 11 минути, VulkoIsTheBest каза: Ми Дейнджър видя, че на мен ми харесва тая песен и той ся почна да я харесва и да вика, че ще е хит. На мен не ми харесва. Обаче това на Галин "земетръъс" ме зариби и цял ден си го повтарям ... 😂😂😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 преди 3 минути, Stela каза: Пръцкано може... Иначе с издишането през новия нос ще й е трудно. Пак остава за нея "донякъде". Не стига за напълно.. Нали за Кама преди години се пишеше из форумите, че ползва черна тоалетна хартия, за да не вижда следи от лайна след сране? Така че със сигурност не пръцка! Тя е 5 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Не знам защо, но като се заговори тук за Камелия и се сещам за снимката с дистанционното от преди години. Може би още тогава се е ориентирала за издишането. 😁 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 преди 3 минути, asylum каза: Нали за Кама преди години се пишеше из форумите, че ползва черна тоалетна хартия, за да не вижда следи от лайна след сране? Така че със сигурност не пръцка! Тя е Не беше ли това за Глория? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Току що, Andrew Cunanan. каза: Не беше ли това за Глория? Не. Глория изобщо не сере. За какво й е хартия на нея? 9 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 преди 7 минути, asylum каза: Не. Глория изобщо не сере. За какво й е хартия на нея? Има малки човечето, които я бършат след ритуала 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 преди 5 минути, asylum каза: Не. Глория изобщо не сере. За какво й е хартия на нея? Тя ги трополи био.. От градината с ябълки на доктор Емилова. Къде е Камелия и къде Глория. 😂 Тази песен изобщо не е лоша обаче. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 преди 35 минути, asylum каза: Каква чест! Завиждам ти неблагодорно! Дишал си един въздух с Царица Ломска! 33:27 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 преди 1 минута, FolkEmpire каза: Има малки човечето, които я бършат след ритуала Придворни. А тя им се провиква "Готова съъм!". Същите преди лягане й мият краката. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Мегагъъъъз Пет пет минутии Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Новата песен на Джордан не струва. След такова затишие от него да пусне това ... Конкуренцията сега е твърде голяма, трябваше да се постарае. Последните му готини песни са "Не те боли" и дуета с Данна. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 преди 1 минута, FolkEmpire каза: Мегагъъъъз Тази обаче нещо депресирана го раздава в клипа. Май усеща, че другите две са с по-силни позиции. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Придворните на Глория мият ли и краката на мама Стефка? 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 преди 1 час, чушка. каза: Боже, къде ме върна. Имах покана за Театро, но нещо не ми се ходеше. Жалко, щях да дам поканата на @THE IIconic. Ще откажа, но благодаря! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари