pacho Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Джена като изгря си мислех, че тази бивша работничка на Пайнер е майка й. 4 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 преди 4 часа , Stela каза: "Момиче от лед" има няколко фен клипа, които трупат гледания. Един с 215К, друг с 51К, с 20К и 77К. А Земепръц пада на 88К на третият си ден в събота вечер. 3 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 преди 6 часа , BobiTo каза: Аз последната, която съм му слушал доста е "Няма да ми мине". С Диона също я слушах и до там. А аз - Момче без сърце преди 5 часа , Stela каза: Не пуснаха нищо на Анелия, ако това питаш. Че аз бях на един бал и пуснаха Джина Стоева в дует с Емануела, но Анелция - йок А Кавала си е страшен хит все още, дори стана по-голям поседните 2-3 месеца. По-успешна песен е от Шефката. 2 1 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 преди 1 час, Danger. каза: А Земепръц пада на 88К на третият си ден в събота вечер. И е номер 1 в Трендинг... WTF 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Сутринта в 3 слушах Джеси и имаше 1,197,000 гледания. Сега са с 3к по-малко.😭👋 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Поне да се види, че зациклянето не е заради намаляване на интереса. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. FikLena Публикувано Май 30 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Май 30 Десови: 10 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Вижте каква уникална песен намерих снощи, направо тръпки ме побиват ❤️ Благодаря ти, Сенсей-диджей, най-добрият! Кавър ли е или авторска? 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 преди 9 минути, VulkoIsTheBest каза: Вижте каква уникална песен намерих снощи, направо тръпки ме побиват ❤️ Благодаря ти, Сенсей-диджей, най-добрият! Кавър ли е или авторска? Музика : Йоана Сашова Текст : Йоана Сашова 1 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 преди 1 час, Willy каза: Сутринта в 3 слушах Джеси и имаше 1,197,000 гледания. Сега са с 3к по-малко.😭👋 ЛМАО, алгоритъмът вместо да прибавя гледания към видеото й, ги изважда. 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 преди 10 часа , RumyanaFen каза: Тъжно ми е за ДесиСлава..едва по 12-15 участия, даже Софка има повече от нея, а да не говорим за Меди - 21 участия за Юли! Пак изби рибата това момче, евала! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 преди 1 час, FikLena каза: Десови: Бени я размаза като ударена муха с мухобойка. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Мале на Андреа каква снимка са избрали от google. 6 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 преди 21 минути, Just_Me каза: Тъжно ми е за ДесиСлава..едва по 12-15 участия, даже Софка има повече от нея, а да не говорим за Меди - 21 участия за Юли! Пак изби рибата това момче, евала! Едва..? Това е супер добра цифра за нея. Имай предвид, че е виждала и по 6-7 участия на месец и пак е била доволна. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 преди 1 минута, VulkoIsTheBest каза: Едва..? Това е супер добра цифра за нея. Имай предвид, че е виждала и по 6-7 участия на месец и пак е била доволна. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 15 участия е много добре. То и 6/7 пак е добре. А Меди в момента е сензация, да го видим след 20 години като Деса. Та тя едно 4 000 да взима от 15 участия, 2 да й остават сметнете каква цифра е тва. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Топ 10 най-гледани официални чалга клипс от 2020 към днешна дата и сравнение с year end chart позициите им. 1. Проблем - 23.6М [=] 2. 100 живота - 18.3М [=] 3. И това ще отмине - 14.4М [=] 4. Красиви лъжи - 13.9М [+2] 5. Майната ти Св.Валентин - 13.9М [-1] 6. Беден в сърцето - 13.8М [+1] 7. Не, мерси - 13.7М [+4] 8. Сагапо - 13.4М [-3] 9. Татуировка - 13.3М [+8] 10. Кавала - 13.3М [+6] Скоро Малката и Теофиков ще напуснат топ 5, а след време ще паднат и до 10-то място. Все пак повечето песни още нямат и година от премиерата. 1 3 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 преди 3 минути, Willy каза: Топ 10 най-гледани официални чалга клипс от 2020 към днешна дата и сравнение с year end chart позициите им. 1. Проблем - 23.6М [=] 2. 100 живота - 18.3М [=] 3. И това ще отмине - 14.4М [=] 4. Красиви лъжи - 13.9М [+2] 5. Майната ти Св.Валентин - 13.9М [-1] 6. Беден в сърцето - 13.8М [+1] 7. Не, мерси - 13.7М [+4] 8. Сагапо - 13.4М [-3] 9. Татуировка - 13.3М [+8] 10. Кавала - 13.3М [+6] Скоро Малката и Теофиков ще напуснат топ 5, а след време ще паднат и до 10-то място. Все пак повечето песни още нямат и година от премиерата. Добре. 1 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 А преди време @BobiTo беше казал че Милион е топ 10 хит!😂 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 преди 3 минути, Willy каза: А преди време @BobiTo беше казал че Милион е топ 10 хит!😂 Отдавна не се взима под внимание мнението на въпросния потребител И това ме зариби. 1 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 преди 1 минута, Danger. каза: Отдавна не се взима под внимание мнението на въпросния потребител И това ме зариби. По-скоро кажи кои песни от сезона не те зарибиха? Нивото е свалено!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 преди 1 минута, Willy каза: По-скоро кажи кои песни от сезона не те зарибиха? Нивото е свалено!! Не знам в къв период съм ама почти всичко излезнало взех да го слушам, даже и песента на Адам днес си я пуснах. А знаеш, че съм капризен относно песни. И не, не съм се напушвал както Кондома. 2 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Е тва недоразумение е хита на годината: 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 преди 1 минута, WindWalkerMonk каза: Е тва недоразумение е хита на годината: Малката е по-добра от дядо коледа и Тото малка пишка! 1 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 преди 5 минути, Danger. каза: Не знам в къв период съм ама почти всичко излезнало взех да го слушам, даже и песента на Адам днес си я пуснах. А знаеш, че съм капризен относно песни. И не, не съм се напушвал както Кондома. Искаш ли, като взема, да наминеш насам. Може да вземеш и чушка. За Уили остават лайвовете, които ще му пращаме. 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари