WindWalkerMonk Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Току що, asylum каза: Толкова яка резачка не е имала от Гъзарка насам! И на мен много ми харесва. 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 преди 34 минути, VulkoIsTheBest каза: И кво ся, Ана намерила спонсор за концерт и тя? Ихаа, че в годината, в която взе Певица (или Изпълнител ли, кво беше) направи някакъв концерт в зала 41 на НДК пред 80 човека. Сега как ли ще е? 😂 Сега пред 18 човека и 8 котки ще го направи. В тая пандемия и без хит от 100 години толкова. 😁😁😁 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 преди 10 минути, VulkoIsTheBest каза: Най-силната песен на Валя според мен. И звучи модерно, а годината е 2000. Представете си как избухвахме! Помня как превключвах канала като започнеше тази песен през 2005-та, но сега осъзнавам колко техно и модерна е дори след 16 години. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 преди 4 минути, WindWalkerMonk каза: Не цепи с гледания, но мен мноооого ме кефи. Топ - а на Ана за последните две години: Чакай сега да я чуя специално заради тебе, да ти видя нивото на прехласване. 2 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 преди 8 минути, WindWalkerMonk каза: И @Danger. игнор за теб, щом не ми каза каква е аналната драма между Галена и онзи даскал по География. Защо мислиш, че знам подобна информация 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 преди 35 минути, VulkoIsTheBest каза: Всички кучки днес бяха луди по мен, само ме наобикалят и си галят краката, а една дойде да ме заговори да ми иска цигара. Вместо да ме лаят, ме желаят. Ужас е! Запали ли я? За цигарата питам. 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Току що, Danger. каза: Защо мислиш, че знам подобна информация Добре, прави се на дискретен. Сега кажи на Галош да клипира тази песен: Супер песен е. Тя друга толкова ритмично закачлива мелодична няма, освен може би Криво ще ми е. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Софка са я направили като Анелия от "Котка" в Капките. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 преди 28 минути, asylum каза: Ох, това ще мотивира Кама Сутра да предложи осма версия на Името ти! Ма е хитра и то доста. Замени дъртофелника Сашо с младичкия Робов. 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Току що, Stela каза: Ма е хитра и то доста. Замени дъртофелника Сашо с младичкия Робов. Котка по гръб не пада. 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Току що, Stela каза: Ма е хитра и то доста. Замени дъртофелника Сашо с младичкия Робов. Виним ли я ❤️❤️❤️ Робов е котенце. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 преди 1 минута, Stela каза: Запали ли я? За цигарата питам. Не се стигна до там, но след като й дадох, ми пожела хубав ден. А двете, дето си галеха бедрата от ляво и дясно, й пожелаха бял ден да не види. Виж как ги отстранявам без дори да си мърдам пръста. 😂 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Бе, как може днес да не е излязла поне една песен! Излагат се тия мързелани! Но Ванчето не спи и готви нов гърмеж, снимала е нещо тука! А се чува клубен ремикс на Близалка! https://www.facebook.com/vania.velikovapetkova/videos/4295220447168981 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 преди 1 минута, VulkoIsTheBest каза: Не се стигна до там, но след като й дадох, ми пожела хубав ден. А двете, дето си галеха бедрата от ляво и дясно, й пожелаха бял ден да не види. Виж как ги отстранявам без дори да си мърдам пръста. 😂 Какво мислиш за Тодора? 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Софка разцепи в Капките като Лили! 1:1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 преди 2 минути, asylum каза: Какво мислиш за Тодора? Чи тъпа. Лукова глава със сини очи. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 преди 2 минути, asylum каза: Какво мислиш за Тодора? Ох, това беше хит, когато бях 3-ти клас. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 1 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 преди 4 минути, VulkoIsTheBest каза: Не се стигна до там, но след като й дадох, ми пожела хубав ден. А двете, дето си галеха бедрата от ляво и дясно, й пожелаха бял ден да не види. Виж как ги отстранявам без дори да си мърдам пръста. 😂 Предписа ли им някакво успокоително? 😂❤ 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 преди 18 минути, asylum каза: Винаги ми е смешно това "лицето". А "дупЕто"? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 1 8 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 преди 2 минути, Stela каза: Предписа ли им някакво успокоително? 😂❤ Не, цери ги с чипс. Баси тържествената мелодия! Спокойно може да стане химн на татковината ни. 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Току що, Stela каза: Предписа ли им някакво успокоително? 😂❤ Шегата на страна, депресиращо е колко отчаяни, недоебани момичета има под път и над път. А момчетата днес специално рядко мязаха на нещо. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 преди 7 минути, WindWalkerMonk каза: Виним ли я ❤️❤️❤️ Робов е котенце. Готин е, да. И като добавим, че пее добре и е топ. Адам също хваща окото. Жалко само за Денис, че сам се подкара към забрава. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 преди 3 минути, asylum каза: Не, цери ги с чипс. Баси тържествената мелодия! Спокойно може да стане химн на татковината ни. Не и при наличието на този шедьовър: 1 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари