Andrew Cunanan. Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 3 минути, WindWalkerMonk каза: Поредния при това, колко флопа имат Галя и Преслава? 0 за последните 4 години. Последният флоп сингъл на Пресис беше това неслушаемо нещо, за което от 9 кладенеца вода се вадеше да се покаже колко е иновативно като клип. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 1 минута, Willy каза: Мале Фиона пак флопна! 5 поредни песни й забиват преди да направят и 3М. Хаха, нека й - като говори, че Галин нищо не бил направил за нейната кариера, а именно триото и първата самостоятелна са й най-големите хитове. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 5 минути, Andrew Cunanan. каза: Хаха, нека й - като говори, че Галин нищо не бил направил за нейната кариера, а именно триото и първата самостоятелна са й най-големите хитове. И дуета с него. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 6 минути, Andrew Cunanan. каза: Хаха, нека й - като говори, че Галин нищо не бил направил за нейната кариера, а именно триото и първата самостоятелна са й най-големите хитове. Къде си е по текст и музика на Диона, а триото също. Реално, Галин нищо не е правил за нея. А нито Лидия, нито Десита имат по-голям самостоятелен хит от нейния. А на Алфа, най-големият хит им е "Излъжи ме". 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Току що, чушка. каза: Къде си е по текст и музика на Диона, а триото също. Реално, Галин нищо не е правил за нея. А нито Лидия, нито Десита имат по-голям самостоятелен хит то нейния. А на Алфа, най-големият хит им е "Излъжи ме". Освен това, какво значи, че ще направи "по-малко от 3 милиона"!? За прохождаща певица и 1 милион е уникално постижение. Много изкривени представи за успех. 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 1 минута, чушка. каза: Къде си е по текст и музика на Диона, а триото също. Реално, Галин нищо не е правил за нея. А нито Лидия, нито Десита имат по-голям самостоятелен хит от нейния. А на Алфа, най-големият хит им е "Излъжи ме". Тогава защо не пише толкова добре и настоящите си песньовки? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Току що, Andrew Cunanan. каза: Тогава защо не пише толкова добре и настоящите си песньовки? Защото не иска! 1 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Току що, Andrew Cunanan. каза: Тогава защо не пише толкова добре и настоящите си песньовки? Защото е въпрос на вдъхновение и това как ще се оцени като краен продукт, не зависи от нея, а от публиката. Аз лично харесвам "Любовница", както и "Недоволен". Смятам, че се движи много добре самостоятелно. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 11 минути, Andrew Cunanan. каза: Последният флоп сингъл на Пресис беше това неслушаемо нещо, за което от 9 кладенеца вода се вадеше да се покаже колко е иновативно като клип. 1 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 3 минути, чушка. каза: Защото е въпрос на вдъхновение и това как ще се оцени като краен продукт, не зависи от нея, а от публиката. Аз лично харесвам "Любовница", както и "Недоволен". Смятам, че се движи много добре самостоятелно. Какво доживяхме - да браним Дилдон! Ма и мен ме кефи. Най-добре развиващата се самопродуцираща се "женска" певица! Кефи ме мотивацията й, старае се, продуктивна е. И дуетът с Ивайла е супер. Основният проблем е липсата на глас, но не е само тя така... 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 “Скандал” вече има около 14 хиляди направени видеа в ТикТок! Хората са луднали и по нея там! За справка: Най-големият чалга хит в Тикток за годината е “Бой, бой” и има над 30 хиляди видеа там. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 А реално Диона от кого получава подкрепа? В Алфа са няколко инфлуенсъри, които си подпомогат един на друг, когато излезе песен, веднага го промоутват и подпомагат за успеха на песента. Имат хиляди колаборации по между си, ходят заедно на участия, а момичето се старае да прави нещо сама. Според мен такива хора като нея, трябва да се адмирират. Да, последната й песен е флоп, но самият факт, че създава нещо, е доста ценно. По тази начин е зависима само от себе си, не от други. 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 1 минута, чушка. каза: А реално Диона от кого получава подкрепа? В Алфа са няколко инфлуенсъри, които си подпомогат един на друг, когато излезе песен, веднага го промоутват и подпомагат за успеха на песента. Имат хиляди колаборации по между си, ходят заедно на участия, а момичето се старае да прави нещо сама. Според такива хора като нея, трябва да се адмирират. Да, последната й песен е флоп, но самият факт, че създава нещо, е доста ценно. По тази начин е зависима само от себе си, не от други. Трябва да я похвалим и за това, че намира спонсори за клиповете. Честит 79-ти РД на майка Касъмова. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 4 минути, THE IIconic каза: За песен изцяло на сръбски, качена в канал в България, буквално е смазала с гледания, аз дори веднъж от-до не съм я изслушал. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Току що, Andrew Cunanan. каза: За песен изцяло на сръбски, качена в канал в България, буквално е смазала с гледания, аз дори веднъж от-до не съм я изслушал. Ариа ще я мине. 2 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 2 минути, asylum каза: Трябва да я похвалим и за това, че намира спонсори за клиповете. Диончето много често я виждам да ходи на Атлетик, този до Бамбу на Студентски и е доста земна. Никого не е връщала за снимки, забавлява се и прави това, което й е кеф. 2 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 38 минути, чушка. каза: Като започнете да говорите така, сякаш е национален въпрос, направо ми се иска да изпия двойна водка Ketel one на екс. Стига сте поставяли всички фенове на Галена под общ знаменател, а и пламбата е изказал мнение, всеки има това право. Пламбата ми е в игнора, изобщо дори не го смятам за жив и не визирам него. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Току що, чушка. каза: Диончето много често я виждам да ходим на Атлетик, този до Бамбу на Студентски и е доста земна. Никого не е връщала за снимки, забавлява се и прави това, което й е кеф. Поздрави я от мен и я попитай какво мисли за Ванчето Великова! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Веднъж обичах, беше зле. @asylum 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 7 минути, чушка. каза: Веднъж обичах, беше зле. @asylum Ще ме накараш да си я пусна, а мразя балади! Пускам! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 1 минута, Jouey каза: Смея се на глас! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Днес беше снимала и някаква змия с Палла и викаше че е гущер и защитен вид.🤣🤣🤣 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 48 минути, VulkoIsTheBest каза: Брат, слез на земята. Този сезон все още никой няма повече гледания от песента, която наричаш тотален флоп. Много ги пресилваш нещата. Тези милиони ги направи по една много проста и прозаична причина - липсата на конкуренция. След излзиането на истински хитовите песни ѝ виждаме представянето - на нивото на Симона. Вече е 12-та в Трендинга, срина се за 2-3 дни от челото на класацията. Това, ако е хитът на пролетта, аз съм трамвай. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари