Този коментар е популярен. Гальо Публикувано Май 3 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Май 3 Най-накрая Галин е в свои води и сред свои хора ❤️ 1 10 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 20 минути, Гальо каза: Най-накрая Галин е в свои води и сред свои хора ❤️ Скандално или не драг куините изглеждат по-мъжествени от него. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Да си измием ушите след новата песен на Галин, аз чух само малка част в инстаграм ама ми е достатъчно. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 45 минути, Гальо каза: Най-накрая Галин е в свои води и сред свои хора ❤️ Как е успял да намери по-дребни травестити от него самия!? Тия на токове са колкото него, а той е кинта и дваЕсе... 1 5 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 48 минути, Гальо каза: Най-накрая Галин е в свои води и сред свои хора ❤️ Галин е мен, а трите траверса отляво надясно самоличностите ми като: 1. Коментирам в на Галена инстаграма 2. Коментирам в на Доника инстата 3. Коментирам в на Диона инстата 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 6 часа , Willy каза: - Песента със сигурност ще се превърне в хит, точно както беше в случая с песента "Luda po tebe", която спечели симпатиите на публиката - заключи Аврамович. Утешителна награда 🙄 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Току що, DrAkO каза: Утешителна награда 🙄 Надявам се, че просто правиш предположения! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 6 часа , Willy каза: - Галена ще изпее една от песните, които ще бъдат във филма. Не бих искал да разкривам дали ще има второстепенна роля, нека остане изненада за зрителите - каза режисьорът Милош Аврамович за "Мондо". Песента й в "Южен вятър" ще стане популярна. - Песента със сигурност ще се превърне в хит, точно както беше в случая с песента "Luda po tebe", която спечели симпатиите на публиката - заключи Аврамович. Ей това е да се развиваш! Тези неща стават случайно. Насила хубост не става. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 1 час, Гальо каза: Най-накрая Галин е в свои води и сред свои хора ❤️ Галин след някоя година 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 От 2.05.2021 г. от 17:19, Willy каза: Има топки в Глория. 😃 Сам признаваш че вече над 15 години новата й продукция не е интересна на публиката, та не виждам с какво може да им върне вниманието обратно. Глория сякаш сама не ще да предизвиква интерес - лесно може да скокне при Ганев и не знам защо не го прави - сигурен съм, че за нея ще се постарае доста и няма да й напише поредната еднотипка - Глория е една от първите, които му гласуваха доверие, половината албум "Влюбен в живота" е негов - по ирония именно албума, с който Глория тръгна рязко надолу. Та общо взето й е длъжник. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 11 минути, DarkChild каза: Галин след някоя година този луд ли е ? бил е готин пич! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Харесвам го Галин , но бахти тъпата песен е пуснал , а и не е спрял да купува гледания , никъде не го виждам по сторита само при Алфа тийм 🤣 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 17 минути, presi_fen! каза: Харесвам го Галин , но бахти тъпата песен е пуснал , а и не е спрял да купува гледания , никъде не го виждам по сторита само при Алфа тийм 🤣 Срамни гледания. 1 час - 40К, за другите 5 - 40К. Те гледанията му паднаха още след първия час. Няма нужда даже да залагаме кога ще падне под 100К, защото едва ли ще ги задържи повече от ден 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 2 часа , FikLena каза: този луд ли е ? бил е готин пич! Странно нещо е животът. ТОй май има връзка със Стамбини, а Стамбини забелязах е снимал мушамата на Таня Маринова. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 11 минути, meleto каза: Странно нещо е животът. ТОй май има връзка със Стамбини, а Стамбини забелязах е снимал мушамата на Таня Маринова. Със Стамбини са се разделили! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 🥰 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Галена ще пее за титлата на Лудогорец. Ще има концерт на стадиона на 8 май. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 17 минути, Stela каза: Галена ще пее за титлата на Лудогорец. Ще има концерт на стадиона на 8 май. Концерт в чест на победителя и закриване на първа лига, участие в най-успешният сръбски филм за последните 20 години, проект който й докара доста признания и още предстоящи такива. Развитието и израстването като артист вървят напред с бясна скорост и през тази година. За пореден път ще си позволя да кажа, че само нереален или забит в 2007 човек като Кити може да каже че тази жена няма място сред най-големите като цяло. 2 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 3 Author Report Share Публикувано Май 3 За филма супер, но какъв е смисъла да пее на тия уродливи ултраси? 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 4 минути, Fast каза: За филма супер, но какъв е смисъла да пее на тия уродливи ултраси? Какво им има? Не съм запознат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 3 Author Report Share Публикувано Май 3 преди 1 минута, Willy каза: Какво им има? Не съм запознат. БГ футбола е много долен и пропит от ксенофибия, расизъм, хомофобия и тн. Как стоят нещата в МК? 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Защо Пресикс е дала торба пари да купи песента и да ѝ я аранжира авторът на песента, а след това я е оставила без клип? Епична песен е, една от най-любимите ми нейни. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Всички са се побъркали по новата песен на Прес! Такава истерия по песен скоро не съм виждал - всяко втори стори е от нея. ❤️ 1 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 14 минути, BaGaBoNtIn каза: Всички са се побъркали по новата песен на Прес! Такава истерия по песен скоро не съм виждал - всяко втори стори е от нея. ❤️ Именно, двете песни които се откроиха тази година така са “Къде беше ти” и “В твоето легло”. И после идва някой да убеждава, че имало други лидерки освен тия двете. 4 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 2 часа , THE IIconic каза: Със Стамбини са се разделили! Щях тъкмо да питам дали вече минава за хетеро. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари