Wild_Style Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 преди 2 часа , FikLena каза: Майко мила Явно темите до толкова са се изчерпали в национален ефир, че почнаха да ни занимават със психопатиите на хората 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 преди 4 часа , FikLena каза: Все едни западни имена си слагат. Как един път никой не се кръсти Гергана или Йорданка? 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 преди 4 часа , THE IIconic каза: Сред обичта от рози аз започвам да ухая! ❤️ Накара ме да потърся оригинала и вече съм напълно убеден, че тази Петра е развалила всяка песен, до която се е докоснала. Може да е била забавна и смешна, но като певица не струва. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 преди 20 минути, DarkChild каза: Все едни западни имена си слагат. Как един път никой не се кръсти Гергана или Йорданка? Да, Денислав се кръсти Диона, Лорчо се кръсти Лорена, Васил се кръсти Азия… 4 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Като гледам Коце много подкрепя Галин и новата му песен е споделил. Мен ме кефи. 1 3 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 преди 47 минути, zai4eto82 каза: Като гледам Коце много подкрепя Галин и новата му песен е споделил. Мен ме кефи. Тука направо си призна, че щом Коце нещо го кефи и теб те. 5 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 преди 7 минути, BobiTo каза: Тука направо си призна, че щом Коце нещо го кефи и теб те. Песента ми хареса още като я гледах на телефона от Силистар. А днес като се прибрахме от голямото пътешествие , чак днес видях,че Коце е споделил песента. Тъй че недей пиши глупости. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 преди 1 минута, zai4eto82 каза: Песента ми хареса още като я гледах на телефона от Силистар. А днес като се прибрахме от голямото пътешествие , чак днес видях,че Коце е споделил песента. Тъй че недей пиши глупости. Да, да, ти все намираш оправдания за да замажеш робството си към наркомана. Днес Коце изака ли се, казал ли ти е? 4 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 преди 2 часа , DarkChild каза: Накара ме да потърся оригинала и вече съм напълно убеден, че тази Петра е развалила всяка песен, до която се е докоснала. Може да е била забавна и смешна, но като певица не струва. Петра не е невиждан талант, ама има някаква голяма харизма и тези гръцките й кавъри са страхотни. Добри текстове и доста хубаво изсвирени. 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Джесислава колко е свалила хонорара? Защо само тя пее по балове??! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. borisslav1 Публикувано Май 4 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Май 4 преди 17 минути, Willy каза: Джесислава колко е свалила хонорара? Защо само тя пее по балове??! То тя в момента е на такова ниво, че и без хонорар може да пее. 2 7 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Робов ли е новият дуетен певец? Дует с Малката, дует с Данна и дует с Камелия... @Blueberry Как ще коментираш, че Теофиков ще пуска мазен кючек? 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Напротив, всички големи имена и млади актуални ще пеят на баловете. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 преди 1 час, zai4eto82 каза: Песента ми хареса още като я гледах на телефона от Силистар. А днес като се прибрахме от голямото пътешествие , чак днес видях,че Коце е споделил песента. Тъй че недей пиши глупости. А Преслава хареса ли ти, този път си замълча с коментар 👀 Коце я харесва, само да вметна 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Току що, pechenko каза: Робов ли е новият дуетен певец? Дует с Малката, Дует с Данна и дует с Камелия... @Blueberry Как ще коментираш, че Теофиков ще пуска мазен кючек? Малката ще пуска и с Алисия. Каза го в събота в "Мармалад". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 преди 1 минута, Гальо каза: А Преслава хареса ли ти, този път си замълча с коментар 👀 Коце я харесва, само да вметна Не, не ми хареса. Знам много добре за Преслава. Казвал е. И съм писала още като излезе песента тука. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 преди 1 минута, zai4eto82 каза: Малката ще пуска и с Алисия. Каза го в събота в "Мармалад". Константин с кого ще пуска? Издай ни 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 преди 22 минути, pechenko каза: Константин с кого ще пуска? Издай ни Тя вече го издаде. Коцьо май ще се пуска на Жалин. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 преди 38 минути, zai4eto82 каза: Не, не ми хареса. Знам много добре за Преслава. Казвал е. И съм писала още като излезе песента тука. Значи докладваме на Коце, че не сте на едно мнение, и отиваш направо в коша 🗑🤧 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 преди 57 минути, BobiTo каза: То тя в момента е на такова ниво, че и без хонорар може да пее. Поне да си хапне. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Помислих си, че това е хирургът й за спешен тунинг... 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 преди 2 минути, DarkChild каза: Помислих си, че това е хирургът й за спешен тунинг... А не е ли? 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 преди 2 минути, asylum каза: А не е ли? Не, джизайнир. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 преди 2 минути, DarkChild каза: Не, джизайнир. Така ли му викат вече 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари