Andrew Cunanan. Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 преди 3 минути, GSA каза: И Кама стартира с 300к ли колко бяха на “Не те забравих” със супер малко лайкове и се разбра, че купуваше. После падна на под 100к Айде малко по-реалистично. Не те забравих е жестока и заслужаваше да е много по-високо оценена. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 преди 9 минути, GSA каза: И Кама стартира с 300к ли колко бяха на “Не те забравих” със супер малко лайкове и се разбра, че купуваше. После падна на под 100к Айде малко по-реалистично. Според мен на Камелия някой й направи мръсно тогава. Песента си стартира с реален интерес в началото и после изведнъж гледанията взеха да скачат радикално. Не е изключено някой да е решил да се избъзика и с ДС сега, но абсурд тя самата или дори Оцко да са сметнали, че някакви си 20k гледания и 1000-2000 лайка отгоре ще й направят силна премиерата. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза: Не те забравих е жестока и заслужаваше да е много по-високо оценена. Това няма нищо общо. Той не твърди, че не е добра песента, а че и Камелия е била попазарувала за нея. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Току що, ice_hot_sm каза: Това няма нищо общо. Той не твърди, че не е добра песента, а че и Камелия е била попазарувала за нея. Мен въобще не ме вълнуват гледанията. Сега ще изкарате поста ми за Деса от преди 5 минути и ще кажете, че си противореча. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Имената от първата генерация не пазаруват гледания. Те са видели най-много от златните години на жанра и знаят, че фалшивите звезди са до време. Затова Глория и Ивана ги няма никакви в YouTube, а на Десислава и Камелия не всичко им е успешно. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Въпреки купените гледания, мен песента ме зариби много. Да я качват по-бързо в стрийминг платформите, че тия подвиквания в клипа страшно ме дразнят. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 преди 13 минути, Danger. каза: Въпреки купените гледания, мен песента ме зариби много. Да я качват по-бързо в стрийминг платформите, че тия подвиквания в клипа страшно ме дразнят. Този път сме на едно мнение. Клипът колкото е ефектен, толкова и пречи на нормалното слушане на песента, защото очите и ушите ти остават в него. Аз самия, дето толкова го защитавам, съм го гледал само един път за второто денонощие. BTW в стрийминг платформите са качили и машъпите. Хит Микс си знаят работата, дано да подбутнат Десислава да им даде да й качат и целия каталог на New Music. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 преди 2 часа , Willy каза: Общо: От Бг: Не знам защо излиза по този начин, но има чак 32% от чужбина! Всички останали песни на първите си дни нямат повече от 14% от чужбина и чак после като тръгнат да се показват навсякъде или са хитове от години качват процентите до ~18/20%. И моля Ви не почвайте с оправданията, че излиза в търсачката наред с Бритни. Песента й качена преди 11 години има 500М и в момента е забила с гледанията, а колко й да прави, най-голяма част са от предложения. @SG, @xroflx9 Коте,все още съм пиян. Какво се опитваш да ми кажеш??? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 преди 36 минути, Danger. каза: Въпреки купените гледания, мен песента ме зариби много. Да я качват по-бързо в стрийминг платформите, че тия подвиквания в клипа страшно ме дразнят. Мастърът е с един припев по-къс в края. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 преди 1 час, THE IIconic каза: А Райна кога? Райна няма излишни пари. преди 1 час, Andrew Cunanan. каза: Не те забравих е жестока и заслужаваше да е много по-високо оценена. Съгласен съм - любима ми е и на мен. Брутален проект. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 преди 5 минути, GSA каза: ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Този не беше ли водещ в Нова Тв? 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Аз като си напазаря гледания, но всичките наведнъж се отчетат във втората секунда от правенето на клипа ми публичен: 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Аз като тропна с крак на шефа да ме направи "Певица на годината" за п-ти път и той вземе да отмени церемонията по раздаването на наградите. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 преди 6 минути, Danger. каза: Този не беше ли водещ в Нова Тв? И водещ, участваше и в капките 2 ри сезон! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 преди 51 минути, Andrew Cunanan. каза: Аз като тропна с крак на шефа да ме направи "Певица на годината" за п-ти път и той вземе да отмени церемонията по раздаването на наградите. *Аз като си кача някоя снимка за close friends, а на сутринта видя, че е публичен* 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 преди 34 минути, чушка. каза: *Аз като си кача някоя снимка за close friends, а на сутринта видя, че е публичен* Това тая от журито на едно предаване за таланти ли е? Дето Катя Еврачкова и Ицо Хазартов се подвизават също? 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 преди 1 час , Danger. каза: Този не беше ли водещ в Нова Тв? Аз, виждайки Райнуш по гол гъз в Арена Армеец на концерта, след като проповядвах морал и стойност в музика и поведение цяла година. 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Сенуж, няма да постигнеш успех, какъвто имаше Мемеандреа. Не се напъвай. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 преди 9 минути, Andrew Cunanan. каза: Тотя хваната да ходи по голяма нужда във фитнеса, под душа. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 преди 1 минута, Danger. каза: Сенуж, няма да постигнеш успех, какъвто имаше Мемеандреа. Не се напъвай. Така е, защото Преслава все още има успешна музикална кариера, заразлика от другата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Аз, @Starboy @retr0 @Willy и останалите които участвахме,виждайки копията на Мемеандреа-Мемедеса,Мемемилия и Мемепреса 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Току що, xroflx9 каза: Аз, @Starboy @retr0 @Willy и останалите които участвахме,виждайки копията на Мемеандреа-Мемедеса,Мемемилия и Мемепреса Андреа, виждайки че сте заети да правите мемета с нея, вместо да стриймвате "Егоист" на всички платформи едновременно: 1 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Някой друг от известните, освен Меди и Миле Китич, бил ли е на рожденият ден на Галка? Нещо се позабравиха с Фики май, май. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари