Danger. Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 1 минута, ice_hot_sm каза: И само една вметка - Галенови, по-спокойно със страстите, че ако Деса тъпото не беше заебала Галин, Галена нямаше да помирише и един такъв супер скъп клип, разбира се, освен ако не попаднеш на друг паричко. Ако, ако, ако..., но акото мирише. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 11 минути, чушка. каза: Няма да, затова благодарение на Галена си възроди кариерата с "В твоите очи". Десислава точно предишната година имаше голям самостоятелен хит. По-предишната друг дуетен. Това, че заради Планета тогава за Най-най се признаваше само тяхната продукция... ами това е съвсем отделен въпрос. За клипове не можем да ги сравняваме, защото Галена гледа всичко там да й е на ниво. Но е факт, че Десислава през всички етапи на кариерата си е имала по някой и друг брутален за времето си клип, което е достатъчно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 3 минути, ice_hot_sm каза: ако Деса тъпото не беше заебала Галин, Галена нямаше да помирише и един такъв супер скъп клип, разбира се, освен ако не попаднеш на друг паричко. Много тъпо изказване. Галена е щастлива и имат две деца, не смятам, че е уместно да споменаваш нещо, което е било преди много години. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 9 минути, чушка. каза: Много тъпо изказване. Галена е щастлива и имат две деца, не смятам, че е уместно да споменаваш нещо, което е било преди много години. Какво лошо съм казал за семейството ѝ? Изглеждат много хубаво фемили. Живи и здрави да са! Просто е факт, че, ако Десислава беше останала с Галин, на Галена кариерата може би щеше да протече по друг начин. И, разбира се, това беше съвсем в стила на "Поп-фолк скандали"-те и е с нотка на заядливо намигване, нищо повече. 😉 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 4 минути, ice_hot_sm каза: Какво лошо съм казал за семейството ѝ? Изглеждат много хубаво фемили. Живи и здрави да са. Просто е факт, че, ако Десислава беше останала с Галин, на Галена кариерата може би щеше да протече по друг начин. И, разбира се, това беше съвсем в стила на "Поп-фолк скандали"-те и е с нотка на заядливо намигване, нищо повече. 😉 "Беше", "ако", "щеше", не обичам да говоря в минало време. Но явно на вас ви е горчилка, щом го споменавате във всеки възможен случай. Не берете грижа за Галена, съдбата си знае работата и явно така е трябвало да стане. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Не знам що е тая злоба по Деса. Ако човек чете феновете на Галена ще си представи това: Като обаче иде и я види реално: Галена - Мегамикс | Планета Лято 2014 (vbox7.com) 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Току що, чушка. каза: "Беше", "ако", "щеше", не обичам да говоря в минало време. Но явно на вас ви е горичилка, щом го споменавате във всеки възможен случай. Не берете грижа за Галена, съдбата си знае работата и явно така е трябвало да стане. Да, така е трябвало. Дори самата Десислава беше казала, че Галена и Галин са един за друг, от което пролича, че е осъзнала, че нацисти а не е била за него и явно така е трябвало да стане, те да се разделят, за да може после да се срещнат двамата съименници и да създадат семейството, което са сега. И аз нямам проблем с Галена. Проблемът явно е с някои нейни фенове, за които преди Галена няма други, и това, че като клипове и хитове не са на високото ниво (за песните е малко под въпрос и е въпрос на вкус, де) старите чанти, дай да ги принизим, все едно нищо не са били. Конкретно за Деса - дебела, неоринетирана, правеща грешка след грешка, пак продължава да е обичана и харесвана от значителен брой хора, които не спират да я изкарват големия глас и талант (макар сз самият да имам забележки към сегашното ѝ пеене), заслужава уважение. Едно е да не харесваш някого, друго е, заради пристрастието си, да го пращаш в лоша и да го принизяваш. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 39 минути, Danger. каза: Най-добрите клипове в жанра са при Галена, Андреа и Янева. Другите имат по някое попадение и дотам. Не знам къде сте тръгнали дори да сравнявате Галена и Деса на тема “клипове”. Камелия? Глория с клиповете от ерата Крепост? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 2 минути, ice_hot_sm каза: И аз нямам проблем с Галена. Проблемът явно е с някои нейни фенове, за които преди Галена няма други, и това, че като клипове и хитове не са на високото ниво (за песните е малко под въпрос и е въпрос на вкус, де) старите чанти, дай да ги принизим, все едно нищо не са били. Конкретно за Деса - дебела, неоринетирана, правеща грешка след грешка, пак продължава да е обичана и харесвана от значителен брой хора, които не спират да я изкарват големия глас и талант (макар сз самият да имам забележки към сегашното ѝ пеене), заслужава уважение. Едно е да не харесваш някого, друго е, заради пристрастието си, да го пращаш в лоша и да го принизяваш. Абе и на Деса никой не й е виновен, но честно казано тя трябва да се концентрира да си направи концеприця като Камелия. Има толкова хитове, колкото няма да й трябва нова песен и след 10 години. Наскоро пя: Две сърца, Мистерия, Мила моя, Само една, Моето зайче, В твоите очи, И на всички, До тук, Бели нощи. То това й стига да си прави участията. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 28 минути, SG каза: Десислава точно предишната година имаше голям самостоятелен хит. По-предишната друг дуетен. Това, че заради Планета тогава за Най-най се признаваше само тяхната продукция... ами това е съвсем отделен въпрос. За клипове не можем да ги сравняваме, защото Галена гледа всичко там да й е на ниво. Но е факт, че Десислава през всички етапи на кариерата си е имала по някой и друг брутален за времето си клип, което е достатъчно. Твоето зайче го изкарахте едвали не хита на 2014 🤣😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 8 минути, WindWalkerMonk каза: Не знам що е тая злоба по Деса. Ако човек чете феновете на Галена ще си представи това: Като обаче иде и я види реално: Галена - Мегамикс | Планета Лято 2014 (vbox7.com) Не наливай бензин в огъня, моля те 🤣🗿 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза: Твоето зайче го изкарахте едвали не хита на 2014 🤣😂 Ама се приема доста добре, и ето колко беше зле Деси Слава преди великия хит с Галена: И тук: (1) DESI SLAVA - DVE SARTSA / Деси Слава - Две сърца, 2014 - YouTube 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Твоето зайче го изкарахте едвали не хита на 2014 🤣😂 Да, средно basic хитче, което беше нищo в сравнение с песните й от 2016 или Ангелите плачат и В твоите очи. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Току що, Willy каза: Да, средно basic хитче, което беше нищo в сравнение с песните й от 2016 или Ангелите плачат и В твоите очи. В съответната година дали и в топ 40 влиза изобщо🙊 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 2 минути, WindWalkerMonk каза: Ама се приема доста добре, и ето колко беше зле Деси Слава преди великия хит с Галена: На този концерт и Ани Хоанг, и Крум, и Кристина имаха силни приеми, така че.... 🙊 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Обаче дъртия в последните години тотално с нищo не му се занимава. Напускането на Кама, Андреа, Крум и Криса резултираше с триене на милиони гледания, на Деска й се размина с едни 100-200М които ощe ги има. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза: Не наливай бензин в огъня, моля те 🤣🗿 Аз харесвам Галена, Преслава, Деса, и т.н. но не мисля да се кланям на нито 1 от тях. Това че 5 човека я харесват и за тях тя е идеал, за мен е това: 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Планета Пайнер Бургас отваря на 27 май. Първи изпълнител Преслава на 28 май. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 2 минути, zai4eto82 каза: Планета Пайнер Бургас отваря на 27 май. Първи изпълнител Преслава на 28 май. А не ми се ходи. Само да си отваря устата. Едната взима бързи пари, само за да се покаже, другата грачи като за световно и удря шотове. Нещо нито 1 не изглежда добра инвестиция. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 23 Author Report Share Публикувано Май 23 @mitak_94 защо спряхте да качвате клиповете в Apple Music и TIDAL? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 15 минути, Willy каза: Обаче дъртия в последните години тотално с нищo не му се занимава. Напускането на Кама, Андреа, Крум и Криса резултираше с триене на милиони гледания, на Деска й се размина с едни 100-200М които ощe ги има. Камелия и Андреа му бръкнаха с пръст в... Но това заслужава негодика, дано фистингът му е допаднал. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 8 минути, WindWalkerMonk каза: А не ми се ходи. Само да си отваря устата. Едната взима бързи пари, само за да се покаже, другата грачи като за световно и удря шотове. Нещо нито 1 не изглежда добра инвестиция. Отиди на Ариа, поне ще забърше паяжините в клуба, които са се образували след локдауна, с косата си. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 7 часа , Willy каза: Окей, купени са и рекордните гледания на Не се изтриваш, Изтрезняваш ли, Така ни се пада итн... Драги ми, едно е да направиш 500К в първия ден на премирата си, друго е да правиш по 250К на ден 15-ти! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 30 минути, Andrew Cunanan. каза: Твоето зайче го изкарахте едвали не хита на 2014 🤣😂 Чак да е хита на годината... не мисля, че някой би се изсилили толкова. Но си беше стабилен. И в годината преди това добре беше набарала вече наложен хит и го направи на Пусни го пак. Да не говорим за 2011 и 2012. Моето друго аз беше един от първите хитове с милиони гледания. И Мръсни поръчки беше сезонен хит. Имаше и две успешни поп песни от периода, в който този жанр се беше засилил. Всички тия неща (и то без фирма) по никакъв начин не изглеждат като залез, та да се налага Галена да я спасява. Да не говорим, че след В твоите очи въобще не е имала самостоятелни хитове преди сама да зацепи какво се иска от нея и да се завърне в играта с В друг живот. Абе като цяло Десислава е мега подценяваната тук, не от вчера. Какви се говореха само за нея през 2015, а после през 2016 всички останаха безмълвни. Човек би казал, че е добре да се гледа цялостната картинка за артиста преди да се достига до генерални заключения. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Деса е с хит! Гърми на всяко трето стори в инстаграм. Айде поздрав! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари