Willy Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 1 минута, Hurricane каза: Драги ми, едно е да направиш 500К в първия ден на премирата си, друго е да правиш по 250К на ден 15-ти! Колко пъти щe ме цитираш с това?!🤣 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Току що, Willy каза: Колко пъти щe ме цитираш с това?!🤣 Форумът се побърка... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 1 минута, SG каза: Чак да е хита на годината... не мисля, че някой би се изсилили толкова. Но си беше стабилен. И в годината преди това добре беше набарала вече наложен хит и го направи на Пусни го пак. Да не говорим за 2011 и 2012. Моето друго аз беше един от първите хитове с милиони гледания. Имаше и две успешни поп песни от периода, в който този жанр се беше засилил. Всички тия неща (и то без фирма) по никакъв начин не изглеждат като залез, та да се налага Галена да я спасява. Да не говорим, че след В твоите очи въобще не е имала самостоятелни хитове преди сама да зацепи какво се иска от нея и да се завърне в играта с В друг живот. Абе като цяло Десислава е мега подценяваната тук, не от вчера. Какви се говореха само за нея тук през 2015, а после 2016 всички останаха безмълвни. Човек би казал, че е добре да се гледа цялостната картинка за артиста преди да се достига до генерални заключения. Може да я подценяват за да им пишеш есета по темата. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 6 минути, WindWalkerMonk каза: Може да я подценяват за да им пишеш есета по темата. Силно се надявам да не копнеят за моите есета, защото ще изглежда странно да копнееш за нещо, което междувременно осмиваш. Айде поздрав за всички със златния фонд: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Положението е нетърпимо - Преса, Галя, че и Деса се намърда. Кралици Ваня, Ариа или Ефенди бързо да пускат нещо стойностно, че не се търпи! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Понеже сме на тема Десислава, нека да споделя любимата ми нейна песен: @SG @ice_hot_sm 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 2 минути, asylum каза: Положението е нетърпимо - Преса, Галя, че и Деса се намърда. Кралици Ваня, Ариа или Ефенди бързо да пускат нещо стойностно, че не се търпи! Късай ми беше любимата песен за 2020, коментирай. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 2 минути, чушка. каза: Понеже сме на тема Десислава, нека да споделя любимата ми нейна песен: 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Съвсем изключих, че Коце е бил при Рачков. Ами то аз на работа до 23:00 пак и в 23:30 се прибрах. Утре ще го гледам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 2 часа , SG каза: Че тя Десислава лъскави клипове на ниво Галена има бол (това все пак не е Преслава, не разчита само на глас и стари лаври). Проблемът при нея е, че е непостоянна и в следващия момент спокойно може да пусне някой мега евтинджос и да прецака впечатлението. Значи самите Галенови явно не оценявате пълноценно Кавала. Такива проекти като него и Токсичен просто надскачат нивото на стандартното, прието за добро. Много повече замисъл от лъскаво видео за жена, която си мечтае да очисти гадния си мъж Има, да. Това казах и аз. Много по-добри и стойностни клипове има. Какво толкова да му оценяваме на "Кавала"? Комерсиална песен, забавен клип, кючек, сезонен хит.. Не е от песните, които ще останат да се помнят вечно. Ако не бяха тия локдауни със сигурност щеше да е по-вървежна. За мен надскачащи проекти са "Спри ме", "Сърце", "Къде беше ти", "100 живота" и подобни... Примери много. Такъв тип песни заслужават признание. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 10 минути, zai4eto82 каза: Съвсем изключих, че Коце е бил при Рачков. Ами то аз на работа до 23:00 пак и в 23:30 се прибрах. Утре ще го гледам. Май беше пиян! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 2 часа , xroflx9 каза: Как пък все на вас,Галеновите ви е гнусен клипа..пускам си го и виждам огромен превес над лайковете и дислайковете. Сега някой ще ме цитира и ще ми каже,че са купени..отварям коментарите и най-харесваните са как Деса е размазала Галя с клип. Ами смятам,че това са доста по-акуратни показатели за клипа й отколкото мненията на 4-5 Галенови тук. Не съм фен на Деса,а ми се налага за 3 ден да споря за едно и също и ми се струва изключително досадно вече,така че на тоя етап спирам. На Супер Гого/надявам се че мога да ти викам така @SG / ако му се занимава да ви отговаря. Как пък все на теб ти се налага да спориш за неща, които уж са ти досадни? Досадно, досадно, ама не спираш. 😂 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 5 минути, THE IIconic каза: Май беше пиян! Не знам. Но пък като се прибрах майка ми ми каза и аз чак тогава се сетих. Намалили са входа на Коце. 10 лв ще е в Слънчев бряг на 26 май. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 1 час , WindWalkerMonk каза: А за какво да ги сравняват ? Те нямат други допирни точки. Глас ? Национален статус ? Хитове ? Успехи ? Уважение ? Пате, днес и сякаш малко по-отрано си анти Галена. Да не те заразих? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 1 час , WindWalkerMonk каза: Променя го, направили са хитачка която си е останала там според мен. Само тук се смята за вечен хит. Вечен хит е Сен Тропе, която още се пуска. Останала си е там? Песента има 33 милиона и все още редовно влиза в най-гледаните песни за деня. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 17 минути, чушка. каза: Понеже сме на тема Десислава, нека да споделя любимата ми нейна песен: @SG @ice_hot_sm Да се беше завърнала с нещо такова след майчинството. Не знам дали някой й набива глупости в главата или тя самата просто си е крайно неадекватна, за да си мисли, че Много съм добра и Да вдигнем шум са това, което публиката иска от нея. преди 1 минута, Stela каза: Има, да. Това казах и аз. Много по-добри и стойностни клипове има. Какво толкова да му оценяваме на "Кавала"? Комерсиална песен, забавен клип, кючек, сезонен хит.. Не е от песните, които ще останат да се помнят вечно. Ако не бяха тия локдауни със сигурност щеше да е по-вървежна. За мен надскачащи проекти са "Спри ме", "Сърце", "Къде беше ти", "100 живота" и подобни... Примери много. Такъв тип песни заслужават признание. Не знам, мен лично ме грабват и проектите с друг тип идея освен очевидната. Да представиш хумористичен поглед над жанра и да иронизираш дори самия себе си... ами това си е нещо различно, отколкото просто да си платиш за лъскав клип. В това отношение и клипове като Сърце примерно са си ТОПа при Галена, действително. Но то зависи и до вкуса на човек, всеки може да търси нещо различно. Харесва ми, че Галена винаги знае как да предложи нещо, с което да надгради себе си. И понякога ме е яд, че не е била на върха в най-силните години на жанра. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 На всички входа е 10 лв в Слънчев бряг. Явно заради пандемията. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 45 минути, Andrew Cunanan. каза: Отиди на Ариа, поне ще забърше паяжините в клуба, които са се образували след локдауна, с косата си. Тя и пода ще измие с този разкрач. 🤣 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 4 минути, SG каза: И понякога ме е яд, че не е била на върха в най-силните години на жанра. Галена изживява своя топ и няма нужда да е била в най-силните години за жанра, като изживява своите най-силни години. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 3 минути, zai4eto82 каза: На всички входа е 10 лв в Слънчев бряг. Явно заради пандемията. Или заради качеството което предлагат. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 8 минути, VulkoIsTheBest каза: Пате, днес и сякаш малко по-отрано си анти Галена. Да не те заразих? Не, ама некво се Галена/Галена/Галена. В смисъл жената си има силни страни и много слаби. Като всяка друга крава от известните. Кво да я изкарваме майка Тереза. Или Преса ? Видя снимката горе, тва са й мераците на Галена, Преслава, Анелия. Сега сички знаем Коко Динев и не е Вин Дизел 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Искам да отбележа, че ми е странно приятно певица, която към днешна дата прилича на буре и е над 40, да има хит и да е толкова коментирана. И да има купени, се вижда, че Токсичен набира популярност. Представям си, ако Деса все още беше в топ форма. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 2 минути, WindWalkerMonk каза: Не, ама некво се Галена/Галена/Галена. В смисъл жената си има силни страни и много слаби. Като всяка друга крава от известните. Кво да я изкарваме майка Тереза. Или Преса ? Видя снимката горе, тва са й мераците на Галена, Преслава, Анелия. Сега сички знаем Коко Динев и не е Вин Дизел Не мислиш ли, че Коко има топли очи и мек поглед? Винаги ми е бил малко симпатичен. Изключвам тумбака и бузите. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 11 минути, zai4eto82 каза: Не знам. Но пък като се прибрах майка ми ми каза и аз чак тогава се сетих. Намалили са входа на Коце. 10 лв ще е в Слънчев бряг на 26 май. Еее че ти вход плащаш ли? Тц, тц! Направо черна точка за Константин и неговия Велислав или къвто там беше 😅 Кажи им че ти отдавна си за доживотен "вход свободен". 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 1 минута, VulkoIsTheBest каза: Не мислиш ли, че Коко има топли очи и мек поглед? Винаги ми е бил малко симпатичен. Изключвам тумбака и бузите. Мисля, че има телешки поглед. Ужасен се, но някак ги сваля. Ем ги бие, ем ги ***. Не знам, нямам обяснение. Това противоречи на всяка логика. Много ме зариби, ужас. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари