WindWalkerMonk Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Имам едно признание. Това ми допада повече от последните песни на всички: Сега всички имаме своите guilty pleasures. Нито яУ, нито спаУ е моето. Моят топ хит за годината. Иначе браво на Десето. Китай и Индия е пазара. Там ше печели от youtube. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 1 минута, WindWalkerMonk каза: Имам едно признание. Това ми допада повече от последните песни на всички: Сега всички имаме своите guilty pleasures. Нито яУ, нито спаУ е моето. Моят топ хит за годината. Иначе браво на Десето. Китай и Индия е пазара. Там ше печели от youtube. И я скъсвах от въртене преди два месеца. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Току що, Andrew Cunanan. каза: И я скъсвах от въртене преди два месеца. тихо сега, тва е за срам. Ма сега вкус, ко да го праиш. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Адам обаче самостоятелно май отива към флоп. Симона много добре върви. Другите от Алфа с дуети едва се налагат, а тя ново име и със самостоятелна песен извади хит. Върви си наравно с утвърдени вече имена по гледания. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Кинтите валят, хейтъри мълчат! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 13 минути, WindWalkerMonk каза: Имам едно признание. Това ми допада повече от последните песни на всички: Сега всички имаме своите guilty pleasures. Аз съм тъй с туй 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Пепи е смазала с прием! https://streamable.com/m9m4n3 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Честит половин милион гледания на Ванчето! @asylum @Lelqtian 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Току що, Andrew Cunanan. каза: Честит половин милион гледания на Ванчето! @asylum @Lelqtian Реални гледания на една реална жена! Аферин! У Пайнер с милиони последователи едва правят милион топ имената. 1 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 12 минути, Willy каза: Пепи е смазала с прием! https://streamable.com/m9m4n3 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Гърми по абитюренските!😊 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 2 минути, RumyanaFen каза: Гърми по абитюренските!😊 Ми то този ремикс е по-голям хит от последните песни на Анелия, Галин, Криско, Денис, Алисия... 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 "Земетръс" на Десита, Лидия и Симона - утре в 18ч 5 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Тия сериозно ли не се усещат, че става досадно и абсолютно прекалено с общите песни? Да се представят поне като формация "Алфа", та да се официализира общата им кариера, защото солова нямат. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 В 16ч. ще е , промениха го. :d 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. asylum Публикувано Май 25 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Май 25 Току що, El Gato каза: В 16ч. ще е , промениха го. :d Колко драматично! Нека и деня сменят - по възможност след няколко години. 2 7 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 5 минути, ice_hot_sm каза: Тия сериозно ли не се усещат, че става досадно и абсолютно прекалено с общите песни? Да се представят поне като формация "Алфа", та да се официализира общата им кариера, защото солова нямат. Ами какво искаме - пестят пари от отделни клипове и песни за тези трите. Вместо 3 песни с три клипа - Галинчо ги пуска в комплект в една единствена - трябва да се пестят пари - за какво да ги пуска самостоятелно да са му в преразход. Ако ли пък имат 10 певици сигурно и тях всичките ще ги наблъска в обща песен. Иначе жалко и за новата Симона. Първата и песен е супер силна и то главно, защото гласът и и придава индивидуалност - и нея май ще я забиват с посредствена продукция и колаборации между 6 певци. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Мегахит, гърми в Мумбай и Делхи! 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Мали сега гледам и тая Десита си записала “Водка с утеха” в студиото и си отваря устата в дискотеката. За какво въобще ги канят такива маргинали по участия се питам... 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Току що, GSA каза: Мали сега гледам и тая Десита си записала “Водка с утеха” в студиото и си отваря устата в дискотеката. За какво въобще ги канят такива маргинали по участия се питам... Защото това публиката ЗАСЛУЖАВА. 4 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Току що, DarkChild каза: Защото това публиката ЗАСЛУЖАВА. Изпревари ме. Иначе Дяволско желание изживява някакъв ренесанс. Пускат я доста често и бати приемите бележи тази песен. Вчера гледам и по националната телевизия са я пяли. Направо й вършат цялата работа на Преса дж-ите. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 5 минути, WindWalkerMonk каза: Мегахит, гърми в Мумбай и Делхи! Деса Толумбеса: Боливуд ми е новата чалга БГ! 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Песента на Симона е най-силния самостоятелен дебют на жена за над десетилетие. Алфа постепенно се откъсват от имиджа на Тройници. За триото са избрали най-слабия ден за YouTube. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Току що, SG каза: Песента на Симона е най-силния самостоятелен дебют на жена за над десетилетие. Алфа постепенно се откъсват от имиджа на Тройници. За триото са избрали най-слабия ден за YouTube. Противоречиш си. 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Току що, ice_hot_sm каза: Деса Толумбеса: Боливъуд ми е новата чалга БГ! Права е! Кажи за кво й е БГ бе. Та те в Индия толко умират от Ковид на ден и па е капка в морето. Е нали ютобе е новота музикална крипто валута. Индия и Китай са половината свят, а и Деса си е баш като арабеска сега. Пищна мадама. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари