asylum Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Очевидно имаме голям потенциал на индийския пазар - Фен ТВ са изрязали изпълнение на Ашли отпреди 2-3 месеца в шоуто на Джони Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 3 часа , SG каза: Аз съм силно вдъхновен да отида до Индия и да направя анкета на улицата какво мислят за новия хит на Десислава. Бързичко ще натрия носа на Рамания. Айде, ще сме като принц Али и джинито. Така ще влезнем по улиците. Ето ме мен: А вместо принц Али по улиците ще пуснем химна: 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Варна обожава Галена и Меди - само вижте опашката в началото. https://fb.watch/5J33yxQVAL/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Току що, plambata каза: Варна обожава Галена и Меди https://fb.watch/5J33yxQVAL/ Не знам, ама не ги отразяват. Това е карма щото днеска се смяхте на Преса. Ето ви ги топ 3 звездите. Пълнят, но са фон. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 2 минути, asylum каза: Очевидно имаме голям потенциал на индийския пазар Значи Десището тоя път добре се е насочила завалийката. Ся вече не върви да ѝ викам омóтана. 🤷♂️ 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 33 минути, Danger. каза: Това беше много вървежно в дискотеките през лято/есен 2019 Най-добрата бг песен за 2019-та. Факт! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Току що, WindWalkerMonk каза: Не знам, ама не ги отразяват. Това е карма щото днеска се смяхте на Преса. Ето ви ги топ 3 звездите. Пълнят, но са фон. @чушка. качи клипчета от там преди няколко дни. Пак си с грешна информация. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 1 минута, WindWalkerMonk каза: Не знам, ама не ги отразяват. Това е карма щото днеска се смяхте на Преса. Ето ви ги топ 3 звездите. Пълнят, но са фон. И как разбра, че не ги отразяват? Чушка беше дал клипчета от участието - беше си тотален гърмеж. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 1 минута, Danger. каза: @чушка. качи клипчета от там преди няколко дни. Пак си с грешна информация. Виж, аз говоря за това конкретно. И нека вярвам на това което виждам. Мога да ти направя стоп кадър, където Галена се калчоти пред некви хора, а те си танцуват. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 29 минути, Willy каза: Мале тая сериозно ли ще пуска такъв клип??! 2006 не сме! На това му се вика сама да гониш публиката от себе си. Счетоводителката пресъздава клиповете си от 2006-та? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 4 минути, WindWalkerMonk каза: Не знам, ама не ги отразяват. Това е карма щото днеска се смяхте на Преса. Ето ви ги топ 3 звездите. Пълнят, но са фон. Точно. И днес пак пуснали клипче на Преса, в което първо тя звучи супер яко. Второ хората пеят не силно, но да речем средно. А го пуснали с целта да покажат, че песента не се знае.. 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Току що, VulkoIsTheBest каза: Точно. И пак пуснали клипче на Преса, в което първо тя звучи супер яко. Второ хората пеят не силно, но да речем средно. А го пуснали с целта да покажат, че песента не се знае.. Много зависи от дискотеката, хората, настронието. На това конкретно клипче наистина имаше моменти в които подскачаха по сцената, а хората блееха. На чушка може да е подбрал пиковите моменти. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 1 минута, VulkoIsTheBest каза: Точно. И пак пуснали клипче на Преса, в което първо тя звучи супер яко. Второ хората пеят не силно, но да речем средно. А го пуснали с целта да покажат, че песента не се знае.. 209к vs. 83k - как ти стои? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 1 минута, plambata каза: 209к vs. 83k - как ти стои? 🤣🤣 Ми садо мазо ми се прави, над някой да издевателствам. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Току що, VulkoIsTheBest каза: 🤣🤣 Ми садо мазо ми се прави, над някой да издевателствам. Под звуците на "Скандал", нали? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Току що, plambata каза: 209к vs. 83k - как ти стои? Добре, биха я сега. Имам един въпрос на който искам да ми отговориш сериозно. Коя песен на Галена може да вдигне хората както ги вдига Дяволско желание. Eто го: 0:55 https://ibb.co/L5fTBkK Нямам против Галена, но вие мерите с двоен аршин всичко. Като пуснах подобно на Пиян тук се кефехте, но сега... 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 1 минута, plambata каза: 209к vs. 83k - как ти стои? Лошо му е на магьосника. От “хита на сезона” падна на “извън топ 3”. Не разбирам смисъла да се преструва насила на фен на Преслава, която толкова мрази попринцип. Опитва се да подразни някого, а в същото време става за смях. @VulkoIsTheBest Иначе онзи ден поствам клипче с много добър прием на “Скандал” и ми отговаряш с “Пеят я пет човека, нищо особено”, а на мъртвилото на “Леглото” казваш, че приема бил среден. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Току що, Danger. каза: Лошо му е на магьосника. От “хита на сезона” падна на “извън топ 3”. Не разбирам смисъла да се преструва насила на фен на Преслава, която толкова мрази попринцип. Опитва се да подразни някого, а в същото време става за смях. @VulkoIsTheBest Иначе онзи ден поствам клипче с много добър прием на “Скандал” и ми отговаряш с “Пеят я пет човека, нищо особено”, а на мъртвилото на “Леглото” казваш, че приема бил среден. Ще приема думите ти, ако качиш клипчета без Галена и Преслава на приемите. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Уникално! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 4 минути, WindWalkerMonk каза: Добре, биха я сега. Имам един въпрос на който искам да ми отговориш сериозно. Коя песен на Галена може да вдигне хората както ги вдига Дяволско желание. Eто го: 0:55 https://ibb.co/L5fTBkK Нямам против Галена, но вие мерите с двоен аршин всичко. Като пуснах подобно на Пиян тук се кефехте, но сега... Не го виждам това клипче, явно трябва рег. За "Дяволско желание" не мога да кажа нищо. Това е истински мега хит. Но е отпреди 16 години. Днес Галена е много над Преслава във всяко едно отношение. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 И никой не каза нищо за фалшивите скандирания на име и аплодисменти на Галена. @Danger. как ще коментираш, че и тя го направи ? @plambata това няма как да се оспори. Галена макар и да грачи, прави нещо. Сред хората е. Само заради това я издухва по всичко за клубовете. Сега трябва да сме обективни. преслава е тотал щета, подпряла се, плейбечи и то дори не е презаписала песните. Кво да спорим... тя не ЕБАВА грам. преди 1 минута, plambata каза: Не го виждам това клипче, явно трябва рег. За "Дявослко желание" не мога да кажа нищо. Това е истински мега хит. Но е отпреди 16 години. Днес Галена е много над Преслава във всяко едно отношение. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Пуснах си "Дяволско желание" чак от умиление... Беше голям хит на бала ми. На онази Преслава бях фен. Тази от последната декада не мога да я дишам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 4 минути, WindWalkerMonk каза: И никой не каза нищо за фалшивите скандирания на име и аплодисменти на Галена. @Danger. как ще коментираш, че и тя го направи ? Това е било преди 7 години. Може и от Пайнер да са го направили с цел да я подбутнат повечко, може и Галена сама да е поискала да й усилят приемите. Факт е, че приемите й бяха завишени, но реално пак си имаше добри приеми. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Току що, plambata каза: Пуснах си "Дяволско желание" чак от умиление... Беше голям хит на бала ми. На онази Преслава бях фен. Тази от последната декада не мога да я дишам. Много й помагат дж-ите и националната телевизия. Е виж в Две капки вода, последните сезони само нейни песни пеят. Идеята ми е, да сме малко по - обективни. Преслава е дъно в момента, няма спор, но пак е много напред. За изпълнител който не прави нищо, има чудовищен хонорар и сигурно топ 3 по участия. Бие със сигурност 95% от жанра. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Рик нещо май им се гаври. https://instagram.com/stories/victor_antonov_rikk/2581602818285556863?utm_source=ig_story_item_share&utm_medium=copy_link 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари