WindWalkerMonk Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 2 минути, VulkoIsTheBest каза: Дето някъв баровец свинчуга обарва Галена и тя му дава на участие. Мен в Галена винаги ме е дразнило, че позволява такива неща. Аз ти разказах как един й съсипа участието като й дърпаше микрофона на морето преди две години. Но сега на последното направо се потресох как позволи да й издишат цигарен дим съвсем нарочно в лицето. Отделно и този дето го направи е изрод де, щото нали ясно. Но и тя че го позволи беше... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 1 минута, WindWalkerMonk каза: Мен в Галена винаги ме е дразнило, че позволява такива неща. Аз ти разказах как един й съсипа участието като й дърпаше микрофона на морето преди две години. Но сега на последното направо се потресох как позволи да й издишат цигарен дим съвсем нарочно в лицето. Отделно и този дето го направи е изрод де, щото нали ясно. Но и тя че го позволи беше... Унижения. Уж кралици, пък какви селски унижения минават... 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 13 минути, WindWalkerMonk каза: Това си е абсолютно нейн проблем. Това което казваш е, че някой е продукт на време в което нямаше компютри, но после отказал да ползва такива когато станали ежедневие и сега е безработен. Нейн проблем си е, да. Трябва да си адаптивен. По този повод да се поздравим с една от двете най-адаптивни от нейната генерация, на която не й дреме дали ще я обвинят, че се топи като кубче лед с 18-годишен и затова и през 2021 смачка с хит. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 1 минута, WindWalkerMonk каза: Мен в Галена винаги ме е дразнило, че позволява такива неща. Аз ти разказах как един й съсипа участието като й дърпаше микрофона на морето преди две години. Но сега на последното направо се потресох как позволи да й издишат цигарен дим съвсем нарочно в лицето. Отделно и този дето го направи е изрод де, щото нали ясно. Но и тя че го позволи беше... Много близо допуска клиентите до себе си и й се качват на главата. ЯША, бе! https://www.youtube.com/watch?v=eFqZ4AxRwPc 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Току що, SG каза: Нейн проблем си е, да. Трябва да си адаптивен. По този повод да се поздрави с една от двете най-адаптивни от нейната генерация, на която не й дреме дали ще я обвинят, че се топи като кубче лед с 18-годишен и затова и през 2021 смачка с хит. Смачкала тя. Това и в ТОП 20 за годината няма да бъде. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 А с тази песен какво се случва? Пускат ли я по клубове? Ренесанс? Защо постоянно е сред най-слушаните песни? Май е най-гледана като цяло за 2006. Каква ирония! 1 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 1 минута, Willy каза: А с тази песен какво се случва? Пускат ли я по клубове? Ренесанс? Защо постоянно е сред най-слушаните песни? Май е най-гледана като цяло за 2006. Каква ирония! А тогава не отговори на очакванията за тотален хит. Нищо общо беше по-голям. На мен любимата ми песен на Галя тогава, а май и до ден днешен - Вземи си дъх Единствено Адриана обаче има осанка и потенциал за световна звезда 1 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 1 минута, asylum каза: А тогава не отговори на очакванията за тотален хит. Нищо общо беше по-голям. На мен любимата ми песен на Галя тогава, а май и до ден днешен - Вземи си дъх Единствено Адриана обаче има осанка и потенциал за световна звезда Доника е в клипа и я направи хит след 15 години!! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Oбявиха новата песен за Евровизия: Какво мислите ? Харесва ли ви ? 3 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 4 минути, Willy каза: А с тази песен какво се случва? Пускат ли я по клубове? Ренесанс? Защо постоянно е сред най-слушаните песни? Май е най-гледана като цяло за 2006. Каква ирония! Явно е започнала да се показва отстрани, а и Галена вече е най-гледаната жена в страната и в историята на youtube, виж че ТОП 100 е пълен с нейни песни. Тази песен през 2006 не беше чак такъв голям хит, много по-големи имаше. 4 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 1 минута, WindWalkerMonk каза: Oбявиха новата песен за Евровизия: Какво мислите ? Харесва ли ви ? Тебе, по твое време да имаше още казарма. Да те пратят... Да не ти се връща... 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 5 минути, Willy каза: Доника е в клипа и я направи хит след 15 години!! Доника правела магии да вземе късмета на леля си. Галена разбрала за това, сега е отритната и мълчи в Смядово Доника. 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Доказателство, че и Youtube е голям фактор и ако поиска ще направи дадени песни (които имат потенциал) златни хитове. Стига да се показват по-често като предложения отстрани. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Току що, Danger. каза: Доказателство, че и Youtube е голям фактор и ако поиска ще направи дадени песни (които имат потенциал) златни хитове. Стига да се показват по-често като предложения отстрани. Не може да превърне тази песен в златен хит. Само на цифри. Да взема Галена да я изпее на някой концерт, ама не смее. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 5 минути, VulkoIsTheBest каза: Смачкала тя. Това и в ТОП 20 за годината няма да бъде. Тя със самото си излизане е един огромен успех за Камелия, която покрай свежото агнешко ще бъде слушана и от най-малките с чисто нова песен. И отрязването на носа се оказа добър пи ар, със сигурност доста хора на всякакви възрасти са си пуснали видеото от любопитство и вече са запознати, че Камелия има ново хитово парче- а са все по-малко песните, които са отразявани и извън дискотеката, все пак. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 2 минути, VulkoIsTheBest каза: Явно е започнала да се показва отстрани, а и Галена вече е най-гледаната жена в страната и в историята на youtube, виж че ТОП 100 е пълен с нейни песни. Тази песен през 2006 не беше чак такъв голям хит, много по-големи имаше. Знам, аз дори и за хитче не я смятах. Много яко че дори и песните й от началото на кариерата имат много гледания. Хаха Представям си след години някое ново незапознато фенче на Галена как влиза и се кара "Какви хитове имат Анелия, Ивана, Гергана и всички други през 2006 бе, вижте Галена как има 5 пъти повече гледания." 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Някои няма нужда да се показват отстрани. Те си правят златни хитове ❤️❤️❤️ 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 1 минута, VulkoIsTheBest каза: Не може да превърне тази песен в златен хит. Само на цифри. Да взема Галена да я изпее на някой концерт, ама не смее. Не говоря конкретно за тази песен, а като цяло. Иначе според мен “Душата ми крещи” си е златен хит. Помня, че я изпя на едно участие през зима 2017 в 33 и много добре си се прие. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 8 минути, WindWalkerMonk каза: Oбявиха новата песен за Евровизия: Какво мислите ? Харесва ли ви ? 23:50 Репетиция за полуфинала 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 1 час, GSA каза: Като говорим за 2006 година: Втората е една от най-любимите ми песни евър, а първата тотален златен хит. Дори и в Македония я пускат. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 1 минута, Danger. каза: Не говоря конкретно за тази песен, а като цяло. Иначе според мен “Душата ми крещи” си е златен хит. Помня, че я изпя на едно участие през зима 2017 в 33 и много добре си се прие. Кажи какво очакваш в днешния ден четвъртък, ще имаме ли раздвижване в класациите? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 2 минути, VulkoIsTheBest каза: Кажи какво очакваш в днешния ден четвъртък, ще имаме ли раздвижване в класациите? Да се надяваме. Нещо голям спад последните дни. Явно баловете са на привършване. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Ивче много брутална тука!😍 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 5 минути, VulkoIsTheBest каза: Не може да превърне тази песен в златен хит. Само на цифри. Да взема Галена да я изпее на някой концерт, ама не смее. Къде? преди 2 минути, Danger. каза: Не говоря конкретно за тази песен, а като цяло. Иначе според мен “Душата ми крещи” си е златен хит. Помня, че я изпя на едно участие през зима 2017 в 33 и много добре си се прие. Аз я мразех тая песен, като излезе, въпреки че Галя ми беше любимка в оня период. Много провлачено ми звучеше, а за сегашния момент си е направо супер песен. ПаднАли са ми критериите покрай алфабозите преди 1 минута, VulkoIsTheBest каза: Кажи какво очакваш в днешния ден четвъртък, ще имаме ли раздвижване в класациите? А какво ти е мнението за новия диамант Тасним и какво бъдеше й предричаш? 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 1 минута, Danger. каза: Да се надяваме. Нещо голям спад последните дни. Явно баловете са на привършване. Но не можеш да отречеш, че беше добър сезон, три песни правеха над 150К consistently през целия период на баловете. Други две около 100К и малко повече. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари