asylum Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 1 минута, WindWalkerMonk каза: Не са слухове. Баш си го клецаше. Даже се беше отпуснала и беше казала, че направо я сцепил първата вечер. И за Теди Александрова се говореше, но аз не вярвам. Фокси беше казал, че Соня Немска пуснала на дъртия, та й дал награда за песента от Оцко. хъ-хъ 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 1 минута, asylum каза: И за Теди Александрова се говореше, но аз не вярвам. Фокси беше казал, че Соня Немска пуснала на дъртия, та й дал награда за песента от Оцко. хъ-хъ За други не знам, само за Джена 100%. Аз чакам някой от форума да снесе дали още пали той. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 3 минути, WindWalkerMonk каза: За други не знам, само за Джена 100%. Аз чакам някой от форума да снесе дали още пали той. Хабиби и Мариян имаха скандален разговор под формата на коментари във фейсбук - явно си мислеха, че са в чата. Та ХабибЕ сподели, че го е минала и не бил нищо особено в леглото Явно на него е посветена 2 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Беше най-добрата приятелка на Галена, дори беше поливала с маркуч от покрива за клипа на "Дъждовно реге". Време е Галя да възроди тези хитове 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Чудесно образователно четиво https://bg.wikipedia.org/wiki/Кристал_(оркестър) Кристал Националност Ямбол, България Стил поп, попфолк, фолклор Активност 1987 - 2007 Музикален издател ЕТ Кристал, Перфект аудио, Пайнер Бивши членове Тони Дачева Гинка Иванова Христо Минков Андон Събев Мустафа Чаушев Мариана Калчева Салко Зорица Борислав Мая Мариета Таня Рейхан Севгинар и Гюлбахар Кати Стефани Севджан Емин Дева Катя Фатма Ширин Дора Петя Фила Андон Хабиби Малките кристалчета Иско Александра Сибел Мариела 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 2 часа , WindWalkerMonk каза: Това според мен е измислица. както и идната година, че Галена била изкупила залата и сринаха Преслава. Просто Преслава беше топ името, а Галена имаше набедената за хит Тихо ми пази, която е нищо повече от популярна песничка. Нямаше с какво да я бие. Набедената за хит: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 4 часа , Kriminal каза: Една от малкото естествено хубави певици Как ще е естествено хубава*, като се е родила мъж, а сега е жена?! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 2 часа , WindWalkerMonk каза: Това според мен е измислица. както и идната година, че Галена била изкупила залата и сринаха Преслава. Просто Преслава беше топ името, а Галена имаше набедената за хит Тихо ми пази, която е нищо повече от популярна песничка. Нямаше с какво да я бие. Набедената за хит 2:25 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 3 часа , WindWalkerMonk каза: То е било по телефона. Те така са им казвали кво ше земат. Ама ако е в тва в Маринела последното, по - добре, че не спечели. Вътре имаше само деца дето викаха за Галин и Преслава. Честно казано и Галена да беше щеше да го отнесе. Спечели "П(л)есен на годината" за "Генерал" в Маринелата. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 2 часа , VulkoIsTheBest каза: Има шанс Гедя и Медя да са извън ТОП 3 утре. Кой бе, кой ги прокле така? ТИ! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 2 часа , WindWalkerMonk каза: В смисъл за мен са си долни **рви и метреси. Демек абсолютни кралици! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Дайте да залагаме колко % от трафика на Токсичен ще са от чужбина след като YouTube насилствено секнат пробива на Деси Слава на източните пазари. Според мен ще са към 20%, все още държа на нещата, които казах първите дни и които биха покачили леко гледаемостта извън България. Този, който каже най-близката цифра до официалната печели билет за първия концерт от предстоящото грандиозно турне Desi Slava Hit Mix Banitsa Tour в Мумбай! 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Youtube са много долни. Искат да провалят една жена от малцинствата, една самотна майка на три деца. Why they gotta fuck with a sista's hustle?! 1 5 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 @SG хората вече забравиха за тази песен, че е излизала. Нека и Рамания забрави за нея. 3 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 17 минути, Olay каза: Набедената за хит 2:25 Много добре пее тук. Но приема не е уау. Anyway, държанието на феновете на онова награждаване беше просташко и долно. Галена колкото и да е елементарна постъпи достойно. Единствената сигурно в онази зала и за десетилетие достойна постъпка в Пайнер. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 3 минути, Danger. каза: @SG хората вече забравиха за тази песен, че е излизала. Нека и Рамания забрави за нея. Аз не съм!!! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Опитвайки се да изкара тотален хит, с купените гледания ще си докара най-големият флоп в ютуб от Започваме на чисто насам. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 3 минути, Danger. каза: @SG хората вече забравиха за тази песен, че е излизала. Нека и Рамания забрави за нея. Нека да почакаме и да видим истинските цифри преди да правим такива заключения, все пак. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 9 минути, SG каза: Дайте да залагаме колко % от трафика на Токсичен ще са от чужбина след като YouTube насилствено секнат пробива на Деси Слава на източните пазари. Според мен ще са към 20%, все още държа на нещата, които казах първите дни и които биха покачили леко гледаемостта извън България. Този, който каже най-близката цифра до официалната печели билет за първия концерт от предстоящото грандиозно турне Desi Slava Hit Mix Banitsa Tour в Мумбай! Гледанията от Индия не са помръднали за последните дни, явно е загубила интерес. Махнете 90к и имате реалните гледания, 90к не са огромна драма според мен. Толкова гледания има и от Варна + Бургас. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 22 минути, Olay каза: Набедената за хит 2:25 Тоя концерт беше адски скопен. Пика на естествена хубост на Галош! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Току що, Olay каза: Гледанията от Индия не са помръднали за последните дни, явно е загубила интерес. Махнете 90к и имате реалните гледания, 90к не са огромна драма според мен. Толкова гледания има и от Варна + Бургас. Благодаря за инфото. Значи вече реално си е минала милиона. За една седмица. За какъв забравен флоп можем да говорим в такъв случай? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 3 минути, SG каза: За какъв забравен флоп можем да говорим в такъв случай? 40К за седмият ден би трябвало да ти говорят нещо. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 6 минути, SG каза: Благодаря за инфото. Значи вече реално си е минала милиона. За една седмица. За какъв забравен флоп можем да говорим в такъв случай? За периода до 25ти май - 1.1 милиона гледания, 800k от България, 90к от Индия, 20к от Русия - останалите 190к от Европата; демек вече е над милион от България + емигранти; 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 20 минути, SG каза: Дайте да залагаме колко % от трафика на Токсичен ще са от чужбина след като YouTube насилствено секнат пробива на Деси Слава на източните пазари. Според мен ще са към 20%, все още държа на нещата, които казах първите дни и които биха покачили леко гледаемостта извън България. Този, който каже най-близката цифра до официалната печели билет за първия концерт от предстоящото грандиозно турне Desi Slava Hit Mix Banitsa Tour в Мумбай! Залезе! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 4 минути, Olay каза: За периода до 25ти май - 1.1 милиона гледания, 800k от България, 90к от Индия, 20к от Русия - останалите 190к от Европата; демек вече е над милион от България + емигранти; Тоест само 100К са купените? Е, не е много, песента очевидно е предизвикала интерес в България, даже се учудвам колко много гледания има от тук. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари